Apple TV+, Apple Arcade og Apple Card

Apple tog et stort skridt ind på markedet med abonnementstjenester i forbindelse med virksomhedens keynote-tale i 2019 i Cupertino, Californien. Apple har til hensigt er at lancere sine egne abonnementstjenester til både mobilspil og til film- og tv-indhold. Apple annoncerede også lanceringen af nye betalingsmetoder for iPhone-brugere i form af et nyt kreditkort – Apple Card.

Apple TV+

Apple TV+ er en ny streamingtjeneste, der giver abonnenterne adgang til eksklusivt underholdningsindhold i form af nye film, serier og dokumentarer. Apple har indgået partnerskaber med et antal store navne inden for underholdningsbranchen, såsom Oprah Winfrey, Steven Spielberg, Jennifer Aniston, Reese Witherspoon og J. J. Abrams. Den helt nye Apple TV-app vil fungere som platform for Apple TV+ tjenesten.

Den nye Apple TV-app og Apple TV Channels samler populære abonnementstjenester, hvilket giver brugerne nem adgang til tjenesterne via blot én applikation. Tjenesten vil blive lanceret i efteråret 2019.

Apple Arcade

Den samme dag i virksomhedens Steve Jobs Theater, annoncerede Apple også den første abonnementstjeneste nogensinde til mobilspil. Apple Store tilbyder en enorm mængde spilindhold, som du kan browse igennem, og virksomheden har gjort det til sin mission at gøre test og afspilning af forskellige spil lettere. Apple Arcade er den månedlige betalingstjeneste, som giver adgang til unikt spilindhold uden reklamer eller in-app-køb.

Tjenesten vil blive tilgængelig til iPhone, iPad, Mac samt Apple TV via Apple Store. Alle spil kan downloades til brugerens enhed via Arcade, hvilket giver spillerne adgang til spil, også når de er offline.

Til at begynde med tilbyder Arcade mere end 100 unikke spil, der er udviklet specielt til Apple's tjeneste. Apple Arcade lanceres i efteråret 2019.

Apple Card

Apple Card er Apple's eget kreditkort, der til at begynde udelukkende vil blive lanceret i USA. Det fungerer sammen med iPhone's Wallet-applikation og benytter den trådløse Apple Pay-funktion. Betalingsverificering gennemføres bekvemt via Touch ID eller Face ID på din iPhone.

Apple Card er en enkel, lettilgængelig og sikker måde at betale og spore dit forbrug på. Wallet-appen viser dig, hvordan dine penge bruges i realtid og gemmer betalingstransaktionens placering på et kort. Men da disse oplysninger er personlige, gemmes de udelukkende på brugerens enhed.

Apple planlægger også at lancere en titaniumversion af kortet, som vil gøre det muligt for brugeren at anvende Apple Card'et selv på steder, hvor det virtuelle kort ikke er accepteret på det aktuelle tidspunkt. Det fysiske kort er enestående, fordi det ikke er forsynet med et trykt kortnummer og CCV-nummer. Og så kræver det heller ikke brugerens signatur – alle disse oplysninger lagres nemlig udelukkende på brugerens personlige Wallet-applikation.