Med det rette gamingtastatur bliver hver eneste bevægelse finpudset, og intet sker uden, at det er 100 % planlagt. Dine kommandoer bliver udført akkurat, som du vil have det, og akkurat når du vil have det. Sådan er det altid, når du vælger et tastatur fra Razer som for eksempel et af dem fra Black Widow-serien.

De fintfølende tastaturer er lavet med Razers egne veludviklede switches, som gør, at alle dine bevægelser bliver registreret på et splitsekund. Ud over at det giver dig en reaktionstid på noget nær nul, er de fremragende switches desuden udviklet med særligt fokus på levetid, og Razers egne switches kan således holde til op til 80 mio. klik. Du får dermed solide tastaturer, som du kan have glæde af under mange lange gamingsessions.

Ud over at du har brug for et solidt keyboard, har du selvfølgelig også brug for en glimrende mus, en lynhurtig computer og et sæt exceptionelle høretelefoner, hvis du skal nå til tops i dit spil. Alt dette kan du finde i udvalget her hos POWER, og med det rette periferiudstyr kan du udnytte dit fulde potentiale i enhver gamingsession og dermed få sejren i hus. Når du rigtig slår dig løs, nytter det ikke noget, at dit udstyr holder dig tilbage. Derimod skal det gerne hjælpe med at fremme dine skills, og det gør Razers gamingudstyr i sandhed.

Personalize for endnu bedre performance

Noget af det, Razer er kendt og elsket for, er det enorme fokus på personalization, som også er gennemgående i Black Widow-serien. På de forskellige tastaturer er der således knapper, som du kan customize til at udføre særlige kommandoer, som netop du har brug for i dit spil. Ved nogle af modellerne fra Razer er det endda muligt at tilpasse sekundære kommandoer til samtlige taster.

Ved at give dig rig mulighed for at tilpasse tastaturet kan du spare dyrebar tid, som kan være forskellen på liv og død i dit spil. Når fjenden angriber, skal det gå stærkt med modangrebet, og med Black Widow er du sikker på, at ingen tid bliver spildt. Desuden har du mulighed for selv at tilpasse baggrundslyset i tastaturerne, så du aldrig misser en knap – heller ikke selvom det går vildt for sig, og du skal være hurtig på tasterne.

 

Optimer dit spil med periferiudstyr fra POWER

Her hos POWER kan du finde et godt udvalg af gamerudstyr – herunder fra Razer, som er udviklet af gamere til gamere. Det er umiskendeligt et af de mest populære brands på markedet for gamerudstyr, og ikke mindst deres serie Black Widow er populær. Her får du tastaturer, der virkelig kan holde til noget, og hvor der tydeligvis er gjort enormt meget ud af at give dig gode forudsætninger for at vinde hver eneste gang.

 

Du kan finde forskellige modeller fra Black Widow-serien her på siden, og bestiller du allerede i dag, får du hurtig levering lige til døren. Med udstyr fra Razer bliver din performance endnu bedre, og du kan tilmed regne med at kunne få glæde af tastaturet i lang tid frem. De geniale switches er lavet med fokus på lang levetid, og derudover skal du nærmest kun lige strejfe dine taster for at sende den dødbringende kugle eller det afgørende slag afsted.