Asus ZenFone 5 | 5Z

Intelligent følgesvend

Med Zenfone 5/5Z i lommen har du altid en intelligent følgesvend, uanset situationen. Et overordnet tema i telefonen er, at den lærer af, hvordan du bruger den – derfor har den en masse unikke AI-funktioner, som er til for at gøre dit liv lettere. Dobbeltkamerasystemet lærer din stil at kende og gør dine præferencer til sine standardindstillinger. Skærmen, som har en lysstyrke på 500 nits, tilpasser sig omstændighederne, så du altid får den bedst mulige oplevelse. Samtalekvaliteten er altid optimal, eftersom telefonen tilpasser lydniveauet efter det miljø, du befinder dig i.

Et kamera, som fanger hele verden

Zenfone 5/5Z er udstyret med et avanceret dobbeltkamerasystem med en Sony® IMX363-flagskibssensor. Den har 5x lysfølsomhed, F1.8 blænde, 1,4μm pixelstørrelse, 120° vidvinkelkamera og en 1/2,55"-sensor. På godt dansk betyder det, at du har alle forudsætninger for at få de bedst mulige resultater, når du fanger alle livets øjeblikke. Det, som adskiller Zenfone 5/5Z-kameraet fra andre kameraer, er alle de smarte funktioner som f.eks. 16-trins scenegenkendelse, avanceret portrættilstand og AI-fotoindlæring, der lærer din stil og tilpasser sig dine præferencer.

Oplev medier, der er skræddersyet til dig

For at kunne opleve din yndlingsserie, -sang eller -podcast bedst muligt har du brug for en telefon, der kan håndtere alle mulige situationer – det kan Zenfone 5/5Z. Den fuldt udstyrede Full-view FHD+-skærm på 6,2" med 90 % skærm-til-krop-ratio er anbragt i et kompakt zen-inspireret chassis. Det er vores største skærm i en endnu mindre ramme end tidligere 5,5"-telefoner. Den betagende skærm har stort farveområde og høj kontrast, så uanset hvad du ser på, ser det godt ud. Tekst bliver lettere at læse, farver bliver mere livlige, og helhedsoplevelsen bliver bedre. Vi har også implementeret den nye Audiowizard, som giver dig fuldstændig kontrol over din lydoplevelse, uanset om du lytter via høretelefoner eller de indbyggede stereohøjttalere. Zenfone 5/5Z har et klassisk 3,5 mm-hovedtelefonstik og understøtter også Hi-Res-lyd via Bluetooth med aptX og LDAC.

Asus ZenFone 5 -Telefonen der lærer af dig

Det fantastiske ved Zenfone 5 er alt det, du ikke tager for givet, og telefonen drives af den nyeste 64-bit Snapdragon 636 octa-core-processor, 4 GB RAM og en kraftfuld Adreno™-grafikprocessor. De indvendige komponenter hjælper dig og forbedrer din oplevelse. Du behøver ikke at være en del af processen, du kan bare nyde resultatet. Zenfone 5 lærer af, hvordan du bruger telefonen, og på den måde kan den forudse, hvilke apps du som regel anvender, og fokusere sin kraft på det, der er mest relevant for dig. Oplevelsen er skræddersyet til dig, og hvis du en gang imellem får brug for lidt ekstra kraft, kan du aktivere ASUS' eksklusive AI-Boost, som presser ydeevnen en smule ekstra, når du har brug for det.

Asus ZenFone 5Z - Den bedste Snapdragon-processor

Det fantastiske ved Zenfone 5Z er alt det, du ikke tager for givet, og telefonen drives af en Snapdragon 845 octa-core-processor, 6 GB RAM og en kraftfuld Adreno™-grafikprocessor. De indvendige komponenter hjælper dig og forbedrer din oplevelse. Du behøver ikke at være en del af processen, du kan bare nyde resultatet. Zenfone 5Z lærer af, hvordan du bruger telefonen, og på den måde kan den forudse, hvilke apps du som regel anvender, og fokusere sin kraft på det, der er mest relevant for dig. Oplevelsen er skræddersyet til dig, og med sin Snapdragon 845 er du sikker på at have den mest kraftfulde Qualcomm-processor nogensinde. Uanset hvad du vælger at bruge din telefon til, vil du opleve fuldstændigt flydende animationer og høj ydeevne.