Du troede måske ikke, at det var muligt at rejse i tiden, men med den nye Commodore 64 Mini er det faktisk tæt på. Med denne spillekonsol kan du nemlig hoppe tilbage til de farverige 80’ere og nyde alle de klassiske spil, som dengang såvel som nu er helt igennem bred ymer. Konsollen forbindes nemt til dit TV ved hjælp af et HDMI-kabel, som giver dig et billede i 720 pixels. Dermed kan du i en ruf dykke ned i et af de 64 spil, som er forudinstalleret på C64 Mini.

På siden af konsollen er der to USB-porte, som du for eksempel kan bruge til at forbinde et USB-tastatur til din C64 Mini. Du kan ligeledes bruge dem til at tislutte endnu et joystick, hvis du skal spille to player-spil sammen med en anden 80’er-fan – det første joystick følger med.

 

Tag på eventyr i California Games eller med Monty Mole

Den nye Commodore 64 Mini er en genskabning af Commodore 64, som var det absolut hotteste inden for videospil i 80’erne. Denne model er dog – som navnet også indikerer – noget mindre end den originale konsol, og dermed er den væsentligt mere handy. Trods den fikse, lille størrelse er den dog stadig spækket med sjove spil, og du kan finde intet mindre end 64 af de største spilklassikere på konsollen.

 

I udvalget af spil finder du eksempelvis California Games og Monty Mole, og er du vokset op i 80’erne, vil du uden tvivl kunne nikke genkendende til, at disse spil kan stå for timevis af kodyl underholdning. Ud over at du kan spille de 64 medfølgende spil, er der desuden mulighed for selv at installere flere spil på konsollen, og den kommer tilmed med BASIC, som giver dig mulighed for at programmere selv – akkurat ligesom på den originale Commodore 64. Det vil altså sige, at du kan skabe dine helt egne spil, og var du fan af den originale ”brødkasse”, vil du uden tvivl elske denne nye model, som giver dig mulighed for at genopleve de allerstørste spil fra 80’erne.

 

Knæhøj karse leveret lige til døren

Her hos POWER kan du finde alverdens former for spillekonsoller fra alle de kendte producenter. Du kan naturligvis finde de nyeste og mest avancerede modeller på markedet i vores sortiment, men du kan altså også gå på opdagelse i spilleverdener fra dengang, hvor svenskerhår var det sidste nye skrig.

 

Køber du din nye Commodore 64 Mini her hos POWER, får du fri fragt og naturligvis hurtig levering lige til døren. Kan du slet ikke vente med at få fingrene i din nye konsol og begynde tidsrejsen, kan du naturligvis også bestille med Click & Collect og afhente din tidsmaskine i et POWERHOUSE nær dig. Efter bestilling er den klar til afhentning inden for blot to timer, og så kan du altså hurtigt komme i gang med nostalgifesten. Er du ikke så heldig at have været ung i 80’erne, men er derimod gedigen spilentusiast, er det naturligvis også en oplagt mulighed for at finde ud af what the fuss is about, og om det virkelig ér knæhøj karse at spille Commodore 64.