Med denne bomstærke sag i hånden kan du klare lidt af hvert. Den kommer med et 710 octa-core chipset, og det betyder altså, at der hurtigt kan komme fart over feltet. Den indbyggede 12 nm-processorteknologi sørger for optimal udnyttelse af batteriet, så du kan være godt kørende i lang tid ad gangen. Den indbyggede GPU Turbo sikrer dig den mest optimale oplevelse rent grafisk, når du eksempelvis spiller spil på din mobiltelefon.

Batteriet i denne basse er et lækkert ét på 3.400 mAh, som tilmed hurtigt oplades. Dermed kan du fortsætte dit liv på farten og altid have din smartphone ved hånden. 

Revolutionerende skærm – på flere punkter

Mange af os bruger en hel del tid på vores smartphones, og vi bruger dem til mange forskellige ting. Derfor er det også vigtigt, at skærmen er god – og god for ens øjne. Dét er skærmen på denne smartphone heldigvis. Med øjenkomfort-funktionen filtreres skadeligt blåt lys nemlig fra, således at dine kære øjne belastes så lidt som muligt. Telefonen er certificeret af TÜV Rheinland, og det er din garanti for at få en skærm, der faktisk behandler dine øjne ordentligt.

Du har helt konkret at gøre med en laber skærm på 6,21 tommer. Det er en FullView-sag, hvilket sikrer, at du får det hele med. Skærmen tilbyder helt fantastisk klare farver, så du kan godt forvente at blive blæst bagover af netop dette smartphonedisplay.

Bliv professionel fotograf med Huawei P smart 2019

Efterhånden har langt de fleste af os skiftet spejlrefleks- eller digitalkameraet ud med vores telefon. Vi har den i forvejen altid på os, og netop derfor er det convenient også at bruge denne til at forevige vores små og store øjeblikke. Det skyldes også i høj grad, at du i dag kan få smartphones med mildest talt imponerende indbyggede kameraer. Denne magtdemonstration af en telefon fra Huawei er naturligvis ingen undtagelse.

Her har du at gøre med et AI-dualkamera på henholdsvis 13 MP og 2 MP. AI-genkendelsesteknologien gør, at kameraet kan identificere 22 forskellige kategorier og 500 scenarier – i realtid. Det vil sige, at du automatisk får de helt rette kameraindstillinger, uanset hvad dit motiv måtte være. Her har du at gøre med et kamera med en fotoblænde på 1.8, og dualkameraet har selvfølgelig en bokeh-effekt, så du kan tage knivskarpe portrætter.

AI-teknologien bruges også i telefonens frontkamera, som ligeledes helt automatisk kan finde frem til de helt rette settings. På den måde bliver du den absolut bedste version af dig selv, og alle dine selfies bliver i en fart insta-worthy.

Find din nye, overlegne smartphone her

Vil du have en smartphone, som bare kan det hele? Så er Huawei P smart 2019 et godt bud. Det er en vaskeægte fuldtræffer fra Huaweis side af, og på en lang række parametre er denne model lysår forud for konkurrenternes. Det er dermed en telefon, du kan få glæde af i lang tid frem.

Her hos POWER kan du finde et bredt udvalg af smartphones fra alle de bedste producenter på markedet. Derudover er vi selvfølgelig lagerførende i tilbehør til disse – eksempelvis høretelefoner, covers og hukommelseskort. Shop her på siden, og få leveret lige til døren, eller køb med Click & Collect og afhent din nye smartphone i dit nærmeste POWERHOUSE inden for blot to timer.