GARMIN

Hos POWER finder du et stort udvalg af Garmin produkter.

Her på siden kan du få fif om funktioner på de mest populære produkter.

Garmin Vivofit Jr.

Mød vívofit jr. – aktivitetstrackeren designet særligt til børn

Vívofit jr. er svømmevenlig, skal aldrig lades op og motiverer dine børn til at holde sig i gang. Børnene vil elske den kompatible app for dens sjove mobile eventyrsti, som de kan låse op. Forældrene kan bruge appen til at holde øje med børnenes daglige antal skridt og aktivitetsminutter, tildele daglige opgaver og endda uddele virtuelle belønninger. Alt betjenes fra forældrenes mobilenhed. Batteriet virker et år, der kan udskiftes af brugeren, så genopladning er ikke nødvendig.

Vívofit jr. kan administreres af forældrene ved hjælp af den kompatible app. Fra appen kan du tilføje flere børn og se data for deres skridt, søvn, daglige aktiviteter og daglige opgaver, når den automatisk synkroniseres med din smartphone. Tildel daglige opgaver, find ud af, hvor mange belønningsmønter hvert barn har, og inviter hele familien til at konkurrere i en daglig skridtkonkurrence – alt sammen fra din Apple eller Android smartphone.

Ekstra beløning for det hårde arbejde

Vívofit jr. gør det let at motivere og belønne børn. Hvis børnene når deres daglige mål på 60 minutters aktivitet, modtager de sjove facts, og der låses op for en mobil eventyrsti, hvilket inspirerer børnene til at gøre deres bedste hver dag. Når de praktiske gøremål er klaret, modtager børnene virtuelle mønter, som de kan samle og derefter udveksle for belønninger, I har aftalt, for eksempel 30 minutters ekstra skærmtid, eller at en ven må sove hos dem.

Garmin Vivosport

Garmin Vivosport - Smart aktivitetstracker med håndledsbaseret pulsmåler og GPS

Med indbygget GPS har du friheden til at udføre dine aktiviteter udenfor. Når du løber, går eller cykler, kan vívosport holde styr på distance, tid og hastighed eller tempo og endda vise det for dig på kort på Garmin Connect. Den har også yderligere forudindlæste aktiviteter med tidtagning, herunder styrke- og konditionstræning, så du kan træne på den måde, du ønsker.

Med alle de funktioner og al den sport, den kan rumme, vil du blive forbløffet over, hvor slank denne aktivitetstracker er. Ikke alene passer den til enhver påklædning og enhver lejlighed, den er også perfekt til at have på hele dagen, da du kan have den med ved svømning og i brusebadet. Garmin Chroma Display farvetouchscreenen, som altid er tændt, reagerer hurtigt og er lys nok til, at du kan se den selv i direkte sollys. vívosport fås i tre moderigtige to-tonedesign, så du kan vælge den farvekombination, der passer bedst til dig.

Hold øje med centrale elementer i din træning og sundhedstilstand med Garmin Elevate 24/7 håndledsbaseret pulsmåling. Med de pulsdata, som den indsamler, kan vívosport estimere din VO2-max og fitnessalder, to indikatorer på fysisk form, som kan forbedres i tidens løb med regelmæssig motion. Den holder også øje med din pulsvariation (HRV), som bruges til at beregne og vise dit stressniveau. Målet er at gøre dig opmærksom på det, når fysiske eller følelsesmæssige faktorer får dit stressniveau til at stige, så du kan finde en måde at stresse af på.

Garmin Vivoactive 3

GPS-smartwatch med indbyggede sports-apps, håndledsbaseret pulsmåler og Garmin Pay™ Ready

Med mere end 15 forudindlæste sports-apps er det nemt at finde en sjov måde at holde sig aktiv på. Tag ud på golfbanen, hop på cyklen, deltag i en yogatime, eller prøv kræfter med stand-up paddle boarding (SUP). Når du skal udenfor, registrerer vívoactive 3 detaljerne for den valgte aktivitet via integreret GPS – der kræves ingen forbindelse til telefonen. Til alt fra snowboarding til svømning og mange andre muligheder er dette ur den perfekte makker.

Du kan tage uret med udenfor i al slags vejr. Det kan både tåle svømning og brusebade, og med Garmin Chroma Display™ er det nemt at aflæse, selv i direkte sollys. Det er beskyttet af ekstra robust glas. Det har også Side Swipe™-funktion, som giver hurtig rulning og navigation i menuer og widgets. Uanset om du bruger tommelfingeren eller pegefingeren til at rulle i menuer, kan du vælge, hvordan du vil have det på. Komfortabelt, praktisk og nemt at se – vívoactive 3 passer bare.

Ved hjælp af Garmin Elevate™ håndledsbaseret pulsteknologi lader vívoactive 3 dig overvåge nøgleaspekter af din form og stress for at vise, hvordan din krop reagerer under forskellige omstændigheder. Det kan eksempelvis estimere dit VO2-max og din fitnessalder – to indikatorer på fysisk form, der ofte kan forbedres over tid med regelmæssig træning. Det registrerer også din pulsvariation (HRV), som bruges til at beregne og følge dit stressniveau. vívoactive 3 kan gøre dig opmærksom, når fysiske eller følelsesmæssige årsager får dit stressniveau til at stige, så du kan finde en måde til at lette presset.

Betal på din måde

vívoactive 3 er vores første wearable, der Garmin Pay™ Ready. Med kompatible banker kan du ikke bare at lade din telefon, men også din pung ligge derhjemme, og du kan stadig få din efter-workout-drink kun ved hjælp af dit håndled. Brug det alle steder, hvor du kan holde dit kort op mod terminalen for at betale1. Så hvis du har ladet din pung ligge i skabet eller bare har glemt den, kan caffe latten efter morgenløbeturen stadig blive din. Bare tryk på skærmen.