De bærbare computere fra taiwanesiske Acer er for længst blevet synonyme med god kvalitet til endnu bedre priser. Flagskibet i deres produktlinje er Aspire-serien, der altid er up to date med den nyeste teknologi og udvikling på markedet. Den første model i serien blev introduceret tilbage i 1999 som et bud på den perfekte personlige computer til almindelige menneskers behov. I dag omfatter Acer Aspire et stort udvalg af laptops i forskellige prisklasser og til forskellige behov. Fælles for dem alle er dog forfinet og formfuldendt design, høj ydeevne og lang levetid.

Hos POWER kan du af samme årsag finde et bredt sortiment af bærbare computere fra Acer Aspire. Uanset om du leder efter en ny arbejdscomputer, en gaming laptop eller en casual bærbar til hverdagsbrug, så kan du hos os uden tvivl finde en Aspire-laptop, der passer til dit behov. Det er desuden ikke et problem, hvis din pengepung er lidt slunken, da flere af modellerne henvender sig til små budgetter.

Acer Aspire dækker dog ikke kun over laptops, men også stationære computere, som kan trække lidt af hvert. Søger du en god, stærk maskine til hjemmekontoret eller spillerummet, så kan vi også hjælpe dig. Gå blot på opdagelse i vores udvalg – vi føler os sikre på, at vi har lige præcis dén computer, som du leder efter.

Til professionelle, til studerende og til sjov

Som altid er det en god idé at gøre dig nogle tanker om, hvad du har brug for, inden du køber en laptop, og det samme gør sig naturligvis gældende med de bærbare computere fra Acer Aspire. Imidlertid er det slet ikke så afgørende, hvilken model, du vælger, hvis du ikke har særlige krav. I langt de fleste tilfælde vil en computer i mellemklassen nemlig slå fint til - 4 GB RAM og en harddisk på minimum 128 GB er rigeligt til almindelige behov som surfing, underholdning og lette arbejdsopgaver.

Aspire-serien inkluderer flere modeller i både budget- og mellemklassen, der passer til den gennemsnitlige computerbruger. Hvad angår kraft, så vil en i3-processor klare tricket fint, hvis du blot skal bruge din laptop til studie, e-mails, internet og lignende. Dertil kommer selvfølgelig selve størrelsen og vægten på computeren, som du også bør tage med i dine overvejelser. Hvis du ofte skal have den med på farten, er det en god idé at vælge en model, der ikke for stor og tung at slæbe rundt på.

Skal du bruge en laptop, der kan trække lidt mere end det sædvanlige, så er der også adskillige muligheder at vælge imellem. Flere af modellerne fra Acer Aspire er udviklet til kreative og professionelle, der har brug for rå muskelkraft og hurtighed til at løse krævende opgaver. Det samme gælder, hvis du er på jagt efter en gaming laptop, der skal kunne gøre tunge spil med detaljeret grafik og lignende – jo mere, din bærbare computer skal kunne, jo mere vil den i sagens natur koste. Med det sagt, så er priserne på de fleste Aspire-laptops ganske fornuftige, og du får masser af computer for dine penge.

Hos POWER kan du selvfølgelig ikke kun købe computere fra Acer, men også fra en lang række andre førende producenter. Vi er lagerførende i alt fra bærbare til tablets, samt alt slags tilbehør. Vi tilbyder båder hurtig levering, fri fragt på alle ordrer over 500 kroner samt 14 dages returret på alle dine køb. Har du ikke tålmodighed til at vente på, at din nye computer bliver leveret af fragtmanden, kan du også vælge at bestille med Click & Collect. Så kan du hente dine varer i dit nærmeste POWERHOUSE allerede to timer efter bestilling.