Fandt {{ suggestionResult.MatchCount }} resultater

Oplev verden på en helt ny måde

Oplev verden på en helt ny måde med en avanceret drone fra Parrot. Styr dronen ved hjælp af en separat fjernbetjening eller via en app til iOS og Android. Dronen er udstyret med et 14 megapixel kamera, som giver dig mulighed for at få specielle, bemærkelsesværdige billeder og videoer, som aldrig før har været muligt. God tur!

Enkel montering og afmontering

Alle delene i Parrot Bebop er aftagelige, så du nemt kan montere og transportere den. Det betyder, at du på meget kort tid kan blive klar til at flyve og tage fantastiske billeder og optage utrolige videoer med det indbyggede kamera. Den ABS-forstærkede konstruktion gør dronen både robust og sikker. For eksempel vil propellerne stoppe automatisk, hvis den kolliderer med noget. Dronen er også udstyret med en nødsituationsfunktion, så den kan lande med det samme, og en Return Home-funktion, som gør, at den kommer tilbage til stedet, den startede fra, hvis den kommer uden for synsvidde.

Avanceret teknologi

Parrot Bebop leverer den bedst tænkelige ydelse takket være Parrot P7 dual-core CPU, quad-core GPU og 8 GB hukommelse. Alle komponenterne er fastgjort på en bestemt måde, så både køling af komponenterne og elektromagnetisk afskærmning tilgodeses. Dronen har Linus operativsystem.

For at sikre optimal stabilitet uden at gå på kompromis analyserer dronen automatisk data fra en række forskellige sensorer. Den er udstyret med både 3-akset accelerationsmåler, gyroskop, magnetometer, ultralydssensor med otte meters rækkevidde, tryksensor og et lodretplaceret kamera til at måle hastigheden.

Freeflight 3: Super intuitivt opstartsprogram

Parrot Bebop leveres med et gratis opstartsprogram kaldet Freeflight 3. Appen findes p.t. kun til iOS og Android, men en Windows-variant skulle være på vej. Denne brugervenlige app er udviklet, så du som pilot kun behøver at fokusere på glæden ved at flyve.

Skycontroller: Øget rækkevidde og flere muligheder

Skycontroller er udstyret med en forstærket WiFi-antenne, som øger rækkeviden for dronen fra 300 m til hele 2 km. Enheden gør det desuden muligt at tilslutte FPV-briller (first person view) via HDMI-indgangen, så du kan få en endnu mere ekstrem og ekstraordinær oplevelse. Brillerne, der understøttes dags dato, er Zeiss Cinemizer, Epson Moverio og Sony Personal Viewer.