Musik i ørerne gør det sjovere at træne

Lytter du til musik, når du træner, og vil du have, at hovedtelefonerne er rare at have på og sidder godt fast i ørerne? Eller måske elsker du bevægelsesfrihed og præsterer bedst med kabelfri hovedtelefoner?

Sportshovedtelefoner gir bevægelsesfrihed

Sportshovedtelefoner er kendetegnet ved, at de sidder særdeles godt fast i ørerne, så de ikke falder a, når du fx spurter. Modellerne har ørepropper i flere størrelser, så du kan bruge dem, der passer bedst i dine ører. Desden er de overtrukket med fugt- og svedafvisende materiale og kan derfor tåle, at du præsterer maksimalt, til sveden løber – bogstavelig talt.

Mange modeller har også reflekser, så de også gør det mere sikkert for dig at løbe i mørke.

Har du først én gang prøvet trådløse hovedtelefoner, er der gode odds for, at du bliver afhængig af den fornemmelse af frihed, det giver at undgå ledninger, der hænger i vejen. Musikken bliver istedet streamet trådløst via Bluetooth.

Træningsarmbånd

Hvis du bruger din smartphone som musikafspiller, anbefaler vi at opbevare telefonen i et træningsarmbånd, så den ligger trygt, og du samtidig undgår at holde den i hånden eller have den i en lomme. Øget sikkerhed, øget komfort – bedre præstation.

Herunder kan du se de sportshovedtelefoner, som vi i POWER anbefaler. Lad lyden motivere din træning. Er du klar?