Hvad er POWER? Danmark's nye elektronikgigant

Samme pris i butik som på net

Vi har introduceret det, vi kalder pivskarpe POWER priser. Hos os, får du kun en pris – nemlig den samme. Uanset om du handler på power.dk eller i et af vores POWERHOUSES, så er det altid samme pris. Det synes vi er mest fair over for dig, som kunde.

Vi holder skarpt øje med de konkurrenter, vi sammenligner os med, og scanner markedet konstant. De smarte, elektroniske prisskilte i vores butikker er nemlig opfundet, så vi flere gange om dagen, med et snuptag, kan ændre prisen på en vare, så du altid får en rigtig god POWER pris.

Det betyder til gengæld også, at du kan være heldig, at finde en vare billigere i en af vores butikker end i vores tilbudsavis. Netop fordi priserne løbende ændrer sig, så vi altid har særdeles konkurrencedygtige priser.Elektronik, hvidevarer og de fedeste gadgets

Vi tager det meget seriøst, at give danskerne billig elektronik og hvidevarer. Men bare fordi man er seriøs, så skal det stadig være hyggeligt og sjovt at besøge POWER – uanset om du hilser på os, i et POWERHOUSE eller på power.dk.

 

Vi startede i sommeren 2015 med at slå de virtuelle døre op til power.dk og derefter åbnede vi de første 4 POWERHOUSES i Glostrup, Herlev, Odense og Frederiksberg. Herefter har vi åbnet dørene i Randers, Viby J., Tilst, Sønderborg, Holstebro, Herning, Nykøbing Falster og Lyngby. Men vi stopper ikke her! I løbet af de næste par år vil en lang række nye POWERHOUSES skyde op over alt i landet. Og i kan tro at vi glæder os! Faktisk glæder vi os lige så meget som køer der kommer på græs for første gang i foråret – ja, så meget!

Vores mission er, at gøre det til en oplevelse at købe elektronik. Derfor er POWER et sted fyldt med energi, begejstring og vigtigst af alt god service. Hos os kan du møde de mest smilende sælgere og kassemedarbejdere. Vi kan nemlig lide det, vi laver. 

Store nordiske indkøb, giver dig bedre priser

Vores butikker er bygget til, at være effektive samtidig med, at vi køber vores produkter ind på nordisk plan. Begge dele er gjort for at kunne give dig og alle vores andre dejlige kunder de bedste priser. For når man køber stort ind, kan man også få lidt lavere priser, der kommer dig til gode. De bedste priser skal selvfølgelig ikke kun være på nettet. Derfor har vi samme lave pris uanset om du køber i et POWERHOUSE eller på power.dk.

Vi har udviklet en Prisrobot der tjekker konkurrenternes priser

Det gode ved robotter er, at de ikke skal sove eller hente børn. Derfor skanner vores Prisrobot konkurrenternes netpriser døgnet rundt og sørger for at vores priser automatisk opdateres op til 12 gange i døgnet. Så du altid kan finde dit nye produkt til en skarp pris.

Elektroniske prisskilte er effektive

Vi har elektroniske prisskilte i alle vores butikker – på alle vores produkter! Det gør det muligt for os altid at tilbyde samme lave pris i butik som på net. Det er slut med at spilde papir, på at printe nye priser og som kunde er du heller ikke afhængig af, at vores medarbejdere har nået at skifte prisen, inden du besøger vores POWERHOUSE. For sænkes prisen på nettet, ja, så sænkes prisen også automatisk i vores butikker.