Sådan får du den perfekte oplevelse: VM i fodbold 2018

Så er der ikke længe til, at vores danske drenge rejser mod Rusland for at gøre hele nationen stolte! Verdens største fodbold tunering for landhold afholdes om ganske få dage, og Danmark har med Åge Hareide i spidsen kvalificeret sig til den store fodbold fest. Vi håber og tror på drengene, der med mod og gejst måske kan vende hjem til hyldest på Rådhuspladsen.

Det bliver intet mindre end fantastisk, når vores elskede fodbold VM igen skal rulle over skærmen. Men mere fantastisk er det, at vi endelig har kvalificeret os til en slutrunde igen. Vores gode norske ven Åge Hareide har med sit mere offensive tilgang til fodbolden bragt den danske nation til VM 2018 i Rusland. Det er en af de absolut største sportsbegivenheder henover sommeren, og vi glæder os helt vildt til at se de danske drenge løbe på banen! 

Vi håber på ligeså historiske oplevelser i år, som:

  • Brian Laudrups kølige jubelscene mod Brasilien i 1998
  • Sophus "Krølben" Nielsens 10 mål i en 17-1 sejr med Frankrig under OL 1908
  • De legendariske ord "Det er genialt det der!" og "Hutlihut"
  • Michael Laurdup og Ebbes Sands fantastiske mål mod Nigeria til VM i 1998

 

Har du heller ikke mulighed for at tage til Rusland og følge de danske drenge, så kan du også få en fantastisk oplevelse hjemme i stuen. Det kræver bare det rette udstyr, og her kan du tro vi står klar til at hjælpe dig! Hvis du vil være sikker på, at få alle detaljerne med og kunne se dråberne på det grønne fodbold græs, så betyder størrelse alt. 

Med et af disse lækre TV'er, er du sikker på at få alle detaljerne med, når det afgørende skud hamrer i nettet!

Se hele vores store udvalg af TV her

Vi har her samlet nogle facts om VM, så du er godt forberedt til nørderiet med vennerne:

  • VM-slutrunden afholdes på 12 forskellige stadions i 11 forskellige lande. Her er alle de forskellige VM-byder; Moskva, Ekaterinburg, Kazan, Saransk, Samara, Volgograd, Rostov-On-Don, Sochi, Nizhny Nogorod, Kaliningrad og Sankt Petersborg.

  • VM finalen skal afholdes i Moskva på Luzhniki Stadion, hvor der er plads til hele 81.000 tilskuere. Sikke en bølge de danske roligans vil kunne lave, hvis de danske drenge spiller den finale! 
  • Danmark er kommet i Gruppe C hvor man skal møde Peru, Frankrig og Australien.

 

Danmarks VM-trup, som skal sikre os et flot resultat:

 

Målmænd: 

Kasper Schmeichel, Frederik Rønnow og Jonas Lössl.

 

Forsvarsspillere: 
Simon Kjær, Mathias "Zanka" Jørgensen, Andreas Christensen, Henrik Dalsgaard, Jens Stryger Larsen, Jannik Vestergaard og Jonas Knudsen.

 

Midtbanespillere: 

Christian Eriksen, Thomas Delaney, William Kvist, Lasse Schöne, Lukas Lerager og Michael Krohn-Dehli.

 

Angribere: 

Nicolai Jørgensen, Yussuf Poulsen, Andreas Cornelius, Pione Sisto, Martin Braithwaite, Viktor Fischer og Kasper Dolberg.

 

 

Second screen

Der bliver spillet vanvittigt mange kampe under slutrunden, ja faktisk hele 64 VM-kampe. Det kan derfor være svært at følge med i alle kampene, men det kan heldigvis nemt løses. Tænd for TV'et og hep på de danske drenge, mens du nemt kan følge med i alle de andre vigtige resultater på din tablet. Så er du altid opdateret!

Øvrigt

Det sidste prik over i’et, findes i detaljen. Så uanset, om du skal streame alle de fede fodboldkampe eller har forspist dig med lækre snacks, så vil du med garanti gerne undgå at rejse dig fra de spændende og intense minutter. Det har vi selvfølgelig fundet en række råd for! Vi har derfor samlet alle de ting, der helt sikkert vil imponere vennerne og give dig den perfekte VM oplevelse hjemme i stuen.

GoPro Hero - Rubust og vandtæt

HERO har touchskærm og en rubust vandtæt konstruktion som gør det enkelt at tage fantastiske billeder og videoer fra dine eventyr.

Læs mere her
LG OLED: Perfekt som intet andet fjernsyn

Perfektion, som ingen anden fjernsynsteknologi tåler sammenligning med. Den bedst tænkelige oplevelse får du med LG's OLED-fjernsyn, der understøtter alle aktuelle HDR-formater i 4K-opløsning.

Læs mere
Bliv klar til sommerens sportshøjdepunkter

For alle sportsglade mennesker, venter der en fantastisk sommer. Startende med EM i fodbold og Le Mans efterfulgt af Tour de France og EM i atletik og så kulminerer det hele til OL i Rio.

Læs mere
Nyt TV? Her er 4 spørgsmål og svar

Vi har listet 4 vigtige ting, der er godt at tænke over inden man køber nyt TV. Alt fra skærmstørrelse til Smart TV og integreret tuner.

Læs mere