Guide til tørretumblere

Tjek vores fantastiske udvalg og få hjælp af vores hvidevarerspecialister til, at vælge den rigtige maskine til dit behov.

HVAD ER GODT AT TÆNKE PÅ, NÅR DU SKAL KØBE TØRRETUMBLER? VASKEMASKINE

Hvor meget tøj tørrer du?

Der findes mange maskiner med stor tørrekapacitet. Tænk på kapaciteten af din vaskemaskine – det er smart at vaskemaskinen og tørretumbleren har samme kapacitet.

Hvilke tekstiler tørrer du?

Der findes tørretumblere i dag som kan tørre alle typer tekstiler – sågar uld. Vi anbefaler ofte tørretumblere med stort programudvalg.

Hvordan rengøre du dine filtre i dag?

Mange glemmer at rengøre filtrene. Det betyder, at strømforbruget og tørretiden stiger. Der findes i dag tørretumblere, der har selvrensende filtre.

Hvor skal tørretumbleren stå?

Det er vigtigt at tage mål til, hvor maskinen skal stå. Der findes meget tilbehør der gør, at maskinen står stabilt og rigtigt. Hvis maskinen skal stå i et mindre lokale, er det vigtigt at kigge efter en med en god kondenseringsevne.

DERFOR SKAL DU KØBE TØRRERUMBLER I POWER

Samme lave pris i butik som på net

Du får de samme lave priser i vores fysiske POWERHOUSES som på power.dk. Så uanset hvor du handler, får du mere for mindre.

Vi kan levere og montere

Hvorfor selv stå med alt bøvlet når du har købt en ny vaskemaskine. I POWER kan vi levere og montere den din nye vaskemaskine, vi kan endda fjerne den gamle for dig.

14 dages returret

Var det ikke den korrekte størrelse, passede designet ikke eller var maskinen ikke som forventet. Fortvivl ikke. Du får 14 dages returret, vi ønsker du skal være glad for dit nye produkt. Glade kunder gør os glade!

Læs også

Lån en trailer gratis hos POWER

Det kan være svært at få presset et køleskab, 50” fladskærms TV og en ny støvsuger ind i sin Fiat 500.

Læs mere
Guide til vaskemaskiner

Tjek vores fantastiske udvalg og få hjælp af vores hvidevarerspecialister til, at vælge den rigtige maskine til dit behov. Se her, hvad du skal overveje.

Læs mere