Hils på BeoPlay M5

CES: B&O Play lancerer lille ny trådløs højttaler med multirumsfunktioner.

CES 2017: Er der et firma, der har formået at skabe store forventninger, er det danske B&O Play, der har strøet den ene lækkerbidsken efter den anden ud over os de seneste år. På CES-messen i Las Vegas har B&O Play netop lanceret Beoplay M5 – en multirumshøjttaler med bugen fuld af trådløse tricks. Ud over Chromecast, AirPlay og Spotify Connect kan højttaleren bindes sammen med andre højttalere i et multirumssystem.

 

Stereo fra en højttaler

Beoplay M5 har en diameter på 16,5 centimeter, den er 18,5 centimeter høj og har form som en kagedåse. Højttaleren er udstyret med True360-lydteknologi, så lyden er optimal hele vejen rundt om højttaleren – og for at optimere Beoplay M5 som separat højttaler har B&O Play udviklet en særlig Ambient Technology, der gør det muligt at skabe stereooplevelser med bare én højttaler.

 

Endelig: multirum

Men der, hvor Beoplay M5 adskiller sig fra sine lillebrødre som Beoplay A1 og A2, er muligheden for at indgå i multirumsløsninger. Det kan gøres ved hjælp af Beolink Multiroom, Chromecast eller AirPlay.

Beoplay M5 er designet af designeren Cecile Manz, der også står bag nogle af B&O Plays største successer de seneste år, nemlig Beoplay A1 (“burgerbollen”, red.), Beoplay A2 og Beolit 15. I første omgang lanceres Beoplay M5 i Natural (billederne) og sort, men det bliver inden længe muligt at købe ekstra uldfrakker til højttaleren, så den kan tilpasses farverne i hjemmet.

Helt unikt for CES, så kan de faktisk allerede nu købes.

Chat

Åben chat

Chat