Huawei er kommet med et nyt flagskib, og her kan du læse alt om den nye Huawei Mate 9 Pro

Forudbestil inden den 14. december og få et par ANC in-ear headset med i købet!

Huawei Mate 9 Pro

  • Betagende fotografering med 2. generation Leica Dual Camera med 2 x Hybrid Zoom
  • Avanceret batteri med ydelse uden sammenligning. Banebrydende hurtig opladning med SuperCharge teknologi. 20 min opladning = en hel dags brug
  • Fantastisk ydeevne med en Kirin 960 processor, Mali G71 GPU, 6GB RAM og hele 128GB hukommelse
  • Eksklusive materialer og en buet 5,5” 2K AMOLED skærm, sikrer en telefon som er lige så lækkert designet, som den er behagelig at bruge

Betagende billeder

Kameraet i Mate 9 Pro er skabt i samarbejde med Leica. I designfasen for linsen og softwaren, har Huawei og Leicas ingenører arbejdet tæt sammen for at skabe en fantastisk fotograferingsoplevelse.

Huawei Mate 9 Pro er udstyret med et 2. generation Leica dual-linsekamera med 2 x Hybrid Zoom og optisk billedestabilisering (OIS), for endnu bedre resultater ved svag belysning og ved videooptagelse.

Kameraet består af af to linser: En 12MP / F2.2 RGB-sensor + en 20MP / F2.2 monokromsensor, som ved hjælp af avancerede billedefusionsalgoritmer, arbejder sammen om at skabe billeder med enestående farver, fantastisk dybde og perfekt kontrast og skarphed.

2. generation af Leica dual-linsekameraet forbedrer digital zoom, leverer endnu bedre dybdeskarphedseffekter, har et 4-i-1 Hybrid Auto-fokus system (Laserfokus, fasefokus, dybdefokus og kontrastfokus), og med en dedikeret foto-chip er ydelsen på kameraet øget, alt imens at strømforbruget sænkes.

Nyd 4K video optaget med bagkameraet, skyd fantastiske og knivskarpe sort/hvid billeder med den dedikerede monokromlinse, tag den perfekte selfie med det 8 MP store frontkamera eller gå helt i dybden med detaljerne, ved hjælp af Mate 9 Pros ’Pro-Mode’, som lader dig indstille alt fra ISO til lukkerhastighed.

Leica og Huawei deler den samme dedikation for at skabe billeder af højeste kvalitet, og dual-linsekameraet garanterer en enestående kameraoplevelse og gør det muligt for brugeren at tage billeder med de fineste detaljer, den største dybde og bedste farvegengivelse.

Eksklusivt design og materialevalg

Med Huawei Mate 9 Pro får du de bedste materialer i en telefon som er lige så smukt designet, som den er lækker at bruge. Ved tilblivelsen fokuserede vores designere på at fastholde symmetrien og på den måde øge Mate 9 Pros naturlige skønhed.

Den højtopløselige 5,5” WQHD AMOLED skærm på fronten af telefonen, giver med sin kurvede sider et æstetisk udtryk. Kurverne på telefonens forside går igen på bagsiden. Dette forbedrer brugeroplevelsen og Mate 9 Pro føles fantastisk i hånden.

Alle detaljer – fra de bløde sandblæste teksturer, til de smukke farver – Space Gray & Champagne Gold – er resultatet af en yderst dedikeret ambition om at levere raffineret håndværk.

Enestående ydeevne

Med vores nye Kirin 960 processor og hele 6GB RAM er du sikret ydeevne i verdensklasse. Hardware og software er optimeret indefra og ud, for at sikre en ekstrem hurtigt og flydende brugeroplevelse.

Kirin 960 SoC’en (System on a Chip) er verdens første som benytter sig af ARM-Cortex-A73/A53 Octa-core CPU og Mali G71 Octa-core GPU, som benytter sig af markedets bedste grafikafviklingsteknologi. CPU’en leverer den bedste ydelse blandt alle smartphone SoC’er, samtidig med at den reducerer strømforbruget med op til 15%.

Og nu vi er ved strømforbrug, så kommer Mate 9 Pro med et massivt 4000 mAh batteri kombineret med Huaweis banebrydende SuperCharge teknologi, som markant forlænger telefonens batteriliv og gør opladning væsentligt hurtigere end tidligere. Faktisk kan du oplade Mate 9 Pros enorme batteri fra 0 til 100%, på kun 90 minutter, eller nok til en hel dags brug på kun 20 min.

Nyder du at se film på den store skærm, eller vil du bare gerne høre lidt musik, så vil du elske stereohøjtalerne på Mate 9 Pro, som sørger for en fremragende lydkvalitet.

Bruger du Mate 9 Pro både privat og til arbejde, eller vil du gerne bruge et SIM-kort nummer to når du rejser, så er dette intet problem. Mate 9 Pro understøtter den nyeste Dual-SIM teknologi - ”Real Dual SIM” - som tillader dig at benytte 3G data på SIM-kort nummer to.

EMUI 5.0 – Banebrydende brugeroplevelse

Huawei Mate 9 Pro benytter sig af Googles Android 7.0, og med Huaweis nyeste version af EMUI er du sikret en banebrydende brugeroplevelse. EMUI 5.0 er designet til at arbejde tæt sammen med Kirin 960 processoren. Denne tætte integration mellem hardware og software kombineret med Huaweis Machine Learning algoritme sørger for at Mate 9 Pro lærer hvordan du bruger din telefon. Det betyder at Mate 9 Pro fx tildeler flere resourcer til dine favorit apps, samt holder den i topform, selv efter flere års brug.

Brugervenlighed og æstestik er filosofien bag EMUI 5.0. Med en ren brugerflade har du altid dine favorit apps lige ved hånden. Faktisk kan du tilgå mere end 50% af alle Mate 9 Pros funktioner med kun 2 klik, og hele 90% af funktionerne ved blot 3 klik.

Chat

Åben chat

Chat