Premium Picture Experience

Få den optimale oplevelse ud af dit nye TV

Vi går meget op i at hjælpe dig med at vælge netop det TV, der op-fylder alle dine behov og drømme.

Når du har købt et nyt TV så er det vigtigt at få det mest optimale ud af det. Med POWERS Premium Picture Experience sikrer vi, at du får det bedste ud af dit nye TV. Vi hjælper dig med alle indstillingerne og optimerer bl.a. billedkvaliteten.

Når du køber POWERS Premium Picture Experience får du
følgende:

• Kalibrering af farver og kontrast der forbedrer billedoplevelsen på dit nye TV.

• Kalibrering af lysniveau forbedrer billedoplevelsen og sænker strømforbruget med op til 50%.

• Komplet indstilling af TV’et. Slip for uoverskuelige indstillinger

• Opstart af dit Smart TV, så du er klar til at streame og game

• Visuel kontrol for pixelfejl sikrer at dit nye TV er fejlfrit

• Opdatering af software/firmware. Du er sikker på at du får de nyeste funktioner fra start

• Gennemgang af standard funktioner. Vi vil gerne være sikker på du er komfortabel med dit nye TV

• Testrapport så du altid kan finde tilbage til den optimale indstilling, hvis uheldet skulle være ude og dit tv skal geninstalleres.

Når vi kalibrerer dit TV, betyder det, at vi ved hjælp af fysisk udstyr, analyserer det TV du netop har købt. Derefter indstiller samt optimerer vi skærmens billede. Vi mener at kalibrering er nødvendigt, fordi fladskærme typisk er indstillet med alt for kraftige farver og alt for høj lysstyrke, når det kommer fra fabrikken. Producenterne bruger denne metode for at fremhæve sine fladskærme i butikkerne og det vil derfor sige at indstillingerne som TV’et kommer med fra start, langt fra er optimale. Med Premium Picture Experience opnår du et mere naturligt billede og får maksimalt ud af dit tv, sådan som filmskaberne har tiltænkt det.

Vi anvender branchens måske bedste kalibreringsudstyr fra amerikanske Calman – vi har valgt dette udstyr da det fra vores Synsvinkel er det bedste man i dag kan tilbyde dig som kunde. Alt det som vi lige har remset op kan variere fra model til model. Når vi har haft dit nye TV i vores dygtige support teams hænder er vi overbevist om, at du får den bedste oplevelse ud af dit nye TV.

Henvend dig i dit nærmeste POWERHOUSE og hør mere om denne service.