NOOA – Skønhed og personlig pleje

NOOA blev grundlagt med en rå vision – produceret med kærlighed for stil og velvære, og et snært af den nordiske kultur. NOOA tilbyder professionelle produkter til en revolutionerende pris, og er mere end bare hårpleje og velvære – det er at tage en holdning til livet.

Bliv inspireret. Brug teknologien, find din stil, og lad NOOA hårstylingsprodukter blive en del af din hverdag. At have stort og meget hår, bør ikke være hårdt arbejde, det skal være en fornøjelse. Tag stilling til din identitet og stil, og stol på NOOA – Produkterne som holder håret på plads dag og nat.

#DontBeNobodyBeNooa

NOOA hårtørrer

Den kraftigste hårtørrer har en professionel AC-motor som leverer ekstra kraftig ydeevne og du vil spare meget tid på hårtørringen. Med to varmeindstillinger og koldluft funktion er dette den perfekte føntørrer.

Den har i tillæg indbygget ION-teknologi, dette sikrer dig et resultat med mindst mulig statisk elektricitet i håret, samtidig gør det udredningen langt nemmere.

Føntørreren fra NOOA blev kåret til bedst i test hos det Norske TV2 ”Hjelper deg” 3. marts 2016. Den fik karakteren 6 og blev kåret til ”frisørens favorit”

"Denne hårtørrer tørrer tykt hår på kun 2 minutter, og fjerner alt statisk elektricitet" 

NOOA 2-i-1 styler.

Multistyleren har en unik knap som bytter mellem et krabbejern og et glattejern. Et digitalt display viser temperaturen, og takket være den keratin-keramiske belægning får du mere glans og et stærkere og sundere hår. Belægningen vil ydermere give en mere jævn varmefordeling.

 

NOOA glattebørste

Glat håret på en enkel måde, udelukkende ved at børste håret som du plejer. NOOA glattebørsten giver dig et glansfuldt og glat hår. De opvarmede kamme retter håret mens du børster det og ION-teknologien fjerner al statisk elektricitet og giver et skinnende slutresultat.

Glattebørsten har syv varmeindstillinger fra 140*C-200*C for optimal effekt og beskyttelse af alle hårtyper. Ledningen på 1,8 meter gør herudover børsten en fantastisk fleksibilitet.

NOOA ION-hårbørste

Hårbørste fra NOOA med ION teknologi i belægningen som gør at du undgår ustyrligt og statisk elektricitet i håret. ION-udstrålingerne modvirker uregerligt hår og tilfører støtte og glans.

Model Ida Tabak sørger altid for at have sin NOOA ION-AIR hårbørste i tasken: "Denne er med meg uansett hvor jeg skal!". 

Glattejernet giver hende et glat hår med en fantastisk glans: "Jeg har lenge vært skeptisk til rettebørster, men ble positivt overrasket av denne!"

Læs mere om hvordan Ida styler håret med NOOA produkter her!

NOOA hårtørrer, krøllejern og glattejern

NOOA børster og hårbørster

NOOA barbermaskiner

NOOA hårklipperer og trimmerer

NOOA massageprodukter

NOOA personvægte

Andre NOOA produkter

#DontBeNoobodyBeNooa