OptimalTemp - Aldrig mere brændmærker

OptimalTemp - Aldrig mere brændmærker

Nu behøver du aldrig mere at være bekymret for at ødelægge dit tøj, når du stryger. OptimalTemp har en forudindstillet temperatur, som i kombination med damp giver et perfekt strygeresultat på alle materialer, garanteret uden brændmærker. Stryg alt fra jeans til silke uden at behøve at tænke på temperaturen.

Stryg trygt dit sarte tøj

Lad ikke dit sarte tøj blive liggende i klædeskabet, fordi du er bange for at stryge det. Philips’ OptimalTemp-strygejern er sikre at bruge på alle materialer takket være den patenterede kombination af varme og damp, som glatter tøjet skånsomt. Endelig kan du bruge dine silke-, blonde- og kashmirbluser igen.

Stryg såvel tykke som tynde materialer

At OptimalTemp-strygejernet kun bruger én indstilling betyder ikke, at det er mindre effektivt på tykkere materialer – tværtimod. Den varme damp gør, at tøjet bliver helt glat, uanset om det er jeans, sengelinned, bomuld eller silke.

Sorter mindre, og stryg mere

Da OptimalTemp fungerer ved én og samme indstilling på alle typer tøj, kan du ikke længere undskylde dig med, at det tager for lang tid at stryge, fordi alle materialer skal sorteres i forskellige bunker og vente på den rette temperatur. Med OptimalTemp sparer du ikke kun tid, det er også nemmere at stryge og giver et bedre resultat!