POWER satser endnu mere på eSport

I slutningen af august vil alle eSport elskere og interesserede mødes til Power-Lan – et af Danmarks største LAN parties! Udover at verdensmesteren i FIFA kommer og spiller, så vil der også blive afholdt det danske CS:GO mesterskab, hvor 8 af Danmarks bedste hold kæmper om titlen som Danmarks bedste CS:GO team! 

Men nu involvere POWER sig endnu mere i eSports. Det er netop præsenteret på et pressemøde i samarbejde med Seier Capital, at POWER er ny hovedsponsor for et af Danmarks mest ambitiøse CS:GO hold: TRICKED!

”Hos POWER elsker vi eSport. Vi er derfor utrolig stolte af, at være ny sponsor for TRICKED! Vi kickstartede vores involvering i sporten med POWERLAN #1, der løber af stablen her i august. Og vi må sige, at det har været overvældende med den posivitet vi er blevet mødt med.” Siger Jess Højrup, Salgschef for computer og entertainment hos POWER. Jess Højrup fortsætter ”Med vores samarbejde med TRICKED!, vil vi tage de erfaringer videre til næste niveau og glæder os til, at være med til at udbredde eSport til endnu flere.”

CEO & Partner for Tricked eSport, Morten Høj Jensen udtaler: "Vi har valgt at indlede et samarbejde med POWER, fordi deres ambitioner og brand afspejler det vi gerne vil. POWER har vist sig som et brand, med kæmpe slagkraft samt vilje til at investere i dansk eSport.

Tricked eSport's målsætning er, at blive et af de førende hold i Europa, og hvis vi skal opnå dette kræver det en massiv opbakning fra de stærkeste partnere på scenen som POWER.

Derfor er dette samarbejde et stort skridt i den rigtige retning, så Danmark kan få et "POWER" house af en eSports organisation som både værner om unge talenter & professionelle atleter."

Vi glæder os til at vise endnu mere om vores samarbejde - og hvordan det også betyder noget for andre end TRICKED! teamet

 

Se hele vores sortiment af gaming udstyr her samt gaming computere her

Læs også

Ultimativ gaming oplevelse

Spiller du mere end Candy Crush på din mobil eller Farmville på Facebook? Så er en gaming computer nok det helt rigtige.

Læs mere
Hvordan bliver du streaming gamer

Vil du være med på trenden med at livestream, mens du spiller? Så giver vi her en guide til, hvordan du nemt og hurtigt kommer i gang. God fornøjelse!

Læs mere
AMD Radeon based on Polaris Architecture

Vi nærmer os lanceringen af AMD Radeon grafikkorte bygget på den utrolige Polaris arkitektur.

Læs nærmere
Hvad er e-sport?

Er du lidt usikker på hvad eSport egentlig er, så se her

Læs mere