Julestemning til dit hjem

Med en Star Shower er din juleoppyntning hurtigt klaret. Den kan lyse hjemmet op nemt og flot. Den behøver du kun 1 tilslutning og minimere derfor antallet af ledninger til lysdekoration i forhold til traditionel julelys.

Man kan med stor fordel købe flere for et endnu flottere resultater. eller måske krydrer det med ekstra lyskæder - der selvfølgelig også kan genbruges til sommerfesten!

Juletid er hyggetid...

...og hvad er mere julet end, at lave julekager og julepynt. Vi har selvfølgelig også udstyret der kan gøre det nemmere for dig.

Er der brug for ekstra kræfter til dejen, så kan du se vores køkkenmaskiner her

Tag de bedste julebilleder

Er du træt af uklare og kedelige billeder, ved du ikke helt hvordan man tager de bedste billeder - så læs videre for nogle simple og gode tips!

Læs mere
Få det meste ud af din køkkenmaskine

Har du lige fået en køkkenmaskine ind i køkkenet, så er det et godt tidspunkt at kigge på hvilke muligheder for tilbehør du kan få, for at få endnu mere ud af din køkkenmaskine.

Læs mere
Bag dit eget brød

Ser du på bagemaskiner som en 80’er ting? Så skal du se de nye modeller. For med større fokus på hjemmelavet mad og sunde brødvarianter, så har bagemaskinerne fået nyt liv.

Læs mere
iPad Pro - Kommer snart!

Den nye 11" iPad Pro har en avanceret Liquid Retina-skærm, der går fra kant til kant, Face ID, A12X Bionic – den stærkeste og mest intelligente chip, Apple nogensinde har lavet – og understøtter den nye Apple Pencil og Smart Keyboard Folio. Det er den største nyhed inden for iPad siden iPad.

Læs mere her