Sådan får du den perfekte oplevelse: VM Ishockey 2018 i Danmark

Så er der ikke længe til, at vi i Danmark skal stå for et af verdens største sportsbegivenheder. VM 2018 i ishockey skal nemlig afholdes i Danmark – og det bliver ikke bare stort, det bliver kæmpe stort!

Det bliver intet mindre end et historisk øjeblik, når de mange ishockey-helte trækker i deres landholdstrøjer, for at kæmpe for deres nation om verdensmesterskabet. Om ganske få dage bliver Herning og København omdannet til store byfester for ishockey-fans fra hele verden over. Det er den hidtil største sportsbegivenhed på dansk jord, og vi glæder os helt vildt til at se de danske drenge løbe på banen! 

 

Har du desværre ikke sikret dig en billet til en af kampene, så kan du også få en fantastisk oplevelse hjemme i stuen. Det kræver bare det rette udstyr, og her kan du tro vi står klar til at hjælpe dig! Hvis du vil være sikker på, at få alle detaljerne med og kunne se pucken, så betyder størrelse alt. 

Med et af disse lækre TV'er, er du sikker på at få alle detaljerne med, når det afgørende skud hamrer i nettet!

Se hele vores store udvalg af TV her

Vi har her samlet nogle facts om den hidtil største sportsbegivenhed på dansk jord:

  • Jyske Bank Boxen skal danne rammerne for 30 af de i alt 64 VM-kampe. De resterende 34 kampe bliver spillet i Royal Arena i København, hvor den store finaledag også vil blive afholdt. Den første VM-puck smides d. 4. maj 2018 og lad os håbe på en flot placering af de danske drenge! 
  • Danmark skal spille sine hjemmebane kampe i Herning, hvor man i gruppe B skal møde Canada, Finland, USA, Tyskland, Norge, Letland og Sydkorea.
  • Danmark har siden 2003 været kvalificeret til at spille med i A-VM.
  • Ishockey-VM er blandt verdens største sportsbegivenheder. Eventen bliver fulgt i 165 lande med mere end 1,3 milliarder seere.
  • VM-arrangørerne rundede i februar 250.000 solgte billetter. Det tal forventes at ramme 300.000, fordelt på både Boxen og Royal Arena, under eventen.

Second screen

Der bliver spillet vanvittigt mange kampe under slutrunden, ja faktisk hele 64 VM-kampe. Det kan derfor være svært at følge med i alle kampene, men det kan heldigvis nemt løses. Tænd for TV'et og hep på de danske drenge, mens du nemt kan følge med i alle de andre vigtige resultater på din tablet. Så er du altid opdateret!

Øvrigt

Det sidste prik over i’et, findes i detaljen. Så uanset, om du skal streame kampene eller har forspist dig med lækre snacks, så vil du med garanti gerne undgå at rejse dig fra de spændende og intense minutter. Det har vi selvfølgelig fundet en række råd for! Vi har derfor samlet alle de ting, der helt sikkert vil imponere vennerne og give dig den perfekte ishockey oplevelse hjemme i stuen.

GoPro Hero - Rubust og vandtæt

HERO har touchskærm og en rubust vandtæt konstruktion som gør det enkelt at tage fantastiske billeder og videoer fra dine eventyr.

Læs mere her
LG OLED: Perfekt som intet andet fjernsyn

Perfektion, som ingen anden fjernsynsteknologi tåler sammenligning med. Den bedst tænkelige oplevelse får du med LG's OLED-fjernsyn, der understøtter alle aktuelle HDR-formater i 4K-opløsning.

Læs mere
Bliv klar til sommerens sportshøjdepunkter

For alle sportsglade mennesker, venter der en fantastisk sommer. Startende med EM i fodbold og Le Mans efterfulgt af Tour de France og EM i atletik og så kulminerer det hele til OL i Rio.

Læs mere
Nyt TV? Her er 4 spørgsmål og svar

Vi har listet 4 vigtige ting, der er godt at tænke over inden man køber nyt TV. Alt fra skærmstørrelse til Smart TV og integreret tuner.

Læs mere