LG Signature OLED TV W

CES CES

LG SIGNATURE 4K TV 77W7

TECHRADAR TECHRADAR

LG SIGNATURE 4K OLED TV W7

PC MAG PC MAG

LG SIGNATURE 4K OLED TV W7

COMPUTER BILD COMPUTER BILD

LG SIGNATURE 4K OLED TV W7

«Således mener vi også, at LGs wallpaper OLED var højdepunktet på CES 2017 blandt mange gode nyheder på tv-fronten. W7 skilte sig ud fra mængden og repræsenterer noget helt nyt og unikt på markedet.

Arrangørerne af CES er tilsyneladende enige. De giver LG W7 ’Best of the Best’-prisen på CES 2017. Vi kan blot konstatere, at vi er enige»

Flatpanels 13 januar 2017

Går i et med din væg

LG SIGNATURE OLED TV W blender fuldstændig ind med væggen uden at efterlade skygger - som et vindue til en anden verden. Lad dig fordybe i en billedskøn virkelighed.

Et design, som spænder over alt

Designet til dem, som sætter pris på ægte kvalitetslyd. Med fyrige højttalere til at forbedre spredning af lyden for blødere high-pitch og low-pitch lyd.

Skønhed oplyst i mørke

Perfect Color takket være Perfect Black. Med Perfect Black er tidligere skjulte områder af mørke skygger og sollys nu fyldt med klarhed og detaljer. En levende farvepalet med Perfect Color gengiver hvert billed et mere virkelighedstro udtryk. Forunderlig skønhed i hver eneste scene.

Den ultimative biografoplevelse, skabt præcis til dig

Med understøttelse af både Dolby Vision™ og Dolby Atmos®, er LG OLED TV det første tv af sin art. Få den ultimative biografoplevelse hjem i din stue med overlegen billed- og lydkvalitet.

Aktiv HDR, i modsætning til konventionel HDR

LG OLED TV understøtter premium HDR indhold med Dolby Vision™ og er desuden kompatibelt med generisk HDR10 og HLG. LG’s helt egen HDR-behandling optimerer billedkvaliteten scene for scene for at give dig et mere levende og virkelighedstro seeroplevelse.

Dolby Atmos® giver dit rum biograflyd

Dolby Atmos giver hvert enkelt objekt unik lyd i fuld 360° stereofonisk lyd for komplet fordybelse.

webOS 3.5 nemt og sjovt at bruge

Med Magic Remote og den unikke webOS 3.5 startbjælke kan du fordybe dig i en verden af indhold fra alle de mest populære underholdningsudbydere.

Chat

Åben chat

Chat