Helt perfekt kaffe

Miele ved, hvor vigtig en god kop kaffe er. Derfor har vi gjort det endnu enklere for dig. Mieles fritstående espressomaskiner kombinerer førsteklasses kvalitet med høj brugervenlighed og perfekt kaffearoma. Du kan nu nyde en helt perfekt kop kaffe – lige når du har lyst.

Designet til at bevare perfekt kaffe-aroma

Mieles fritstående espressomaskiner er ikke kun smukke at se på. Det elegante design modsvares af en mindst lige så imponerende konstruktion indvendigt, der er designet til at bevare den komplekse kaffesmag.

En god kop kaffe begynder med en kaffekværn af god kvalitet, da kaffebønner, der males ujævnt, kan give en bitter smag. Mieles espressomaskiner er derfor udstyret med en kaffekværn i stål, der maler bønnerne ensartet, jævnt og præcist.

Når den malede kaffe og vandet kommer ind i bryggekammeret, udvider det sig, så kaffe og vand blandes grundigt på den optimale tid og ved den optimale temperatur. Derved frigøres smagsstofferne i kaffebønnerne, og aromaen bevares optimalt.

Intet er overladt til tilfældighederne

For at sikre bedst mulig smag og kvalitet testes Mieles espressomaskiner grundigt, hvor alt fra bryggetemperatur til cremaens kvalitet kontrolleres omhyggeligt. Mieles espressomaskiner er testet til en levetid på 20 år, hvilket svarer til ca. 25.000 kopper kaffe.

Én maskine – et stort udvalg af kaffespecialiteter

Én maskine – et stort udvalg af kaffespecialiteter

Foretrækker du en stærk og velsmagende espresso om morgenen eller måske en silkeblød cappuccino? Med Mieles fritstående espressomaskiner kan du få præcis, hvad du vil, uanset præference. Til kaffespecialiteter med mælk opvarmer og skummer den integrerede cappucinatore mælken direkte ned i koppen eller glasset på få sekunder, hvilket giver en luftig mælkeskum.

Du kan selv indstille, hvor fint kaffebønnerne skal males, hvor stærk kaffen skal være samt vandtemperaturen. Disse indstillinger kan du gemme i dine egne brugerprofiler, så du altid får din foretrukne kaffe.

Helt rent – helt enkelt

Mens god kaffe er en passion for mange, kan det samme ikke siges om rengøring. Derfor har Miele gjort det nemt for dig. På Miele espressomaskiner skylles mælkerørene automatisk med vand fra vandbeholderen efter brug, hvilket sikrer maksimal komfort og hygiejne. Espressomaskinerne er også udstyret med praktiske rengøringsprogrammer såsom afkalkning og skylning af espressomaskinen. Dette hjælper med til at forlænge espressomaskinens levetid samt bevare kaffens gode smag. Flere af komponenterne såsom vandbeholder og affaldsbeholder, kan nemt rengøres i opvaskemaskinen, hvilket gør rengøringen endnu nemmere.

På topmodellen CM 7500 udføres afkalkningen helt automatisk ved hjælp af en patenteret patron. Det kan ikke være nemmere!