Er du typen, der altid bestiller en stor café latte eller en cremet cappuccino, når du er på café ude i byen? Eller er du mere til en lille, stærk espresso – eller den lidt mildere macchiato-udgave? Det kan også være, du bare skal have din kaffe 100 % sort og friskbrygget i rigelige mængder. Uanset hvilken type af kaffe du har som præference, vil du med garanti blive tilfreds med en NESCAFÉ® Dolce Gusto® Colors i dit hjem. Denne automatiske kaffemaskine er verdensklasse inden for sin kategori, og den er specifikt udviklet til den kaffekritiske slutbruger, der hverken vil gå på kompromis med effektivitet og kvalitet.

Kaffe er forbundet med nydelse, og det er du uden tvivl garanteret, lige meget hvilken type kaffe du brygger med din NESCAFÉ® Dolce Gusto® Colors. Hos POWER forhandler vi forskellige udgaver, der alle har det til fælles, at de er designet ud fra den førende teknologi på markedet. Du får således en kraftig og yderst funktionsdygtig kaffemaskine med et væld af smarte funktioner, der tager dine kaffeoplevelser til helt nye højder.

 

Bliv din egen professionelle barista med NESCAFÉ® Dolce Gusto® Colors

Går du med en lille barista inde i maven, og vil du gerne dyrke din interesse for kaffe på et lidt højere plan, så er det oplagt at overveje at investere i en NESCAFÉ® Dolce Gusto® Colors. Denne kaffemaskine er egnet til såvel den teknisk øvede kaffeentusiast som den almindelige kaffeelsker, der bare gerne vil kræse lidt ekstra om kaffen. Ved ét enkelt tryk bliver din foretrukne kapsel til en lækker kop kaffe med fløjlsblød crema på toppen – og med et tryk på helt op til 15 bar får du et kvalitetsniveau, som var du på en ægte, autentisk kaffebar.

 

Kapslerne er udviklet med øje for den optimale smagsoplevelse, da de er hermetisk lukkede, så kaffen holder sig frisk i lang tid. En ultimativ og aromatisk kaffeoplevelse – kop efter kop. Og hvis du gerne vil have kapslerne lige ved hånden, når du skal bruge dem, kan du tilkøbe den designrigtige Capstore Arabica – Dolce Gusto-kapselholder i samme serie.

 

Bruger- og energivenligt design i flere farver

Er du den kræsne type, der stiller mange og høje krav til din kaffe, så er denne kaffemaskine det perfekte valg. Med mulighed for mere end 30 forskellige, lækre kaffevarianter er du altid sikret en kop kaffe, der passer til dine behov og dine smagsløg. Og skulle du i stedet være til kolde eller søde drikke, kan maskinen skam også klare det.

 

Kaffemaskinen afspejler et super brugervenligt design med intuitive knapper og funktioner, der gør det ekstremt nemt og hurtigt at brygge netop den type kaffe, du ønsker. Det eneste, du skal gøre, er at indsætte kapslen, indstille vandmængden med Play & Select-funktionen – og så er kaffen klar – lige til at drikke. Og du behøver ikke at bekymre dig om elregningen, da maskinen har energimærke A, og den integrerede ECO-mode-funktion gør, at maskinen automatisk slukker efter fem minutter, hvis du selv skulle glemme det.

 

En praktisk og smart kaffemaskine, der fås med udskifteligt cover i både rød, blå, grøn, sort og hvid. Køb online på Power.dk allerede i dag, så du hurtigst muligt kan få udlevet din baristadrøm.

 

God fornøjelse og god kaffe!