Find den rigtige kaffemaskine til dit forbrug

Er der noget bedre end en kop friskbrygget kaffe? Uanset hvordan du ønsker at tilberede din kaffe, så kan vi hjælpe dig med at finde din nye kaffemaskine. Se alle vores anbefalinger her!

Filterkaffemaskine - traditionel filterkaffe

De fleste kender nok den traditionelle filterkaffe, som passer perfekt til at brygge kaffe til flere personer og  i større mængder. 

Vidste du forresten at kaffen er bedst når temperaturen er på mellem 80°C–85 °C? De fleste filterkaffemaskiner i vores sortiment holder denne temperatur, og rummer mellem 1-1,25 liter kaffe.

Sluk kaffetørsten med en filterkaffemaskine, og se vores anbefalinger nedenfor! 
 

Se alle vores filterkaffemaskiner her

Kapselmaskine - perfekt for dig som kun trænger til én kop af gangen

Foretrækker du at veksle mellem sort kaffe og karamelkaffe, så vil en kapselmaskine være lige noget for dig! Med en kapselmaskine brygger du én kop af gangen, så sikre du dig altid en varm og frisk kaffe. Nogle af vores maskiner er top moderne og spækket med ny teknologi, derfor er det nu også muligt at styre maskinen via din smartphone. 

Vi har tilmed et utrolig stort udvalg af kapsler både fra Tassimo, Dolce Gusto og Senseo. 

En kapselmaskine giver dig den kaffemængde du ønsker, uden at du behøver at hælde halvdelen af ud i vasken. 

 

Se alle vores kapselmaskiner her

Termokande og termokrus - rygende frisk kaffe

Kaffen er altid lækrest brand varm, og vil du gerne have flere kopper hen ad morgenen, er det vigtigt at have en termokande til at holde temperaturen.

Skal du tidligt af sted på arbejde og er du endnu ikke helt stået op, så kan det være forfriskende med en kop morgen kaffe med i bussen eller bilen. Hold nemt din kaffe varm med en af vores termokrus.

 

Se alle vores termokander og termokrus her

Espressomaskiner - for dig som sætter pris på variation og kvalitet

Med en espressomaskine kan du lave næsten alle typer kaffe hjemme i køkkenet. Espressomaskinen kommer både med og uden mælkeskummer, og med indbygget kaffekværn. Vælg mellem vores forskellige espressomaskiner, som giver dig en rygende frisk cappuccino ved et enkelt tryk.

 

Se alle vores espressomaskiner her

Læs også:

Surf med på juicebølgen

I samarbejde med "juicedronningen" Carina Hultin Dahlmann deler vi her vores bedste råd, tips og opskrifter om juicing. Skal du også surfe på juicebølgen?

Læs mere
Så nemt er juicing

Sund juice er ikke bare forfriskende og sundt. Med den rigtige juicer, kan det også gøres hurtigt og helt nemt. Se nogle lette tips lige her

Læs mere
4 ting du ikke vidste om kaffe

Vidste du, at en varm kop kaffe kan gøre, at du opfatter andre mere generøse og hyggelige? Læn dig tilbage med en varm kop kaffe og...

Læs mere
Få en sundere livsstil

Nu er vi kommet ind i et nyt år, derfor er der mange der fokuserer på at leve lidt sundere. Vi har derfor samlet lidt tips.

Læs mere