Lån en trailer gratis hos POWER

Det kan være svært at få presset et køleskab, 50” fladskærms TV og en ny støvsuger ind i sin Fiat 500. Men problemet kan løses ganske enkelt med en af vores POWER trailere – som man endda kan låne helt gratis!

Vi vil altid gerne gøre tingene bedre. Så udover at du kan få nogle af vores bomstærke (og effektive) fragtmænd til at levere dine nye POWER produkter, så kan man også låne en trailer ved vores POWERHOUSES. Så mangler pladsen i bilen, har du altid drømt om at være fragtmand eller kan du bare ikke vente med at komme hjem og bruge dine nye produkter – så er trailer løsningen helt sikkert noget for dig!

Det er selvfølgelig ikke kun POWERs kunder, der kan låne en gratis trailer – faktisk er alle velkommen til at låne en af vores flotte trailere. Det kalder vi POWER.

Alt du skal gøre, er at book den på forhånd ved at benytte nedenstående link. Du skal blot skrive; hvornår du vil afhente den samt hvornår du afleverer den igen – så enkelt er det!

Book din POWER Trailer HER

 

Om vores gratis trailere

POWER har lavet et samarbejde med nordens største trailer udlejer Freetrailer, så vi kan levere endnu bedre service til alle vores dejlige POWER kunder. For at sikre en let og nem bestillingsproces, skal traileren bookes hos Freetrailer gennem ovenstående link. 

Du kan låne en trailer i vores POWERHOUSES i Glostrup, Herlev, Nykøbing Falster, Odense, Randers, Århus, Holstebro & Sønderborg