GoPro KARMA - mere end bare en drone

Stabiliseret video, så selv de sædvanlige videoer ser fantastisk. Nyd video af professionel biograf kvalitet, uanset om du er til fods, cykling eller løb med dine børn i parken. Læs mere om GoPro KARMA her!

Karma tager utrolig glat GoPro video fra luften, håndholdt eller monteret på din favorit udstyr. Karma Drone er sammenklappelig og passer ind i sin egen letvægtstaske der er behagelig at bære uanset aktiviteten. Håndsættet med sit smarte design og integreret touch skærm gør det nemt og sjovt at flyve. Karma kommer med et kamera stabilisator, der kan fjernes fra drone og monteret på den medfølgende Karma Grip tager ultra stabil professionel video både håndholdte og monteret udstyr. Mere end bare en drone. Dette er Karma.

KARMA Case

Karma Case er kompakt bæreveske som gjør det enkelt å ta med din Karma til alle dine eventyr. Bruk den som en ryggsekk eller oppbevar den i en bagasjehylle. Med innebygd akselfeste, kan du fange alle trinn av din reise med Karma Grip.

Med værbestandig skall og spesial designet interiør gir Karma Case støtbeskyttelse samtidig som den blokkerer ut lett regn og snø.

KARMA Controller

Karma controller er en alt-i-ét-system med flyvning computer og kamera kontrol for Karma drone. Karma controller er baseret på de velkendte video kontrol, der gør det let at flyve og styre din GoPro samtidigt. Den har en indbygget ultra-lyse touchscreen med en første-persons perspektiv i realtid af, hvad Karma ser.

Automatiske film og video kurser til at hjælpe dig med at få professionel kvalitet billeder i første forsøg. Den lette, komfortable og intuitiv Karma controller giver indledende piloter den hjælp, de har brug for, mens erfarne fagfolk får ydeevne og funktioner, de har brug for.

Karma Grip

Kombinér Karma håndtaget med Karma stabilisatoren for at filme imponerende jævn video med Gopro.

Nyd video af proffesionel biograf kvalitet uanset om du er på tur, cykler eller løber rundt i parken med ungerne.

Karma Grip filmer i det fantastiske håndholdte og bærbare perspektiv som kun et Gopro kamera kan – nu med stabilisering i proffesionel kvalitet. En enkel kontroller lader dig tænde og slukke, ændre position, starte og stoppe optagelser, justere kameravinklen og lægge Hilight tags på film samtidigt med at du filmer.

Chat

Åben chat

Chat