Der er mange gode grunde til at forsøge at holde luften i ens hjem så ren som muligt. For eksempel kan støv og andre småpartikler være med til at fremprovokere snue, nys og hosten. Derudover er det naturligvis afgørende at holde luften ren, hvis man lider af eksempelvis astma eller allergi. Mange luftbårne allergener fylder så tæt på ingenting, som du overhovedet kan forestille dig, og derfor skal der også meget til for at filtrere disse ud af luften. Det er her, et HEPA-filter kommer ind i billedet.

Med et HEPA-filter i din støvsuger får du væsentligt renere luft ud, end støvsugeren har suget ind. Dermed bliver luften i din bolig renset for små partikler, som kan være generende på forskellige måder. Vil du sikre et godt indeklima, kan det derfor være en fornuftig idé at investere i et HEPA-filter, og vi er naturligvis lagerførende i en lang række forskellige modeller her hos POWER.

 

Find det rette HEPA-filter

Når du skal finde det rette HEPA-filter, gælder det om at finde dét, der passer allerbedst til netop din støvsuger. Har du købt en særlig HEPA-filter-støvsuger, vil du naturligvis nemt kunne finde nye HEPA-filtre, som passer perfekt. Det kan imidlertid også være, du har en støvsuger, der ikke oprindeligt kom med et HEPA-filter, men som du gerne vil optimere med et sådant. Så skal du sørge for at finde et, som har de samme mål og den samme udformning som det originale filter. Hvis ikke HEPA-filteret passer perfekt, kan der nemlig slippe småpartikler forbi filtret, og så er du lige vidt.

Udover at dit HEPA-filter skal passe helt perfekt til støvsugeren, er det også væsentligt, at du sikrer dig, at din støvsuger slutter fuldkommen tæt. Gør den ikke dét, har du nemlig det samme problem, som før nævnt; småpartiklerne ryger på anden vis forbi filtret.

Vil du have det fulde potentiale ud af dit HEPA-filter, skal du altså finde ét, der til perfektion passer til støvsugeren, og derudover skal du sikre dig, at støvsugeren er helt tæt. Samtidig er det værd at huske på at skifte HEPA-filtret ud en gang imellem.

 

Køb dit HEPA-filter her hos POWER

Her hos POWER kan du finde alt til støvsugningen. Derfor kan du naturligvis også finde massevis af HEPA-filtre til forskellige støvsugere. Med et sådant er du sikret et godt indeklima derhjemme, og du kan i vid udstrækning undgå hosten og nys. Desuden nedsætter den rene luft derhjemme risikoen for at udvikle eksempelvis støvallergi.

Står du og mangler en ny støvsuger, kan du naturligvis også finde en sådan i sortimentet her hos POWER. Vi fører maskiner fra nogle af de allerbedste brands på markedet, og dermed kan du helt sikkert finde en god løsning i vores brede sortiment. Ligeledes kan du finde masser af tilbehør til støvsugere her på siden. 

Med ren luft i boligen bliver det mere behageligt at være der, og samtidig giver du dig selv og din familie de absolut bedste forudsætninger for at holde jer sunde og raske. Vil du optimere indeklimaet derhjemme, er HEPA det rette valg, for et sådant filter fanger selv de mindste, ondsindede partikler i luften.