Forlæng velværefølelsen efter træning

Følelsen lige efter du har trænet er fantastisk - endorfinerne bobler i kroppen og du føler dig afslappet. Endnu dejligere bliver det, når du forlænger velværen, når du er kommet hjem.

Vi har produkterne, du har behov for. Når du skal give kroppen den velfortjente pleje efter du har trænet.

Massage til trætte fødder

 

Efter en lang løbetur eller en tur i træningscentret, er det godt med lidt afslapning til fødderne. Sæt fødderne i et fodbad eller fodmassage og læn dig godt tilbage i stolen.

Fodbadet varmer og giver ro til fødderne og med bobler og små bevægelser i vandet, får du en lækker massage af dine fødder. For at gøre følelsen komplet, kan du smøre dine fødder ind i creme til sidst.

Fodmassage har luftpuder og beroligende varme, der gør at du slapper af i musklerne.

Massage som du kan lide det

Massage er ikke bare behageligt, men det hjælper også musklerne med at restituere efter træning. Og så er det en rigtig god måde at undgå ømme muskler.

 

Desværre har vi ikke alle en personlig massør derhjemme. Men så er det godt at du kan finde nogle andre løsninger her hos os.

Varme hjælper mod stive og ømme muskler

Hvis du er lidt stiv i nakken eller ryggen, kan en varmepude hjælpe. Du kan indstille varmen, så den passer til dit behov.

Tag den også med i sofaen og brug den som støtte i ryggen, eller endda som hovedpude i sengen. Man kan selvfølgelig indstille den, så den slukke automatisk.

Sunde og friske juice-opskrifter

Se sunde og friske juice-opskrifter, som gør det lidt nemmere at komme op på de anbefalede 6 frugter om dagen

Læs mere

Sådan undgår du tør hud i den kolde vinterluft!

Kulden er her og luftfugtigheden har sænket sig, hvilket ofte fører til tør hud og statisk hår. Vi har derfor samlet en række tips til hvordan du undgår dette og ikke mindst hvordan du kan beskytte huden i vinterhalvåret.

Læs mere

Philips lysterapiprodukter

Med Philips Wake-up Light vækkes du gradvist af et lys, som langsomt bliver kraftigere. Du vågner af dig selv på en behagelig måde og er mere udhvilet og mindre stresset. Philips Wake-up Light giver dig helt enkelt en bedre start på dagen.

Læs mere

Få den bedste streaming oplevelse

Der findes utroligt mange forskellige måder at streame indhold på, og på grund af dette er det næsten blevet mere almindeligt at streame underholdningen, end det er at se det gennem de traditionelle TV-kanaler. Stream indhold med Chromecast eller Apple TV - ligemeget om du har Smart-TV eller ej!

Læs mere

Chat

Åben chat

Chat