Musik i ørerne gør det sjovere at træne

Lytter du til musik, når du træner, og vil du have, at hovedtelefonerne er rare at have på og sidder godt fast i ørerne? Eller måske elsker du bevægelsesfrihed og præsterer bedst med kabelfri hovedtelefoner?

Sportshovedtelefoner giver bevægelsesfrihed

Sportshovedtelefoner er kendetegnet ved, at de sidder særdeles godt fast i ørerne, så de ikke falder a, når du fx spurter. Modellerne har ørepropper i flere størrelser, så du kan bruge dem, der passer bedst i dine ører. Desden er de overtrukket med fugt- og svedafvisende materiale og kan derfor tåle, at du præsterer maksimalt, til sveden løber – bogstavelig talt.

Mange modeller har også reflekser, så de også gør det mere sikkert for dig at løbe i mørke.

Har du først én gang prøvet trådløse hovedtelefoner, er der gode odds for, at du bliver afhængig af den fornemmelse af frihed, det giver at undgå ledninger, der hænger i vejen. Musikken bliver istedet streamet trådløst via Bluetooth.

Træningsarmbånd

Hvis du bruger din smartphone som musikafspiller, anbefaler vi at opbevare telefonen i et træningsarmbånd, så den ligger trygt, og du samtidig undgår at holde den i hånden eller have den i en lomme. Øget sikkerhed, øget komfort – bedre præstation.

Herunder kan du se de sportshovedtelefoner, som vi i POWER anbefaler. Lad lyden motivere din træning. Er du klar?

Oplev wellness derhjemme

Følelsen efter endt træning er fantastisk – endorfinerne suser rundt i kroppen, og du føler dig afslappet. Hvorfor ikke forlænge denne følelse med lidt personlig pleje i badeværelset hjemme? Vi har udvalgt nogle produkter til din private, lille wellness.

Læs mere

Smarte tips til en sund livstil

Mange ønsker at forbedre deres livsstil og blive en bedre udgave af sig selv. Vi giver dig tips til, hvordan du kan få en sund livsstil i en hektisk hverdag.

Læs mere

Surf med på juicebølgen

I samarbejde med "juicedronningen" Carina Hultin Dahlmann deler vi her vores bedste råd, tips og opskrifter om juicing. Skal du også surfe på juicebølgen?

Læs mere

Forlæng velværefølelsen efter træning

Følelsen lige efter du har trænet er fantastisk - endorfinerne bobler i kroppen og du føler dig afslappet. Endnu dejligere bliver det, når du forlænger velværen, når du er kommet hjem.

Læs mere

Chat

Åben chat

Chat