HVAD ER GODT AT TÆNKE PÅ, NÅR DU KØBER VASKEMASKINE?

Hvor meget vasketøj har du?

En større husholdning har ofte mere vasketøj end en mindre. Vi anbefaler ofte 8 kg eller mere til vores kunder. 1 kg svarer typisk til hvad en person har på til hverdag.

Husk at tage mål?

Det er godt at tage mål til der hvor vaskemaskinen skal stå og afstanden til afløb og vandtilkoblingen. Vaskemaskiner findes i mange typer og størrelser, og de rigtige mål er vigtige, når du vælger ny vaskemaskine.

Hvilke typer tekstiler vasker du?

Forskellige tekstiler har forskellige behov for behandling under vaskeprocessen. Mange af vores vaskemaskiner har et stort programudvalg og kan vaske sarte tekstiler skånsomt.

Hvordan tørrer du dit tøj efter vask?

Højere centrifugering reducerer tørretiden efter vask. Der findes også vaskemaskiner med indbygget tørretumbler.

 

Restfugtighed, centrifuge osv -  Få styr på de mange forvirrende begreber her!

DERFOR SKAL DU KØBE VASKEMASKINE I POWER

Samme lave pris i butik som på net

Du får de samme lave priser i vores fysiske POWERHOUSES som på power.dk. Så uanset hvor du handler, får du mere for mindre.

Vi kan levere og montere

Hvorfor selv stå med alt bøvlet når du har købt en ny vaskemaskine. I POWER kan vi levere og montere den din nye vaskemaskine, vi kan endda fjerne den gamle for dig.

14 dages returret

Var det ikke den korrekte størrelse, passede designet ikke eller var maskinen ikke som forventet. Fortvivl ikke. Du får 14 dages returret, vi ønsker du skal være glad for dit nye produkt. Glade kunder gør os glade!

Læs også

Lån en trailer gratis hos POWER

Det kan være svært at få presset et køleskab, 50” fladskærms TV og en ny støvsuger ind i sin Fiat 500.

Læs mere
Vask dit træningstøj rigtigt

Hvad skal der til for at holde på farver, form og træningstøjets tekniske funktion længst muligt?

Læs mere
Guide til tørretumblere

Tjek vores fantastiske udvalg og få hjælp af vores hvidevarerspecialister til, at vælge den rigtige maskine til dit behov. Se mere information her.

Læs mere
Sådan undgår du støv i hjemmet

Vi kender alle sammen de små, irriterende nullermænd, der har en mani med at gemme sig i krogene igen ligeså snart, man vender ryggen til. Støvsugeren er det ultimativt bedste våben mod dem. Men ved du egentlig, hvor ofte du også bør støve af, eller hvorfor støvsugerposen bør skiftes, før den er fuld?

Læs mere