Her er den nye Galaxy S10 og S10+. Køb nu hos POWER!

Den nye Galaxy S10 fås i tre forskellige modeller: Galaxy S10e med flad skærm, Galaxy S10 med infinity-skærm og Galaxy S10+ med større skærm og dobbelt selfiekamera. Den nye Galaxy S10 er en helt ny generation mobiltelefoner. Til den nye generations brugere.

Galaxy S10 er topmobilen, som bygger på 10 års konstant udvikling af mobiltelefonens muligheder. Her finder du en banebrydende Infinity skærm, fingeraftrykslæser i skærmen og yderligere tekniske innovationer for kamera og ydelse. Den er også blevet lettere at bruge. Og faktisk også mere givende. Med Galaxy S10 kan du dele din mobils kraft med andre.

10 år er der gået, siden Samsung lancerede den første Galaxy S. Hvert år har Samsung lanceret en ny Galaxy S med nye innovationer, som har skabt nye muligheder. Samsung har aldrig stillet sig tilfreds med bare at følge en trend eller at være en mobiltelefon i mængden. De vil gøre en forskel. De vil gøre det muligt for dig at gøre det umulige.

10 års udvikling har forandret vores måde at bruge mobiltelefonen på. I dag er den en naturlig del i vores måde at kommunikere, arbejde og
se verden på. Derfor er kravene steget. Vi stiller højere krav til skarphed, hurtighed og kapacitet til at håndtere store datamængder samt sikkerhed, i takt med, at mobilen er blevet en integreret del af vores liv.

Den nye Galaxy S10 opfylder de krav, og mere til, meget mere. Med Samsungs 10. Galaxy S har de skabt en mobil, der gør en forskel. Du vil opdage det i billederne du tager, i oplevelsen ved at se dem og i måden hvorpå vi beskytter indholdet. Den gør en forskel for dig, ved f.eks. at kunne dele strøm med andre mobiler eller oplade dine trådløse høretelefoner.