Artiklen er udarbejdet i samarbejde med Samlino.dk

De bedste gadgets til din smartphone

Der findes et hav af fede gadgets! Det er dog ikke alle gadgets der har samme store funktionalitet, og det kan måske være svært at gennemskue præcis hvilke gadgets du har behov for? Vi har derfor i samarbejde med Samlino fundet en række funktionelle gadgets, som skal gøre din mobil endnu smartere.

Powerbank

Der er næppe noget værre end at have lavt batteriniveau på din telefon, når du er uden for hjemmets rammer, og ikke har mulighed for en opladning. Det kan her være meget praktisk at have en powerbank med på farten således, at du altid har muligheden for at lade din mobil op og dermed undgå den ubehagelige følelse, der kan indtræffe, når mobilens batteri nærmer sig rødt.

Selfiestick

Bliver du træt i armen af at holde din arm strakt for at tage selfies, og får du stadig kun en lille del af baggrunden med is billedet? Så kan det være en god ide at overveje en selfiestang, som du kan bruge til at få det hele med. Selfiestænger er små og kan ofte passe i din lomme således, at du kan have den med på farten.

Hovedtelefoner

De fleste smartphones kommer med et par in-ear hovedtelefoner, der som regel udfører deres opgave tilstrækkeligt, men ikke nødvendigvis godt. Hvis du går op i lækker lydkvalitet, når du hører musik på din smartphone, er et af de første accessories til din mobil du bør anskaffe dig, helt sikkert et par gode hovedtelefoner.

Hovedtelefoner kan fås både med kabel og uden. Trådløse bluetooth hovedtelefoner kan eksempelvis være fordelagtige til dig, der dyrker sport, og ser en fordel i det praktiske i ikke at have et kabel hængende fra hovedtelefonerne til din smartphone.

 

Se hele vores store udvalg af hovedtelefoner her

VR-briller og smartbriller

Virtual reality er en fascinerende måde at tage på en rejse uden nødvendigvis at forlade hjemmet.

Med VR-briller kan du kigge rundt i et virtuelt rum, som var du der i virkeligheden.

Du kan med VR-briller altså få en hel ny oplevelse, hvad angår spil og film, end du er vant til.

Cases og covers

For mange er cases og covers et af de første accessories, de køber til deres smartphone.
Dette er ofte en god investering, da de kan beskytte din smartphone, hvis du måtte tabe den, hvilket er noget der sker for de fleste af os fra tid til anden.

Docks og trådløse opladere

En dock eller en trådløs oplader, kan få din opladning til at se mindre rodet ud, specielt hvis du oplader flere enheder af gangen.
Hvis du ejer en enhed der kan oplades trådløst, kan det være en god ide at anskaffe sig en trådløs oplader.

Læs også

Find den mobil der passer til dig

Det kan være svært, at finde ud af hvilken mobil man skal vælge, når den gamle skal skiftes ud. Vi har derfor lavet et let overblik - alt efter funktioner og pris.

Læs mere

Tilbehør til din mobil

Står du og mangler det helt rigtige tilbehør til din mobiltelefon, så kan vi hos POWER helt sikkert hjælpe dig. Vi har tilbehør til afpilning af lyd, træning, opladning, lagring samt bil og foto-tilbehør til din mobil.

Læs mere

Nyheder direkte fra MWC 2017!

I disse dage er POWER til Mobile World Congress i Barcelona. Følg med her på siden for opdateringer og de nyeste trends og produkter.

Læs mere

Sådan undgår du, at din mobil løber tør for strøm

Vi har alle været i den irriterende situation, hvor vi virkelig havde brug for strøm på telefonen. Læs her, hvordan du kan undgå at løbe tør.

Læs mere

Chat

Åben chat

Chat