BeYou

Det er på tide at vælge computer på en ny måde. 

Moderne computere er hurtigere, lettere og slankere, takket være Windows 10 og fremskridt inden for hardware. De opleves både som nye og velkendte og giver dig tryghed ved at køre det mest sikre Windows nogensinde. De nye modeller har gunstige priser, har længere batterilevetid – og du vil blive begejstret over, hvor hurtige de er.

Variationerne er uendelige. Se nærmere på de mange modeller herunder, for at finde den helt rigtige model til dig

1. Hurtigere, lettere, slankere

Starter op til 28 % hurtigere end Windows 7. Med de nyeste Intel-processorer og op til 40 % højere hastighed i alt, hvad du gør, bliver websider indlæst hurtigere, og alt føles smidigt og med god respons. De er desuden ultraslanke – slankere end 2 cm. De er nemme at have med og gode at arbejde på, hjemme såvel som ude.

2. Mere sikre og pålidelige.

Windows 10 er den sikreste version nogensinde, og din beskyttelse er ikke alene indbygget, men opdateres også automatisk – du behøver ikke købe ekstra, og dermed er der én ting mindre at tænke på.

3. Velkendt og hjælpsom.

Det er nemt og hurtigt at komme i gang med den velkendte grænseflade. Der er gode nyheder, såsom automatiske opdateringer og et sikkert login, så du ikke behøver adgangskoder.

4. Mere værdi og batteri.

Hvis det er lang tid siden, at du har købt en computer, vil du måske blive overrasket over, hvor meget du får for pengene. Windows 10 har desuden fantastiske indbyggede apps til vigtige aktiviteter med masser af gratis apps og spil, der er lige til at downloade. Og der er også mere plads til batteriet, så du kan fortsætte hele dagen uden at lede efter en stikkontakt.

Windows Ink på Windows 10

Gå hurtigt fra tanke til handling med Windows Ink. Skriv noterne i tankens hastighed, selv før du logger ind. Øjeblikkelig adgang til Inking i Windows-Ink-kompatible programmer. Windows Ink fungerer perfekt med Office, hvor du nemt og hurtigt kan foretage ændringer og få dine idéer visualiseret.

 

Klik på mig

Bare klik på pennen -Windows Ink skaber plads til dine ideer med det samme.

Jeg er smart som dig

Markér nogle punkter, og de vil blive til en tjekliste. Prøv også med telefonnumre og e-mails.

Fantastisk i Office

Fungerer perfekt til redigering i Office. Tegn en cirkel omkring teksten for at vælge, Overstreg for at slette.

Få inspiration

til at vælge din Thin & Light computer

Asus Zenbook UX430

ZenBook UX430 er designet til at gå uanset hvor din travle livsstil bringer dig — om det er en hektisk runde af møder, en fyldt international kalender, eller en velfortjent ferie. Dens slanke og kompakte 13-tommer chassis er mappe-venlig 15,9 mm tyk og dens avancerede letvægts konstruktion holder vægten nede på blot 1,25 kg — så det vil aldrig være en byrde når du er på farten.

HP Envy 13

Hvem har sagt, at en ultralet computer er ensbetydende med begrænsninger? Utrolig elegant, men alligevel vanvittig stærk og ultralet. Den er slank, har gode former og den nyeste hardware, så den klarer næsten alt, hvad du udsætter den for – og næsten hvor som helst. At du derudover får en fantastisk god lyd fra de indbyggede B&O-højtalere, er bare en af de mange fordele ved denne computer.

Asus UX370

Jeg vil gerne kunne være min egen chef, og have friheden til at gøre præcist, som jeg vil. Det er derfor, jeg har startet min egen virksomhed, hvor jeg selv laver reglerne. ASUS Zenbook Flip S er det perfekte match for mig, fordi den hjælper med mig at udføre opgaverne på mine måder. Med den 360°-flipbare skærm kan jeg arbejde fleksibelt og se 4k videoer på YouTube, som næsten får mig til at føle, at jeg er i naturen, når jeg sidder derhjemme.