Velkommen til iPhone 7 & iPhone 7 Plus

iPhone 7

Et helt nyt kamerasystem, den klareste og mest farverige iPhone-skærm nogensinde og den hurtigste

ydeevne og længste batteritid i en iPhone. Den er stænk- og vandafvisende, har stereohøjttalere og er

præcis lige så imponerende, som den ser ud. Her er iPhone 7.

iPhone 7 Plus

Et helt nyt 12 MP dobbelt-kamera, den klareste og mest farverige iPhone-skærm nogensinde og den

hurtigste ydeevne og længste batteritid i en iPhone. Den er stænk- og vandafvisende, har

stereohøjttalere og er præcis lige så imponerende, som den ser ud. Her er iPhone 7 Plus.

Køb den nye iPhone 7 hos power.dk

Den nye iPhone 7 og iPhone 7 plus er endelig kommet på marked. Står du til at skulle udskifte din gamle telefon eller er du en ægte gadget-nørd, så er iPhone 7 eller 7 plus uden tvivl den rigtige telefon til dig. Den nye iPhone 7 indeholder ikke bare et helt nye kamerasystem. Den har også den klareste og mest farverige iPhone-skærm nogensinde og den hurtigste ydeevne. Der er derfor mange grunde til at investere i den nye iPhone 7.

Hos Power.dk er vi vilde med den nye iPhone 7 og 7 plus. Derfor har vi samlet et udvalg af den nye iPhone 7 og  iPhone 7 plus. På den måde kan du nemt danne dig et overblik og læse mere om, hvad den nye iPhone 7 kan.

 

Stort udvalg af iPhone 7 og 7 plus

Her på siden finder du et udvalg af både iPhone 7 og iPhone 7 plus. Vi har et udvalg af både iPhone 7 og 7 plus med 32 GB, 128 GB og 256 GB. Alle iPhones fås i forskellige farver, både sølv, guld, sort og rose gold. Heraf har du mulighed for at finde den farve, der passer dig bedst. Du kan blandt andet lade dig friste af en sort iPhone 7 med 32GB, 128 GB eller 256 GB . IPhone 7 er med 4,7” retina HD-skærm og har 12 MP kamera og optisk billedstabilisering. Ydermere er der indbygget Touch ID-fingeraftrykssensor i den nye hjem-knap. Vil du gerne have en iPhone med en større skærm skal du kigge nærmere på vores udvalg af iPhone 7 plus. Med iPhone 7 plus får du en 5,5” Retina HD-skærm. Plus modellen fås i de samme farvekombinationer som iPhone 7. Begge telefoner er vandafvisende, så du skal ikke længere være bange for, at hjem-knappen går i stykker af lidt vand. De nye iPhone 7 modeller er uden tvivl lige så smarte, som de ser ud. Har du endnu ikke fået kigget nærmere på de nye iPhone modeller, så tag et kig her på siden og læs meget mere om iPhone 7 og iPhone 7 Plus.

 

Stærk chip til en stærk pris

Hvis du vælger at købe en iPhone 7, så får du også en lynende effektiv smartphone med A10 fusion chip, som er hele to gange hurtigere end modellens forgænger, iPhone 6s. Det betyder helt enkelt, at du får optimal ydeevne og rasende hurtig reaktionstid ud af din telefon - også når du har mange apps kørende på samme tid. iPhone 7 er desuden strømbesparende og har lang batteritid, så du kan bruge den hele dagen igennem uden at skulle oplade den i tide og utide.

Fordelen ved at købe en ældre iPhone-model er desuden, at der kan være en hel masse penge at spare. Hver gang Apple lancerer en ny udgave af deres smartphone, får de tidligere generationer et lille hak nedad i prisen. Har du ikke lyst til at slagte sparegrisen fuldstændig, bare fordi du skal have en ny smartphone, er dette altså blot endnu en god grund til at investere i en iPhone 7. Du får nemlig utroligt meget telefon for pengene, uden at du behøver overskride dit budget.

Et godt kamera og fremragende hastighed er i øvrigt ikke du eneste, du får med en iPhone 7. Den kan nemlig også prale af et ualmindeligt godt stereo-højtalersystem, som igen er blevet forbedret betragteligt siden iPhone 6s. Din lydoplevelse bliver helt i top, både når du hører musik, spiller spil eller taler i telefon på medhør. Mange trofaste brugere var dog lidt forundrede, da Apple valgte at lancere netop denne iPhone-model uden et jackstick. I stedet får du et par EarPods med et Lightening-stick, men der medfølger skam også et 3,5 mm jack-mellemstick, så du stadig kan bruge dine gamle høretelefoner med iPhone 7.

Sidst, men bestemt ikke mindst, så er iPhone 7 både støv- og vandafvisende, hvilket er med til at give den lang levetid og god holdbarhed – og det er jo altid en fin idé at skele til, når du skal købe ny mobil, så du ikke skal have pungen frem igen lige med det samme. Hvis du gerne vil passe ekstra godt på din telefon, kan du hos POWER naturligvis også købe mobilcovers og skærmbeskyttelse i form af for eksempel panserglas, så din mobil er forsikret mod slidskader, hændelig uheld og slag. Vi har mange covers i alle prisklasser, og i flere forskellige materialer og farver.

 

Fri fragt og 14 dages returret med Power.dk

Hos Power.dk ønsker vi at give vores kunder det bedste elektronik til de bedste priser. Samtidig mener vi, at god service og god kvalitet bør gå hånd-i-hånd. Derfor får du altid fri fragt hos os og vi leverer din vare inden for 2-5 hverdage. Ydermere giver vi dig 14 dages fuld returret, så du har mulighed for at teste om iPhone 7 er den rigtige telefon for dig. Power.dk er et sted fyldt med energi og vi står altid klar til at hjælpe dig med gode råd og vejledning. Har du spørgsmål til den nye iPhone 7 eller andet, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Her vil kompetent personale sidde klar til at vejlede dig. Ved bestilling af iPhone 7 eller 7 plus er du garanteret hurtigt levering, så bestil allerede den nye iPhone i dag og nyd godt af de lækre features og den gode kvalitet.