iPhone SE kan købes hos POWER

iPhone SE

Lille og vågen er bedre end stor og doven. Denne lillesøster til de store smartphones på markedet er lige så hurtig, som den er kompakt. iPhone SE kombinerer det elskede og klassiske 4” design fra iPhone 5 med ydeevne og mobilteknologi fra allerøverste hylde. Har du skævet lidt til Apples populære mobiltelefoner, men ønsker dig en version, der er mindre og mere handy, så er iPhone SE telefonen til dig.

SE’et i Apple iPhone SE står kort og godt for Special Edition, og når man først har haft lejlighed til at afprøve dette lille vidunder, så forstår man så udmærket hvorfor. iPhone SE er udstyret med en A9-processor med 64-bit arkitektur, der understøttes af en Embedded M9 motion co-processor. For en uindviet lyder det måske som sort snak, men det er disse komponenter, der giver dig utrætteligt hurtig reaktionstid og formidabel ydeevne. På trods af telefonens beskedne størrelse kan du altså snildt køre tunge apps og programmer, uden at det bliver en frustrerende oplevelse.

Apple iPhone SE har et forrygende 12 megapixels iSight-kamera med indbygget Focus Pixels-sensor, som virkelig gør noget særligt for dine fotos, imens forbedret ansigtsgenkendelse og eksponeringskontrol hiver dine billeder op på et niveau, der lige er en tand højere end hvad du normalt er vant til. Kameraet i iPhone SE har desuden automatisk billedstabilisering, så du sagtens kan stole på skarpheden i dine billeder og videoer, selvom du ryster en smule på hånden. True Tone-blitz gør dig i stand til at fotografere selv om natten, ligesom du både kan tage panoramabilleder, lave timelapses og meget mere.

Vi må endelig ikke glemme frontkameraet på 1,2 megapixel med Retina Flash, som giver fuld knald på kvaliteten af dine selfies og sørger for, at du kan FaceTime i HD med vennerne eller kæresten.

En lille smartphone med en pris, der matcher

iPhone SE fra Apple er, med andre ord, en lille telefon med stort format - og prisen er også lige i øjet. Du får mere telefon for færre penge, så hvis du gerne vil gemme lidt på kistebunden, så kan vi klart anbefale dig at give denne perle af en smartphone en chance. En Retina HD-skærm med høj opløsning, formidabel kontrast og bred betragtningsvinkel fuldender værket, og den indbyggede multitouch-funktion gør dig i stand til at betjene iPhone SE med én hånd.

Apple iPhone SE er desuden udstyret med Touch ID-fingeraftrykssensor, så det kun er lige netop dit fingeraftryk, der kan låse telefonen op. Denne funktion bruges også som identifikation, når du handler i iTunes Store eller App Store, så der ikke er andre end dig, der kan købe apps eller spil til din smartphone. iPhone SE er som alle andre telefoner fra Apple velsignet med det kendte og elskede iOS-operativsystem, som altid er nemt at bruge, og som gør telefonen let og intuitiv at navigere rundt i.

Med iPhone SE får du forresten også hurtig og nem adgang til skyen, uanset hvor du befinder dig. iCloud kobler alle dine iOS-enheder sammen, så du altid har dine kontakter, dokumenter, billeder og andet indhold lige ved hånden. iCloud gør det desuden også nemmere at finde din iPhone SE, hvis du skulle komme til at glemme den et sted.

 

  • 4" (diagonalt) Retina-skærm med en opløsning på 1136 x 640
  • A9-chip med integreret M9-bevægelseshjælpeprocessor
  • 12 MP iSight-kamera med Focus Pixels og True Tone Flash
  • 4K-videooptagelse med 30 billeder pr. sek. og slowmotion-video med 240 billeder pr. sek.
  • 1,2 MP FaceTime HD-kamera med Retina Flash
  • Touch ID-fingeraftrykssensor
  • 4G LTE* og 802.11a/b/g/n/ac Wi-Fi
  • iOS 9 og iCloud
  • Fås i rosaguld, sølv, guld og space grey

Hos POWER har vi altid et stort udvalg af iPhones og andre smartphones på lager, ligesom du altid kan finde de nyeste tablets, laptops, computere og smartwatches hos os. Vi kan tilmed bryste os af både konkurrencedygtige priser, hurtig levering og fri fragt, så det kan helt bestemt betale sig at handle hos os. Husk, at vi også tilbyder 14 dages returret på alle dine køb, så du altid kan ombestemme dig, hvis du får lyst.

 

*Kræver dataabonnement. 4G LTE er tilgængeligt i visse lande og med bestemte udbydere.Hastighederne er baseret på den teoretiske hastighed og afhænger af de lokale forhold og din udbyder. Få mere at vide om 4G LTE-understøttelse: Kontakt din udbyder, eller besøg www.apple.com/iphone/LTE.

iPhone SE - lad dig ikke narre af det beskedne udseende

Her er en iPhone, som både er lille, let og som kan du erhverve dig uden at få alt for store lommesmerter. SE er én af de absolut billigste iPhone-modeller på markedet og har det samme, elegante look som sine familiemedlemmer – bare i mindre skala. Men lad dig ikke narre af det beskedne udseende, for selvom den er lille, så er ydeevnen stor.

iPhone SE er en kompakt sag med en skærm på kun 4 tommer, så hvis du foretrækker små telefoner, er den et rigtig godt valg. Den har samme chip og kameratype som en iPhone 6s, men prisen på iPhone SE er lavere og du får masser af telefon for relativt få penge – et rigtig godt køb, hvis dit budget er mere beskedent.