Enhver kok kan skrive under på, at knivene er det absolut vigtigste i et køkken. Uden gode knive bliver madlavningen en tidsrøver og meget besværlig, og derfor er det også vigtigt at passe godt på sine knive. Især hvis du har investeret i bundsolide knive, der virkelig kan gøre en forskel for din madlavning, er det surt at se dem gå til grunde, fordi der ikke bliver passet ordentligt på dem. Det kan du undgå én gang for alle ved at investere i en lækker knivblok, og den kan du finde lige her.

Ud over, at du her hos POWER kan finde flere forskellige bud på gode knivblokke til at beskytte dine redskaber, kan du også finde mange andre produkter, som kan være med til at gøre madlavningen endnu sjovere og endnu mere effektiv. Tag et kig på udvalget her på siden, eller besøg et af vores fysiske POWERHOUSES, hvor du kan finde mange af de samme produkter som her på webshoppen.

 

Den rette knivblok passer til dine knive – og dit køkken

Knivblokkens vigtigste formål er naturligvis at sikre, at dine knive har det trygt og godt, når de ikke er i brug. Knive har ikke godt af at ligge og rutsje rundt i en tilfældig køkkenskuffe, og derfor gør du klogt i at placere dem i en dertil indrettet knivblok, når du ikke bruger dem. På den måde er der større sandsynlighed for, at du kan få glæde af dem i lang tid.

 

For mange er det imidlertid ikke kun væsentligt, at knivblokken passer på knivene – men den skal også passe ind i køkkenet. Vi bruger gerne mange timer i vores køkkener hver eneste dag, og derfor er der også flere og flere, der gør noget særligt ud af at indrette netop dette rum. Derfor skal du naturligvis kunne finde knivblokke i flere forskellige stilarter, og det kan du her hos POWER. Hvad end du er til et klassisk, rustikt look i træ, eller du foretrækker en moderne og elegant, sort model, kan du finde din nye knivblok her.

 

Der er også mange, der vælger at investere i en knivvæg i stedet for en almindelig knivblok. Så behøver du ikke at sætte bordplads af til knivopbevaringen, og det kan i mange tilfælde være en fordel – især i mindre køkkener, hvor bordplads ikke er det, der er mest af.

 

Find alle de solide brands her hos POWER

Hos POWER er vi lagerførende i en lang række køkkenprodukter fra nogle af de mest anerkendte mærker på markedet. I sortimentet kan du ud over knivblokke finde gennemførte køkkenmaskiner fra et brand som KichenAid, der kan gøre en stor forskel i forhold til effektiviteten i køkkenet.

 

Køber du for over 500 kroner her på hjemmesiden, får du fri fragt lige til døren. Alternativt kan du også vælge at bestille med Click & Collect. Så kan du afhente dine produkter i det nærmeste POWERHOUSE inden for blot to timer efter bestilling. Så har du hurtigt din nye knivblok – eller knivvæg – på plads, og du kan få styr på dine knive. Så holder de meget længere, og du kan være sikker på at få et skarpt resultat – hver gang du laver mad.