Jo bedre du kender dig selv og din krop, des længere kan du komme med eksempelvis din træning. Har du fuldkommen styr på, hvor meget du forbrænder, og hvornår du forbrænder det, har du væsentligt bedre forudsætninger for at komme i mål med enten et vægttab eller muskelopbygning, end hvis du gætter og sjusser dig frem. Alt dette kan du holde styr på med Fitbit Charge 3. Derudover kan du få vigtige indsigter i din hjerterytme, som kan være afgørende for din sundhed.

Fitbit Charge 3 tracker naturligvis dine skridt, og den kan desuden bruges til at holde styr på forbrændingen under forskellige typer træning. Således får du et detaljeret indblik i, hvordan din træning påvirker din krop. Fitbit Charge 3 er desuden i stand til at give dig det lille spark bagi, som du måske har brug for, hvis du har siddet ned for længe en dag. På den måde hjælper det dig med at få dig rørt nok hver eneste dag.

 

Overvåg din skønhedssøvn med Fitbit Charge 3

Vil du gerne være glad, sund og rask, er det umiskendeligt vigtigt, at du får motion nok. Det kan der efterhånden ikke være nogen tvivl om. Det er imidlertid også utroligt vigtigt, at man får nok søvn – og at ens søvn er af høj kvalitet. Derfor er det også yderst brugbart, at Fitbit Charge 3 kan tracke din søvn, således at du dag efter dag kan vågne frisk og veludhvilet. Den kan nemlig danne et billede af, hvornår du sover tungest, og hvornår din krop dermed har nemmest ved at komme ud af sengen.

Du tilkobler dit Fitbit Charge 3 til din smartphone og henter den tilhørende app, hvorefter du kan få indblik i dine søvnrytmer. Her kan du desuden også holde øje med dine aktiviteter, du kan sætte mål for dig selv, og du kan tilmed følge med i din cyklus som kvinde. Fitbit Charge kan altså tracke et helt væld af forskellige ting og sager, og på den måde lærer du din krop endnu bedre at kende.

 

Benyt Fitbit Charge 3 dag ud og dag ind

For at du kan tracke din søvn, skal du naturligvis have Fitbit Charge 3 på om natten. Det kan du heldigvis roligt have, for trackeren er naturligvis lavet i et komfortabelt og lækkert design. Det betyder også, at du sagtens kan have det på, når du er på kontoret, til fest eller når du skal ud at spise med vennerne. Det er enkelt og stilrent, og med forskellige remme kan du selv tilpasse designet til dine ønsker. Trackeren er desuden vandtæt, således at du også roligt kan have det på i bad eller på svømmeturen.

Fitbit Charge 3 kan bruges dag ud og dag ind, og det er selv i stand til at opfange, hvornår du går i gang med forskellige aktiviteter. Vil du have ultimativ indsigt i din egen krop, din træning og dine mønstre og rutiner, er Fitbit Charge 3 et godt sted at starte. Du kan finde trackeren lige her hos POWER, hvor du desuden også kan finde meget andet tilbehør til træning.

Med Fitbit Charge 3 bliver du hurtigt den bedste udgave af dig selv, da du får dyrebar indsigt i din egen sundhed og velvære.