Motion og træning er et område, der bærer præg af individuelle mønstre, vaner og behov. Det kan være, at du løbetræner lidt til husbehov i hverdagen for at holde kroppen sund og rask. Det kan også være, at du dyrker en bestemt sportsgren på et mere professionelt plan og derfor bruger træningen målrettet til at forbedre dine sportspræstationer. Lige meget om du dyrker motion på amatør- eller eliteniveau, kan det være fordelagtigt at investere i et sports- eller pulsur fra Garmin Forerunner.

Garmin Forerunner giver dig unikke muligheder for at tracke dine aktiviteter og måle på en lang række parametre samt levere værdifulde data, så du konstant har overblik og kontrol over din krops- og træningsstatus samt udvikling. På den måde kan du nemt sætte personlige mål og øge sandsynligheden for, at du rent faktisk når dem.

Avanceret træning og aktivitetstracking med Garmin Forerunner

Hos POWER forhandler vi et stort sortiment af produkter inden for Garmin Forerunner-serien, der alle har det til fælles, at de er produceret specifikt med øje for høj kvalitet, præcision og funktionsdygtighed. De forskellige modeller bygger på den førende teknologi på markedet, hvilket betyder, at du får de optimale betingelser for at tage din fysiske træning til nye højder. De integrerede GPS- og trackingfunktioner kan måle på alt lige fra din distance, hastighed, puls og hjerterytme – både under træning og i hviletilstand. Uanset om du gerne vil have avanceret monitorering og analyse af dine aktiviteter, eller om du bare ønsker at holde styr på, hvor mange skridt du tager dagligt, kan Garmin Forerunner være behjælpelig. På den måde er du sikret det optimale udbytte af dine træningspas såvel som din restitutionsperiode.

Visse modeller giver dig desuden muligheder for lagring, analyse og monitorering af din træningsdata, der via den patenterede Garmin Connect™ Mobile-app samt Bluetooth®-teknologi eller USB-forbindelse synkroniseres automatisk med dine andre enheder. Du kan således administrere dine data direkte på din smartphone, computer eller tablet og føre statistik over din fysiske udvikling, så du hele tiden kan følge med i dine resultater.

 

Multifunktionelle og brugervenlige sportsure til ethvert formål og behov

Samtlige produkter i Garmin Forerunner-serien er lavet i et yderst brugervenligt, moderigtigt og slidstærkt design. Det store display gør det nemt og hurtigt at afkode informationer – selv under træningen – og de holdbare og kvalitetssikre materialer gør produkterne anvendelige til et væld af forskellige træningsformer og sportsgrene. Dyrker du eksempelvis svømning på elite- eller amatørplan, kan du med fordel investere i et avanceret GPS-multisportsur, der er produceret i 100 % vandresistente materialer og tåler et tryk svarende til en dybde på hele 50 meter. Er du i stedet på udkig efter en solid og stabil allround-aktivitetstracker, der kan måle på parametre som  aktivitetsniveau, kalorieindtag og puls under træning og i forbindelse med din søvn, kan du for eksempel overveje at købe et GPS-løbeur med håndledsbaseret pulsmåler. Med andre ord: Hos POWER leverer vi en løsning, der matcher dit behov afhængigt af dit ambitionsniveau.

 

Bestil online allerede i dag – og få hurtig levering af dit nye Garmin Forerunner-produkt. Du og din krop vil ikke fortryde det.

 

God træning!