Polar Vantage

Nye GPS-multisportsure, der hjælper dig med at opdage din indre vinder.

Polar Vantage-multisportsure er designet til at hjælpe alle ambitiøse, målbevidste atleter med at leve op til deres fulde potentiale. Ligegyldigt hvad din valgte sport er, vil Polar Vantage-serien give dig de data, du har brug for, så du kan fokusere på det, der er vigtigst: det hårde arbejde.

Polar Vantage V

Træn smartere og opdag vinderen i dig selv med Polar Vantage V, et premium multisportsur, designet til professionelle atleter – og til alle, der træner som en professionel. Hvis du leder efter en banebrydende og vandtæt makker til triathlon- eller marathontræning, er Polar Vantage V det perfekte valg.

Polar Vantage V:

 • BANEBRYDENDE SPORTSTECH: Den nyeste banebrydende tech indenfor wearables sikrer, at Polar Vantage V giver dig al den nøjagtige data, du har brug for til at maksimere din præstation.

 • DEN NÆSTE GENERATION AF HÅNDLEDSPULSMÅLERE: Den nye Precision Prime™-sensorfusionsteknologi monitorerer din puls præcist – også under de mest udfordrende forhold.

 • MÅL DIN WATT: Polar Vantage V måler løberens watt fra håndleddet – uden behov for ekstra fodpods eller sensorer.

 • OPTIMER DIN TRÆNINGHvis du vil træne som en professionel, er du også nødt til at restituere som en professionel. Polar Vantage V hjælper dig med at finde den rette balance mellem træning og hvile og undgå skader med unik og holistisk registrering af træningsbelastning og restitution.

 • KEND DIN TRÆNING: Den nye Training Load Pro™ giver dig et omfattende overblik over de forskellige måder, dine træningspas belaster din krop.

 • MERE END BARE ET SPORTSUR: Når du træner med Polar Vantage V, får du adgang til det komplette Polar øko-system, hvor alt er forbundet. Dine træningsdata er lettilgængelige på én og samme platform i Polar Flow. Du kan også automatisk synkronisere dine træningsdata til andre tjenester, såsom Strava eller TrainingPeaks.

Polar Vantage M

Flyt dine grænser med Polar Vantage M, et allround-multisport- og løbeur med GPS til alle, der elsker at sætte nye rekorder. Denne slanke og lette træningsmakker giver dig alle de data, du skal bruge for at forbedre dine præstationer.

Polar Vantage M:

 • DESIGNET TIL PRÆSTATIONER: Polar Vantage M er en kombination af de nyeste sportsteknologier og letvægtsdesign.

 • ET NYT NIVEAU FOR PULSMÅLING TIL HÅNDLEDDET: Den nye Polar Precision Prime™-sensorfusionsteknologi sikrer, at Polar Vantage M monitorerer din puls fra håndleddet nøjagtigt – også når det er hårdt.

 • DIN ALT-I-ÉN TRÆNINGSPARTNEROm dit mål er at forbedre dig til din yndlingssport, eller om du elsker at måle din præstation indenfor forskellige sportsgrene, er Polar Vantage M klar til at hjælpe dig.

 • SYNLIGGØR ARBEJDETPolar Vantage M hjælper dig med at kvantificere din træning og se, hvordan din træning påvirker din krop på forskellige måder.

 • VÆLG BLANDT MERE END 130 SPORTSGRENEMed Polar Vantage M kan du tilpasse individuelle indstillinger for hver af dine sportsgrene.

 • DEN PERFEKTE TRÆNINGSPLATFORM FOR ATLETEN, DER ELSKER DATA: Polar Vantage M arbejder problemfrit sammen med Polar Flow, det online vindue til din træning, søvn og aktiviteter. Med Polar Flow er alle dine træningsdata samlet ét sted.