Philips Sonicare

Renhed på et nyt niveau. Pleje på et nyt niveau.

Sonicare er den mest anbefalede eltandbørste med sonisk teknik. Philips’ eltandbørster er inspireret af tandplejen. Mere end 20 års forskning og udvikling inden for mundplejeprodukter har givet 25 millioner tilfredse Sonicare-brugere verden over.

Sonicare for Kids

App med spil motiverer børstningen

Skånsom og effektiv

2 børsteindstillinger til forskellige aldre

ProtectiveClean

Fjerner 7x mere plak*

Giver 100 % sundere tandkød

Indbygget tryksensor

FlexCare Connected

Få anbefalinger i appen

3 børsteindstillinger

Indbygget tryksensor

DiamondClean

Opladningsglas

5 forskellige børsteindstillinger

Rejseetui med USB-opladning

Sonisk teknik med 62.000 hurtige bevægelser/min.

Philips’ eltandbørster anvender sonisk teknik, der kendetegnes ved højfrekvente, fejende og pulserende bevægelser, der tilsammen giver 62.000 bevægelser pr. minut. De hurtige bevægelser presser vandet og tandpastaen ind mellem tænderne og ind under tandkødskanten, hvor en almindelig tandbørste ikke når ind.

Philips Sonicare er effektiv mod misfarvninger og fjerner op til ti gange mere plak end almindelige tandbørster.1 Det giver en utroligt ren og frisk følelse, som du både kan se og mærke. Allerede efter en uges anvendelse kan du se, hvordan dine tænder bliver synligt hvidere, i takt med at Philips Sonicare skånsomt pudser pletter og misfarvninger væk.²

1. Sammenlignet med en manuel tandbørste

² Sammenlignet med en manuel tandbørste, når Sonicare anvendes med AdaptiveClean-børstehovedet

Sonicare for Kids motiverer børnene til at børste tænder

Ligesom til voksne anbefaler tandlægerne, at børn skal børste deres tænder i mindst to minutter, to gange om dagen. Det er vigtigt at give sit barn rutiner, som fremmer et sundt liv, men vi ved, at det ikke altid er helt let. Sonicare for Kids-appen gør tandbørstningen sjovere og motiverer børnene til at børste længere. Hovedkarakteren Sparkly er en charmerende børstepartner, som vejleder børnene i, hvordan de skal børste tænder og motiverer dem, når de gør det rigtigt. Der kan fx komme uhyggelige plakangreb og andre eventyr, som man sammen skal børste væk!

Sonicare for Kids-eltandbørsten renser effektivt og skånsomt og laver flere børstebevægelser pr. minut, end en almindelig tandbørste gør på en måned. Den har to børsteprogrammer – et blidere program til de små (3-6 år) samt et til børn over 7 år.

Børstehovedet til Philips Sonicare-eltandbørster

Philips anbefaler, at du skifter børstehovedet hver tredje måned for at sikre det bedste resultat. Alle Sonicare-børstehoveder er kompatible med Sonicares eltandbørster og er udformet til at håndtere den soniske teknik med højfrekvente bevægelser og stor kontaktflade. Du skifter enkelt børstehoved ved hjælp af den smarte klikfunktion.

Prøv derhjemme i 60 dage

Du kan nu købe din Sonicare-eltandbørste og teste den derhjemme i 60 dage. Hvis du ikke er tilfreds med resultatet, får du pengene tilbage.

Hvilken Sonicare-model skal jeg vælge?

Alle Philips Sonicare-eltandbørster anvender samme soniske teknik, der renser mellem tænderne og ind under tandkødet. Alle modeller har indbygget timer, der opdeler tandbørstningen i fire 30-sekundersintervaller og meddeler, når det er tid at skifte side. På den måde kan du være sikker på, at du altid får en dybere tandbørstning, uanset hvilken model du anvender.

Det, der adskiller modellerne, er i stedet deres funktioner og tilbehør. DiamondClean har fx fem forskellige børsteprogrammer – clean, white, sensitive, gum care og deep clean – mens ProtectiveClean har yderligere 1-2 programmer, afhængigt af model. DiamondClean har også dobbelt opladningssystem og kan oplades direkte i glasset eller det medfølgende rejseetui med USB-opladning.