Philips Lumea IPL

Lysbaseret hårfjerning med et langvarigt resultat

Mere end otte ud af ti kvinder i Norden bruger barbering som deres primære hårfjerningsmetode. For de fleste af os giver det problemer som irriteret hud, indgroede hår og stikkende hårstubbe allerede efter et par dage. Med Philips Lumea IPL slipper du for de bivirkninger, der er ved at barbere, vokse eller bruge hårfjerningsmiddel, og kan i stedet nyde en glat, hårfri hud med et langvarigt resultat.

Hvem kan bruge IPL?

IPL (intensivt pulserende lys) reducerer genvæksten af hår ved at sende lysimpulser ned i hårsækken. Lysimpulserne absorberes af melaninet (pigmentet) i håret. Det betyder, at behandlingseffekten afhænger af, hvor meget melanin håret indeholder. Blondt, gråt og hvidt hår indeholder ikke nok melanin til, at IPL kan fungere, og rødt hår indeholder en anden type melanin, som ikke reagerer på IPL. For at behandle med IPL skal huden desuden have et lavt melaninindhold, så den ikke absorberer lyset. Mørke og meget mørke hudtoner har en større evne til at absorbere lyset, hvilket kan medføre forbrændinger.

Hvornår må du ikke bruge IPL?

Hvis du har solet dig, skal du vente mindst 2 dage, før du bruger Lumea IPL.

Skru altid lysintensiteten ned til en lavere indstilling, hvis din hud er blevet mørkere.

Brug ikke Lumea IPL, hvis du er gravid eller ammer.

Brug ikke Lumea IPL i nærheden af piercinger, tatoveringer, injektionssteder (f.eks. hvis du tager diabetesmedicin), pacemakere eller implantater.

Hvis du har en medicinsk lidelse såsom hudkræft, epilepsi, hjerte-kar-sygdom, immunhæmmende sygdom, beskadiget hud eller har hudallergi mod lys.

Hvordan fungerer IPL?

IPL (Intense Pulsed Light) er en lysimpulsbehandling, som når dybt ned i hårsækken og får den til at gå ind i en hvilefase. Lysimpulserne absorberes af melaninet (pigmentet) i håret og bremser hårets genvækst, så du efter nogle behandlinger får en blød og silkeglat hud i op til otte uger. Lysimpulsteknologien, som bruges i Philips Lumea IPL, er udviklet på grundlag af den samme teknologi, som den, der benyttes i professionelle saloner. Kliniske tests viser, at Lumea IPL reducerer hårvæksten med op til 92% allerede efter tre behandlinger. Philips Lumea Prestige er resultatet af 14 års forskning og udvikling i samarbejde med førende dermatologer.

Sådan bruger du Lumea IPL

Du kan behandle forskellige dele af kroppen skånsomt og effektivt. Det tager ca. 15 minutter at behandle hele kroppen.

Trin 1

Inden du begynder – fjern hårene på de områder, du ønsker at behandle ved at barbere, vokse eller epilere.

Trin 2

Sæt SmartSkin-sensoren på. Sensoren anbefaler det rette intensitetsniveau til din hudtone

Trin 3

Hold behandlingsvinduet tæt ned mod huden. Vent til pæren begynder at blinke, og hold så knappen nede for at påbegynde behandlingen.

Trin 4

Træk langsomt behandlingsvinduet hen over huden, samtidig med at du holder knappen nede. Undgå at behandle det samme område flere gange.

Hvilke resultater kan jeg regne med?

IPL (Intense Pulsed Light) reducerer hårvæksten med op til 92% allerede efter tre behandlinger. Ønskes et langvarigt resultat, bør behandlingen gentages hver fjerde til ottende uge. Det er vigtigt, at du gentager behandlingen ifølge anvisningerne for at opnå et godt resultat.

Hent Philips Lumea IPL-app

Med IPL-appen kan du oprette en personlig behandlingsplan for forskellige dele af din krop med personlige påmindelser og tips om brug af Lumea. Appen er selvfølgelig helt gratis.