Philips Hue - Fantastisk belysning til dine udendørsområder!

Philips Hue er et intelligent belysningssystem, der giver dig mulighed at tilpasse din belysning efter dine behov. Det er kun din fantasi, der sætter grænser. Systemet har et stort udvalg af udendørslamper med forskellige funktioner, som lader dig fremhæve bestemte områder i dine udendørsområder for at skabe en god udendørsatmosfære. Ligesom Hue indendørslamper har du fuld kontrol over styringen af din udendørsbelysning, hvilket betyder, at du kan slukke, dæmpe, skifte farve på din belysning og mange andre ting med din smartphone eller med dit Hue tilbehør. Udvalget af Hue udendørsprodukter består af en udendørs Lightstrip, spots, væglamper, søjlelamper og meget mere!

Udover, at du med udendørsbelysningen fra Philips Hue kan forbedre din haves fremtræden, så kan du også øge sikkerheden af dit hjem, hvilket giver dig ro i sindet i din hverdag. For sig selv eller i samarbejde med sikkerhedsvirksomheder, kan belysningen fra Philips Hue tilføje et lag af beskyttelse til dit hjem ved at advare dig, når uventede gæster passerer dit hus. Installér din Hue Outdoor sensor et skjult sted, og lad den signalere til enten dine udendørs- eller indendørslamper, at de skal tænde, for at skræmme uventede gæster væk.

En anden måde hvorpå din udendørsbelysning kan hjælpe med sikkerheden af dit hjem, er ved at skabe faste rutiner for din belysning. Det eneste, du skal gøre, er at vælge bestemte tidspunkter i løbet af din dag, hvor dine lamper skal slukke og tænde. Du kan nu tage på ferie med ro i sindet. Udefra vil det ikke kunne ses, at du ikke er hjemme. Tværtimod vil det se ud som om, at du har en normal dag i dit hjem. For yderligere komfort kan du benytte dig af geofencing funktionen, der registrerer din smartphone og tænder for lyset, når du nærmer dig dit hjem.

Når du skal vælge lamper til dine udendørsområder, kan du vælge at opdele belysningen mellem din forhave og baghave. I din forhave vil det være at foretrække at have lamper med større lysstyrke og samtidig øget funktionalitet. Din forhave vil også være det primære sted for installationen af din bevægelsessensor. Derimod vil du i din baghave kunne fokusere på at skabe en hyggelig stemning og atmosfære ved at installere lamper og tilbehør, der indbyder til fest og andre arrangementer. Vælg imellem vores lamper med adgang til 16 millioner farver, eller mere specifikt vores Lily udendørs spot eller Outdoor Lightstrip, der er oplagte valg til netop dette.