iPhone Xʀ - Køb den nu!

iPhone Xʀ - Smart. På alle måder.

iPhone Xʀ har den mest avancerede LCD-skærm i en smartphone – en 6,1" Liquid Retina-skærm med branchens mest præcise farvegengivelse og et innovativt design med baggrundsbelysning, som strækker skærmen helt ud i hjørnerne*.

Den fås i seks nye flotte farver og har avanceret Face ID, så du kan låse din iPhone op, logge ind i apps og betale med et enkelt blik – på sikker vis.

A12 Bionic-chippen med næstegenerations Neural Engine anvender maskinlæring i realtid for at forbedre den måde, du oplever billeder, spil og augmented reality m.m. på.

Et banebrydende 12 MP kamerasystem med Portræt-funktion, Portrætlys, en forbedret bokeh-effekt og den nye Dybdekontrol.

Designet er vandafvisende**. Og med iOS 12 – verdens mest avancerede styresystem til mobile enheder – får du stærke nye værktøjer, der gør iPhone mere personlig end nogensinde før.

• 6,1" Liquid Retina-skærm (LCD)*

• Støv- og vandafvisende (IP67-klassificeret), maks. dybde på 1 meter i op til 30 minutter**

• 12 MP kamera med OIS og 7 MP TrueDepth-kamera på forsiden – Portræt-funktion, Portrætlys, Dybdekontrol og Smart HDR

• Face ID til sikker autentificering og Apple Pay***

• A12 Bionic-chip med næstegenerations Neural Engine

• Trådløs opladning – virker med Qi-opladere****

• iOS 12 med Memoji, Skærmtid, Genveje i Siri og Group FaceTime*****

*Skærmen har afrundede hjørner. Målt som et rektangel er skærmen på iPhone Xʀ 6,06" diagonalt. Det faktiske visningsområde er mindre.

**iPhone Xʀ er stænk-, vand- og støvafvisende. Den er testet under kontrollerede forhold i et laboratorie og er IP67-klassificeret i henhold til IEC-standard 60529 (maks. dybde på 1 meter i op til 30 minutter). Stænk-, vand- og støvafvisningsgraden er ikke permanent og kan formindskes ved almindelig brug. Undlad at oplade en våd
iPhone. Se i brugerhåndbogen, hvordan du rengør og tørrer den. Garantien dækker ikke væskeskade.

***Apple Pay er ikke tilgængelig i alle lande. Se en liste over lande og områder med Apple Pay på www.apple.com/dk/ios/feature-availability/#apple-pay.

****Trådløse Qi-opladere sælges separat.

*****Group FaceTime fås senere på året via en softwareopdatering til iOS 12.

Se de andre nyheder fra Apple

Apple Watch Series 4

Her er Apple Watch Series 4. Nytænkt og redesignet helt fra bunden, så du kan være endnu mere aktiv, leve sundere og nemmere holde forbindelsen.

Læs mere
iPhone Xs & iPhone Xs Max

iPhone Xs er alt det, du elsker ved iPhone – bare lidt større. Begge størrelser (5,8" og 6,5")1 har Super Retinaskærm. Avanceret Face ID. Den smarteste og stærkeste chip i en smartphone. Og et helt banebrydende dobbeltkamerasystem.

Læs mere