iPad Pro 2018

iPad Pro. Mere skærm. Mere power. Mere alting.

Den nye 11" iPad Pro har en avanceret Liquid Retina-skærm, der går fra kant til kant, Face ID, A12X Bionic – den stærkeste og mest intelligente chip, Apple nogensinde har lavet – og understøtter den nye Apple Pencil og Smart Keyboard Folio. Det er den største nyhed inden for iPad siden iPad.

Ny iPad Pro 11"

Den nye 11" iPad Pro har en avanceret Liquid Retina-skærm, der går fra kant til kant.Face ID til at låse op for din iPad Pro, logge ind i apps og betale med et enkelt blik. A12X Bionic-chippen er hurtigere end de fleste bærbare PC’er og kan nemt køre professionelle apps. Batteritid til en hel dag. Wi-Fi og 4G LTE Advanced. Over en million apps i App Store, bl.a. med augmented reality-oplevelser. Og den nye Apple Pencil og Smart Keyboard Folio hjælper dig med at være endnu mere kreativ og produktiv.2 Det vil ændre din opfattelse af, hvad en iPad kan – og hvad en computer kan.

iPad Pro. Mere skærm. Mere power. Mere alting.

Den nye 12,9" iPad Pro har en avanceret Liquid Retina-skærm, der går fra kant til kant, Face ID, A12X Bionic –

den stærkeste og mest intelligente chip, Apple nogensinde har lavet – og understøtter den nye Apple Pencil og

Smart Keyboard Folio. Det er den største nyhed inden for iPad siden iPad.

Ny iPad Pro 12,9"

Den nye 12,9" iPad Pro har en avanceret Liquid Retina-skærm, der går fra kant til kant.Face ID til at låse op for din iPad Pro, logge ind i apps og betale med et enkelt blik. A12X Bionic-chippen er hurtigere end de fleste bærbare PC’er og kan nemt køre professionelle apps. Batteritid til en hel dag. Wi-Fi og 4G LTE Advanced. Over en million apps i App Store, bl.a. med augmented reality-oplevelser. Og den nye Apple Pencil og Smart Keyboard Folio hjælper dig med at være endnu mere kreativ og produktiv. Det vil ændre din opfattelse af, hvad en iPad kan – og hvad en computer kan.