iPhone X - Køb nu!

iPhone X. Du bliver glad for at se dén. Den bliver glad for at se dig.

iPhone X er et all screen-design med en 5,8" Super Retina HD-skærm med HDR og True Tone*. Den er designet med det mest holdbare glas, der nogensinde har været i en smartphone, og omsluttet af et elegant bånd i rustfrit stål. Den kan oplades trådløst** og er vand- og støvafvisende***. 12 MP dobbeltkameraet med dobbelt optisk billedstabilisering giver fantastiske billeder i svagt lys. Og TrueDepth-kameraet har Portræt-funktion til selfies og det nye Portrætlys****. Avanceret ansigtsgenkendelse gør, at du på sikker vis kan låse din iPhone X op med et enkelt blik. Og A11 Bionic, den mest powerfulde og intelligente chip, der nogensinde har været i en smartphone, driver det hele og understøtter augmented reality-oplevelser i spil og apps. Med iPhone X får du en iPhone, der er helt klar til fremtiden.

• 5,8" Super Retina HD-skærm med HDR og True Tone*

• Design i glas og rustfrit stål. Vand- og støvafvisende***

• 12 MP dobbeltkamera med dual OIS, Portræt-funktion, Portrætlys og 4K-video med op til 60 billeder pr. sek.****

• 7 MP TrueDepth-kamera på forsiden med Portræt-funktion og Portrætlys****

• Face ID til sikker godkendelse

• A11 Bionic, den mest powerfulde og intelligente chip i en smartphone

• Trådløs opladning – kan bruges med Qi-opladere**

iPhone X

Det allernyeste skud på Apple-stammen er uden tvivl også noget af det hidtil bedste, som det verdenskendte firma fra Silicon Valley har frembragt. iPhone X er på alle områder en revolutionerende iPhone, som sætter nye standarder for mobiltelefoni og design. Edge-to-edge skærm, elegant glas, stilrene linjer og en stærk skal af rustfrit stål bidrager alt sammen til en oplevelse af uforfalsket luksus, som du får svært ved at finde i ret mange andre telefoner. Apple iPhone X er alle pengene værd – og mere til.

Designet er som taget ud af en smuk fremtidsdrøm. Bløde, afrundede hjørner giver et perfekt greb og er en fryd for øjet. En næsten mondænt stor skærmoverflade har blandt andet erstattet den ellers normale hjem-knap med en startskærm, som du blot kan tilgå med et enkelt swipe med tommelfingeren. Skærmteknologien fortjener også alle de lovprisninger, som det overhovedet er muligt at hælde ud over en smartphone. En 5,8” Super Retina-skærm med OLED-teknologi, der både bruger mindre strøm, giver højere kontrastforhold, og farver, der lever deres helt eget liv. Opløsningen er på hele 1125 x 2436 pixels med 458 ppi, som gør iPhone X til et sandt unikum, når det gælder spiloplevelser, afspilning af video og browsing.

Er du typen, der bekymrer dig en smule om sikkerheden, så bør Apple iPhone X desuden gøre dig smørblød i knæene. Du kan nemlig låse den op eller bekræfte betalinger med et enkelt blik, takket være en helt nyskabende ansigtsgenkendelsesteknologi kaldet A11 Bionic Neural Engine. Dit ansigt, og dit ansigt alene, giver dig adgang til indholdet på din iPhone X, og funktionen er altid pålidelig. Med et dybdekort over dit ansigt skabt af 30.000 små prikker kan telefonen nemlig genkende dig, uanset om du har taget lidt ekstra make-up på eller har besluttet at anlægge skæg.

Formidabel ydeevne og hyperavanceret kamera

Processoren i Apple iPhone X er bedre end nogensinde. En A11 Bionic chip er telefonens kraftfulde hjerte, og er designet til at understøtte selv de nyeste Augmented Reality (AR) apps og spil på markedet. 600 operationer i sekundet og en hastighed, der næsten føles ulovlig, gør iPhone X til et rent powerhouse af en mobiltelefon, som er så smækfyldt med hestekræfter, at du tror, det er løgn. Batteriet er også mere effektivt end i tidligere generationer af iPhones, ligesom du desuden kan oplade din telefon helt trådløst med AirPower eller andre kompatible opladestationer.

Hvad angår kameraet, så tør vi næsten ikke fortælle dig, hvor godt det er. Et 12 megapixel Dual-kamera med to sensorer sætter nye standarder for smartphonefotografering. Den ene sensor bruger vidvinkelobjektiv til nærmest chokerende gode portrætter, mens den anden bringer dig helt tæt på selv de motiver, der ligger langt ude i horisonten. Videokameraet i Apple iPhone X har tilmed optisk billedstabilisering, som også virker, selvom du har fået for meget kaffe og ryster en smule på hånden.

Hvis du også gerne vil høre lidt om frontkameraet, så kan vi skam fortælle dig, at det er nøjagtig lige så imponerende. 7 megapixel og TrueDepth kommer lynhurtigt til at gøre dig til kongen eller dronningen af selfies på Snapchat, ligesom en helt særlig Portrait Lighting-funktion gør dig i stand til at simulere fuld studiebelysning, når du rigtigt skal imponere dit nye crush på Instagram.

 

*Skærmen på iPhone X har afrundede hjørner. Målt som et rektangel er den 5,85 tommer diagonalt. Det faktiske visningsområde er mindre.
**Trådløs opladningsplade sælges separat.
***iPhone X er stænk-, vand- og støvafvisende. Den er testet under kontrollerede forhold i et laboratorie og er IP67- klassificeret i henhold til IEC-standard 60529. Stænk-, vand- og støvafvisningsgraden er ikke permanent og kan formindskes ved almindelig brug. Undlad at oplade en våd iPhone. Se i brugerhåndbogen, hvordan du rengør og tørrer den. Garantien dækker ikke væskeskade.
****Portrætlys er tilgængelig som betaversion.

Den nyeste iPhone i telefonstalden er også den komparativt dyreste, men det er bestemt ikke uden grund. iPhone X er uden tvivl den bedste telefon, som Apple-folkene til dato har frembragt – og det siger ikke så lidt. Modellen er allerede blevet solgt i millionvis verden over og dens lancering markerede desuden 10 års-jubilæet for da den første iPhone så dagens lys. Vil du have det absolut fremmeste stykke teknologi, som Apple kan byde på, så er iPhone X det oplagte valg.

Skærmen er større end nogensinde – hele 5,8 tommer, der stort set fylder hele fronten. Der er kun lige akkurat gjort plads i kanten til et formidabelt TrueDepth frontkamera, som sætter nye standarder for dit selfie game. Hele herligheden er drevet af en A11 Bionic-chip med 64 bit-arkitektur og integreret M11-bevægelseshjælpeprocessor – og hvis du ikke ved, hvad de tekniske specifikationer dækker over, så kan du i hvert fald rolig regne med os, når vi siger, at iPhone X har både saft og kraft nok til lidt af hvert.

Hos POWER har vi altid et stort udvalg af iPhones og andre smartphones fra alle de kendte producenter, ligesom vi også har alt det nyeste inden for tablets og laptops. Køber du din nye Apple iPhone X du hos os, får du samtidig fri fragt og hurtig levering inden for 1-5 hverdage. Skulle du mod forventning fortryde handlen, så har du også 14 dages returret.