Guide i Philips Hue universet

Philips Hue er Philips' eget lyssystem som består af lamper og lyskilder - med både farvet og hvidt lys. Alt kan styres fra mobiltelefonen, eller fra lysafbryderne du placerer, hvor du vil.

Hvad er Philips Hue?

Philips Hue er et smart lysstyringssystem med både lamper, lyskilder og lysafbrydere. Alt kan styres fra mobiltelefonen eller fra trådløse lysafbrydere, du selv vælger, hvor skal placeres.

 

Hvorfor vælge Philips Hue i stedet for almindelige lyskilder og lamper?

Philips Hue giver dig ikke bare muligheden for at styre lyset med mobiltelefonen; det gør det også mulig at skabe stemning og farvelægge rummet i stemningsfulde farver. Der findes altid en farve tilpasset dig: Romantisk rød farve, koncentrationsfremmende blåhvidt lys eller et dæmpet, varmt cremehvidt lys, når du synker ned i sofaen efter en lang dag.

Udstyr og tilbehør til dit action kamera

Find det rigtige tilbehør til dit actionkamera og fuldend dine optagelser endnu mere.

Læs mere

LG OLED: Perfekt som intet andet fjernsyn

Perfektion, som ingen anden fjernsynsteknologi tåler sammenligning med. Den bedst tænkelige oplevelse får du med LG's OLED-fjernsyn, der understøtter alle aktuelle HDR-formater i 4K-opløsning.

Læs mere

Google WiFi

Google Wifi er en type Wi-Fi, der er kompatibel med alle internetudbydere, og som giver dig fuld dækning i hele dit hjem.

Læs mere

Philips lysterapiprodukter

Med Philips Wake-up Light vækkes du gradvist af et lys, som langsomt bliver kraftigere. Du vågner af dig selv på en behagelig måde og er mere udhvilet og mindre stresset. Philips Wake-up Light giver dig helt enkelt en bedre start på dagen.

Læs mere

Chat

Åben chat

Chat