24 små julegaveideer

Har du ikke fundet de sidste gaver til julekaldenderen eller er det vanskeligt at finde på de sidste julegaver? Her har vi samlet 24 gaveidéer til store og små, som passer perfekt til både julekalenderen og under træet på julaften.

Er budgettet stramt, så kan man eventuelt bage småkager, lave müslibarer og andre snacks til julekaldenderen - kun fantasien stopper kreativiteten.

1. Popsocket

Få godt greb og støtte til din mobil med en Popsocket. Den fastsættes bagpå mobilen, og vippes så du nemt kan se videoer og film i den rette vinkel. Dette er en gave som passer perfekt i julekalenderen til dem som elsker at streame serier og film på farten!

2. Wake up light

Med Philips Wake-up Light vækkes du gradvist af et lys, som langsomt bliver kraftigere. Du vågner af dig selv mere udhvilet og mindre stresset.

3. Smoothieblender

Med en smoothieblender kan man lave alt fra milkshakes til sunde smoothier. Kender du nogen som er glad for sunde læskedrikker, så er dette et genialt køb! 

4. Mobilcover

Kender du en der altid taber sin mobil? Ja, så er et cover lige sagen - køb et cover i et stilrent design! 

5. Google Chromecast

Du skal blot bruge din mobilenhed og dit eget fjernsyn til at caste dine foretrukne tv-serier, film, musik, sport, spil og meget mere.
Ét produkt der er på manges ønskesedler - en sikker vinder i kalenderen! 

6. Håndstaemer

Slip for at bakse med strygebrættet, du hænger blot tøjet op på en bøjle, hvorefter du giver det en tur med damperen. Krøller og folder glattes herefter nemt ud og wupti du er klar til at tage afsted.

7. Trådløs højttaler

En trådløs højttaler kan bruges til meget, og passer godt som julekalendergave til alle som sætter pris på at høre på musik. Tag den med dig overalt og dans dig frem!

8. Aktivitetsarmbånd

Uanset om man er aktiv eller ønsker at starte en aktiv hverdag, vil et aktivitetsarmbånd være en super julegave. Der findes mange forskellige typer med forskellige funktioner, men de enkleste måler blandt andet antal skridt og ens søvn.

9. Massageapparater

Må du massere din kære eller nogen i familien fra tid til anden? Så vil en massagepude eller et massageapparater lette dit arbejde! Se bare nogle af vores massageprodukter nedenfor.

10. Polaroid kamera

Forevig minderne med det samme! Hvilken bedre anledning end julen at give dette fantastiske produkt på, så er personen klar til at forevige julens minder på stedet?

11. Juicer

Kender du en juice elsker, som drikker karton efter karton? Så vil personen højst sandsynligt sætte stor pris på dette produkt! Sund juice er ikke bare forfriskende og sundt. Med den rigtige juicer, kan det også gøres hurtigt og helt nemt.

12. Elektrisk tandbørste 

Få fjernet op til 100% mere plak med en el-tandbørste, det er altid en af favoritterne på ønskesedlen! 

13. Sodastream

Med sodastream kan du trylle postevand om til sprudlende danskvand på få sekunder!

14. Fnugfjerner

Genopfrisk dit gamle tøj på et øjeblik! Med Philips-fnugfjerneren kan du nemt og hurtigt fjerne fnug fra alle typer tøj. 

15. Hovedtelefoner

Er personen altid på farten eller har langt til og fra arbejde? Ja, så kan et par hovedtelefoner være en genial gave til julekaldenderen! 

16. Varme tæppe

Fryser du ofte henover vinteren? Køb et varmetæppe som vil holde dine kære varme i julen og gennem vinteren. 

17. Candyfloss

Glad for søde sager? Så passer en candyfloss maskine perfekt. Køb en candyfloss maskine til en du ved elsker søde sager (og candyfloss) i julekalendergave!

18. Powerbank

Er hun eller han altid på telefonen? Så er dette en genial gave! Hav altid lidt ekstra strøm ved hånden til din mobiltelefon eller tablet, når du er på farten, så du slipper for bøvlet med at skulle finde frem til en stikkontakt. 

19. TILE MATE BT KEY FINDER 

Kan hun eller han aldrig finde sine ting? Så er det her en sjov og smart julegave!
Denne tracker skal tilkobles din telefon via bluetooth, og sættes fast på den enhed du ønsker at spore. Så har du nemt ekstra kontrol over dine nølger, din taske eller andre personlige ejendele.

20. Vaffeljern

Hvem er ikke vild med Vaffler? Det er altid godt med noget til den søde tand, derfor er et vaffeljern også en sikker vinder!

21. Chopper sæt 

Er du vild med grøntsager, men har du ikke helt samme glæde for at skære dem ud?
Køb et choppet sæt, så du smart og praktisk kan hakke dine gørntsager ud.

22. Harddisk

Er din kære studerende eller sætter stor pris på at tage billeder?
Så er det utroligt vigtigt at få taget en back-up, hvis uheldet en dag skulle være ude! 

23. Massage fodbad 

Fodbadet har varme og bobler, som sørger for at give din fødder en god pleje.

24. Panini maskine

Hvem ønsker sig ikke en lækker Panini grill til at lave café sandwich og andet lækkert? Mums..

Læs også:

Sådan undgår du tør hud i den kolde vinterluft!

Kulden er her og luftfugtigheden har sænket sig, hvilket ofte fører til tør hud og statisk hår. Vi har derfor samlet en række tips til hvordan du undgår dette og ikke mindst hvordan du kan beskytte huden i vinterhalvåret.

Læs mere
Lysterapiprodukter - bringer lys i mørket

Manglen på sollys i de mørke efterårs- og vintermåneder påvirker vores energi- og aktivitetsniveauer. Produktionen af melatonin, et hormon, der regulerer vores naturlige søvncyklus, øges, når mørket falder på. Efterhånden som vi kommer tættere på de lange mørke nætter, der er typisk i Danmark, kan vi registrere, at vores årvågenhed falder og vores morgener bliver anstrengende på grund af manglen på naturligt lys. Det er fordi vores kroppe har brug for lys, så vi kan være sunde og friske. Heldigvis er der nemme og effektive måder at bekæmpe træthed og tristhed skabt af de mørke efterårs- og vintermåneder.

Læs mere
De bedste gadgets til din Smartphone

Der findes et hav af fede gadgets! Det er dog ikke alle gadgets der har den store funktionalitet, og det kan måske være svært at gennemskue præcis hvile gadgets du har behov for? Vi har derfor i samarbejde med Samlino fundet en række funktionelle gadgets, som skal gøre din mobil endnu smartere.

Læs mere
Sådan tager du de bedste billeder

Er du træt af uklare og kedelige billeder og ved du ikke helt hvordan du kan tage de bedste billeder? Så læs videre her!

Læs mere