Juice kan være en meget dyr vane, hvis du dagligt fristes til at købe de færdiglavede udgaver på diverse caféer og juicebarer. Derfor kan der være stor fornuft i at investere i en stærk og effektiv saftpresser, der kan erstatte caféjuicen med en frisk og hjemmelavet udgave. Du sparer både penge og får vished om, at din juice er 100 % naturlig uden tilsætningsstoffer. Med andre ord: Du kan customize netop dén type juice, du har allermest lyst til – dag for dag.

Her på siden finder du en lang række modeller af saftpressere og slowjuicere, der alle er karakteriseret ved at være ekstremt effektive, kraftige og funktionsdygtige, så du gang på gang er garanteret det bedste slutprodukt i højeste kvalitet. Med et yderst praktisk og funktionelt design er vores saftpressere super nemme og intuitive at anvende. Køb din saftpresser lige her på siden, og oplev frugt og grøntsager blive transformeret til den mest friske saft og juice – nemt og hurtigt.

 

Få dine vitaminer og mineraler i friskpresset form med en saftpresser

Der er mange gode grunde til at investere i en saftpresser eller slowjuicer. Med en saftpresser kan du blandt andet få dækket din krops daglige behov for livsvigtige vitaminer og mineraler på den super nemme, hurtige og ikke mindst yderst velsmagende måde – i form af friskpresset juice. Samtlige saftpressere og slowjuicere i vores sortiment er bygget med kraftige motorer med høj ydeevne samt stærke, keramiske kværne, der kan håndtere en hvilken som helst grøntsag eller frugt i store mængder. På denne måde får du udnyttet produkterne maksimalt, du minimerer spild, og du kan tilmed anvende det overskydende frugtkød til madlavning og bagning.

 

Vores saftpressere har stor kapacitet, og den friskpressede juice adskilles automatisk fra frugtkødet og samles i en dertilhørende beholder. Du kan således nemt producere store mængder juice og opbevare juicen i køleskabet hele ugen. Vil du sikre dig, at juicen forbliver frisk og bevarer den gode smag og næringsstofferne, kan du med fordel tilkøbe en lufttæt flaske til formålet – eksempelvis denne smarte Kulz To-go Tritan-flaske. Frisk, kold juice på flaske – lige til at tage med.

 

Saftpressere med super brugervenligt og lækkert design

Alle vores saftpressere og slowjuicere er udformet i et stilrent og brugervenligt design, der gør det nemt for enhver at presse saft. Maskinernes dele er lette at skille ad, så du hurtigt kan rengøre dem uden det store besvær. Samtlige modeller er velegnede til såvel den øvede juiceentusiast som nybegynderen, og de kræver hverken teknisk snilde eller stor erfaring at betjene. Et godt bud på en super effektiv og funktionsdygtig saftpresser, der tilmed har en lyddæmpet motor og fås sammen med en opskriftsbog, er denne Wilfa Saftpresser SJ-150A. En komplet slowjuicer til dig, der ikke ønsker at gå på kompromis med hverken kvalitet, ydeevne eller design.

 

Bestil din nye saftpresser lige her på siden – og få hurtig levering lige til døren, så du kan nyde din friskpressede og hjemmelavede juice hver dag.