Find det rigtige sportsur og aktivitetsmåler

Der findes rigtig mange typer af aktivitetsmålere, sportsure, Smartwatches og så videre. Men hvad betyder alle de forskellige navne og hvad passer egentlig til dit behov? Vi har lavet nedenstående overblik, så du, forhåbentligt, lettere kan få styr på alle betegnelserne og finde lige den model, du helst vil have.

Vi har delt det op i nedenstående kategorier:

Aktivitetsmålere

Se udvalg her

Aktivitetsmålere er små dongles som man sætter fast på tøjet under træningen eller når man vil måle ens aktivitetsniveau. De kan ikke kobles sammen med diverse pulsmålere, men de måler antal skridt, distance og forbrændte kalorier.

Disse enheder opdateres efterfølgende med din computer eller smartphone, så du får et nøjagtigt overblik over din træning eller aktivitetsniveau.

aktivitetsmålere

Aktivitetsmålere uden skærm

Se udvalg her

Aktivitetsarmbånd uden skærm kan sammenlignes med aktivitetsmåleren, men forskellen er at dette er et armbånd som også måler dit søvnmønster.

Her trækker vi vores bedst sælgeren frem, nemlig Fitbit Flex. Dette aktivitetsarmbånd synkroniserer også med din computer eller smartphone, og viser dig nøjagtig statistik over dit aktivitetsniveau.

aktivitetsmålere uden skærm

Aktivitetsarmbånd med skærm

Se udvalg her

Aktivitetsarmbåndene med skærm giver dig det lille ekstra spark i hverdagen. De måler det samme som produkterne nævnt ovenfor, men her kan du følge med på skærmen i løbet af dagen. Nogen kan oven i købet modtage beskeder fra din telefon, mens andre motiverer dig sådan at du kommer op af stolen hvis du har siddet stille for lang tid.

undefined

Aktivitetsarmbånd med pulsmålere

Se udvalg her

Disse aktivitetsarmbånd har indbygget pulsmålere. Så slipper du nemlig for at de stramme pulsbælte gnaver. Pulsmålerne er nøjagtige og lader dig få ekstra god oversigt og dit træningsforløb. Aktivitetsarmbåndene måler også blandt andet skridt, kalorier, distance og søvnen. De synkroniserer data med din smartphone så du kan sætte mål for at opretholde eller forbedre din form.

undefined

Sportsure

Se udvalg her

Er du en træningsentusiast eller skal du købe en julegave til en som er glad for at træne? Ja, så er dette definitivt det rette valg.

Træningsurene kommer både med og uden pulsmåler og versionerne uden pulsmåler kan kobles sammen med pulsbælte.

Urene har forskellige træningsprogrammer, så at du altid får den bedste oversigt over din træning. Synkroniser dit ur med din computer eller smartphone for at få en overskuelig statistik.

undefined

Smartarmbånd

Se udvalg her

Dette smartarmbånd bliver som en lille forlænger af din smartphone, i den forstand at du får besked på armen når du modtager beskeder på din telefon.

undefined

SmartWatch

Se udvalg her

Et SmartWatch kan for mange minde om en telefon der sidder på armen. Den kan gøre næsten alt en smartphone kan gøre, MEN det er ikke en telefon. Det er et ur som kan bruges som en folængelse af din smartphone!

Ikke nok med at den hjælper dig med at holde oversigt over dine sociale aftaler så som, møder, sms, kalender, e-mail mm. - så hjælper den dig også med at holde formen.

De fleste ure kan tilpasses din personlige stil f.eks ændre udseendet på urskiven.

undefined

Chat

Åben chat

Chat