Enhver seriøs gamer ved, at grafikkortet spiller en utroligt stor rolle i forhold til helhedsoplevelsen. Derfor er der også mange, der vælger enten at lave deres helt eget build eller at skifte grafikkortet i en komplet gamercomputer ud for at optimere spilleoplevelsen.

Når man taler om high end-grafikkort, er der grundlæggende kun to producenter, der kan følge med. Det er AMD og Nvidia. Sidstnævnte står bag den gennemførte GeForce GTX 1070-chip. Her på siden kan du naturligvis finde masser af produkter og komponenter med netop GeForce GTX 1070 i, og du kan være ganske sikker på, at denne chip sætter fuld POWER på dit spil.

Hvilket grafikkort bør jeg vælge?

Når du skal vælge grafikkortet, som skal gøre din spilleoplevelse endnu bedre, er der tre ting, du i høj grad bør kigge på. Det er chippen, afkølingssystemet og mængden af RAM. Køber du et grafikkort for sig, kan du stort set vælge og vrage på de forskellige områder. Køber du en gamercomputer med et lækkert, indbygget grafikkort i, skal du være mere opmærksom på de forskellige faktorer.

 

Chippen i dit grafikkort

Chippen er det absolut vigtigste i dit grafikkort. Det er denne, der kaster rundt med pixels og skaber en visuel oplevelse, der er en fryd for øjet. Derfor bør du naturligvis også at kigge på denne, når du udvælger dit nye grafikkort. Med chippen GeForce GTX 1070 er du godt på vej mod en endnu bedre spilleoplevelse, og du kan roligt forvente at få spilgrafik, der i sandhed er noget ud over det sædvanlige.  

Afkølingssystem

Er der ikke et solidt afkølingssystem i dit grafikkort, brænder det sammen. Kort og godt. Derfor er der også god grund til at kigge på afkølingen, når du vælger GPU. En chip som GeForce GTX 1070 kan klare temperaturer på op til 94 grader, men den kan til gengæld også clockes til noget i retningen af 1.700 MHz. Har producenten af grafikkortet valgt af udnytte det fulde clockpotentiale, kræver chippen derfor også væsentlig nedkøling. Kig derfor både på mængden af kølere og deres effektivitet, når du vælger grafikkort.

 

Indbyggede RAM

De indbyggede RAM i dit grafikkort spiller en afgørende rolle i forhold til, hvor smooth dit spil bliver. Vil du have en gennemført lækker visuel oplevelse, er det derfor fornuftigt at kigge på mængden af RAM i dit grafikkort. En chip som GeForce GTX 1070 bør kombineres med op imod 11 GB RAM, hvis du vil have en fuldkommen legendarisk spilleoplevelse.

Få det perfekte build og sæt POWER på dit spil

Her hos POWER kan du finde en lang række forskellige komponenter til at optimere din gamercomputer. Du finder derfor også forskellige grafikkort med eksempelvis GeForce GTX 1070-chippen i. Ligeledes kan du finde diverse computere, som benytter sig af netop denne chip. Uanset om du foretrækker en solid pakkeløsning, eller du foretrækker at lave dit eget build, kan du altså få glæde af GeForce GTX 1070.

GeForce GTX 1070 jonglerer med pixels, som var det det letteste i verden, og du kan derfor også forvente at få grafik, der blæser dig bagover, hvis du investerer i denne chip fra Nvidia. Den er ganske enkelt lysår forud for sin tid, og den kan derfor også give dig grafik, der kort sagt kan revolutionere dit spil.