POWERMAGASINET: NYHEDER & PRODUKTER

Harman Kardon Citation
Harman Kardon Citation

Harmon Kardons Citation-serie kombinerer sofistikeret design med Google Assistant - og lækker lyd i alle dine rum.

Læs mere
Sådan finder du det rette værktøj til at barbere, forme og style dit skæg
Sådan finder du det rette værktøj til at barbere, forme og style dit skæg

Der er sket en masse i de seneste år, når det kommer til skæg eller manglen på samme. Moderne mænd eksperimenterer med flere forskellige slags skæg end nogensinde før. Skæg har gennem historien været en måde for mænd at udtrykke sig selv - nu er der mere frihed end nogensinde før.

Læs mere her
SodaStream Spirit
SodaStream Spirit

Hvorfor købe danskvand og sodavand på flaske, når du kan lave dem derhjemme selv? SodaStream Spirit har et gennemtestet og eftertragtet moderne, tyndt og elegant design med eksklusive detaljer.

Læs mere her
Mac mini - Genskabt til noget stort
Mac mini - Kommer snart!

Den nye Mac mini fås nu med ottendegenerations 6-core- og quad-core-processorer, hurtigere 2666 MHz DDR4-hukommelse og lynhurtig ren flash-lagring. Det er den største opdatering af Mac mini nogensinde.

Læs mere her
iPad Pro 2018 - Mere skærm. Mere power. Mere alting.
iPad Pro - Kommer snart!

Den nye 11" iPad Pro har en avanceret Liquid Retina-skærm, der går fra kant til kant, Face ID, A12X Bionic – den stærkeste og mest intelligente chip, Apple nogensinde har lavet – og understøtter den nye Apple Pencil og Smart Keyboard Folio. Det er den største nyhed inden for iPad siden iPad.

Læs mere her
MacBook Air med Retina-skærm
MacBook Air - Kommer snart!

Den nye MacBook Air byder på en strålende Retina-skærm, Touch ID, den nyeste processor og batteritid til en hel dag i et tyndere og lettere design. Det er en perfekt bærbar computer til enhver opgave.

Læs mere her
Telmore
Telmore

Få Danmarks bedste mobilabonnementer med Telmore

Læs mere her
OptimalTemp - Aldrig mere brændmærker
OptimalTemp - Aldrig mere brændmærker

Nu behøver du aldrig mere at være bekymret for at ødelægge dit tøj, når du stryger. OptimalTemp har en forudindstillet temperatur, som i kombination med damp giver et perfekt strygeresultat på alle materialer, garanteret uden brændmærker. Stryg alt fra jeans til silke uden at behøve at tænke på temperaturen.

Læs mere her
Google Home Mini
Google Home Mini

Håndfri hjælp i hjemmet. Google Home Mini er en smarthøjttaler med indbygget Google Assistent, så den er altid parat til at hjælpe dig¹

Læs mere her
Red Dead Redemption 2
Red Dead Redemption 2

Amerika, 1899. Det vilde vesten er en æra, der er ved at slutte, da lovens håndhævere jager de sidste forbryderbander. De, der ikke overgiver sig eller bukker under, bliver dræbt. Red Dead Redemption 2 er en storslået fortælling om livet i Amerika på vej ind i den moderne verden, udviklet af folkene bag Grand Theft Auto V og Red Dead Redemption.

Læs mere
Polar Vantage
Polar Vantage

Nye GPS-multisportsure, der hjælper dig med at opdage din indre vinder.

Læs mer her
Neato D603
Neato D603

Med en ny hovedbørste, der er op til 70 % større end børsterne på runde robotter, samler den endnu flere hår fra husdyr op end sin forgænger.

Læs mere
Playstation Classic
Playstation Classic

PlayStation Classics design er en perfekt genskabelse af den originale konsol, med det samme logo, de samme knapper og samme udseende – men den er 45 % mindre end den PlayStation, der udkom i 1994

Læs mere
Neato D404
Neato D404

Alle fortjener en intelligent robot. Derfor har vi udviklet den nye Neato Botvac D404™ Connected, der tager funktioner fra vores avancerede robotter og gør dem tilgængelige for alle.

Les mer her
Huawei Mate20 Pro
Huawei Mate20 Pro

Køb Mate20 Pro nu

Læs mere
HDMI Kabel og adaptere
HDMI-kabler og adaptere

Slørede billeder, mudret lyd og irriterende flimmer på skærmen er for længst blevet til fortid – og det kan vi til dels takke HDMI-kablet for. High-Definition Multimedia Interface er kommet for at blive, så du kan lige så godt smide posen med dine gamle scart-kabler i skraldespanden, hvis du da ikke allerede har gjort det for længst.

Læs mere
Raspberry Pi 3
Raspberry Pi 3

Den første version satte hele verden på den anden ende og blev revet ned fra hylderne af glade amatørprogrammører i hobetal. Den nyeste generation af Raspberry Pi kan meget vel risikere at starte balladen forfra igen – og du kan stadig nå at være med, hvis du har en lille computerekspert i maven.

Læs mere
Bluetooth headset
Bluetooth headset

Et godt trådløst headset er din bedste ven i en travl hverdag, når du både skal tale i telefon, imens du også får noget fra hånden. Hvis du ikke allerede har investeret i ét af slagsen, så er det på tide at komme ud af starthullerne. Vi skal nok hjælpe dig.

Læs mere
DJI Mavic Pro
DJI Mavic Pro

En lille drone kan sagtens være smækfyldt med kraft – det er DJI Mavic Pro et ganske solidt bevis på. Den er foldbar, robust, nem at transportere og så flyver den tilmed ekstra langt på literen, imens den gør dig i stand til at se hele verden lidt fra oven.

Læs mere
Garmin Forerunner 235
Garmin Forerunner 235

Med en Forerunner 235 om håndleddet kan du blive den hurtigste, stærkeste og mest udholdende version af dig selv. Mål, hvor hårdt du arbejder, track dit aktivitetsniveau døgnet rundt og sæt nye personlige rekorder, hver gang du træner – og del dine resultater med omverdenen, så du kan prale lidt.

Læs mere
Garmin Vivosmart HR
Garmin Vivosmart HR

Så er det slut med at være en træg sofakartoffel. Med Vivosmart HR aktivitetsmåleren kan du puste nyt liv i en inaktiv hverdag, hvis du tilbringer lidt for meget tid foran computerskærmen eller tv’et. Hold øje med din udvikling, tæl dine skridt, mål din puls og få måsen i gear.

Læs mere
iMac
Apple iMac

Hvis du troede, den stationære computer var død og borte, så har du tydeligvis ikke spurgt folkene fra Apple. Der er meget godt at sige om laptops og andre transportable enheder, men hvis du virkelig skal have en maskine til hjemmekontoret, der kan klare det hele og lidt til, så er en iMac det rette valg. Denne formidable all-in-one computer er ikke bare godt blikfang, den kan også yde helt til grænsen, når du har brug for det.

Læs mere
iPad Mini 4
iPad Mini 4

Gode ting kommer i små pakker, siges det, og iPad mini 4 fra Apple er bestemt ingen undtagelse. Den er lige så stærk og hurtig som en almindelig iPad, men fylder langt mindre, så du altid kan have den lige i baghånden - eller burde vi måske sige baglommen?

Læs mere
Amazon Kindle
Amazon Kindle

Har du altid drømt om at kunne tage et helt bibliotek med dig, uanset hvor du skal hen? Det kan Kindle snildt hjælpe dig med. Den er lille, let og helt utroligt udholdende – med denne e-reader i hånden kan du ikke bare læse alle dine yndlingsbøger, men også finde nye, ligegyldigt hvor du befinder dig.

Læs mere
Nintendo 3DS
Nintendo 3DS

En håndholdt 3D-konsol fra Nintendo, der giver timevis af morskab til både familiens yngste og ældste medlemmer. Med 3DS bliver du sendt tilbage i tiden til sene nætter under dynen med din Game Boy, imens dine forældre intetanende snorkede inde ved siden af – og så er den sprængfyldt med læring og sjov for de mindste.

Læs mere
SSD
SSD Harddiske

Hvis du ikke har den helt store interesse for computere og hvordan de virker, så er harddiske måske ikke noget, du nogensinde har skænket ret mange tanker. Ikke desto mindre kan det for fleste give ganske god mening at sætte sig ind i de forskellige typer af harddiske og deres funktioner, så du ikke er fuldstændig på herrens mark, næste gang du skal ud og investere i en ny bærbar eller stationær maskine.

Læs mere
Razer BlackWidow Chroma
Razer BlackWidow Chroma

Der er intet mere frustrerende end at sakke bag om dansen i et online computerspil, fordi ens udstyr ikke er helt så godt som modstanderens. Med et Razer BlackWidow Chroma gamertastatur kommer du imidlertid rigtig langt, uanset om du bare vil forbedre din personlige rekord eller har ambitioner om at løfte din guild helt op på sejrens tinder.

Læs mere
Razer DeathAdder Elite
Razer DeathAdder Elite

Er du træt af at få tæsk i dit yndlingsspil online? Vil du gerne forbedre din spiloplevelse og måske endda også slippe af med den dér mærkelige kliklyd i dit hårdtprøvede håndled? Så behøver du ikke lede længere – DeathAdder Elite gamermusen fra Razer redder dagen og hiver sejren hjem.

Læs mere
Få mest muligt ud af din køkkenmaskine
Få mest muligt ud af din køkkenmaskine

Køkkenmaskinen er det ultimative, multi-funktionelle arbejdsredskab for enhver hjemmekok, men hvad kan den rent faktisk bruges til? Svaret - rigtigt meget! Den er designet specifikt med henblik på at fjerne de arbejdskrævende trin i madlavningen og gøre vejen til lækre retter mere ubesværet. Udover at kunne ælte en perfekt dej, kan maskinen også fjerne det hårde arbejde med at rive og snitte, og den kan endda hjælpe dig med hjemmelavede juicer og pølser.

Læs mere
Støvsugerposer
Støvsugerposer

En støvsugerposer er ikke bare en støvsugerpose, tværtimod findes der lige så mange forskellige posetyper, som der er støvsugere på markedet. Vil du være sikker på, at du får den helt rigtige model hjem, kan du altid bestille dine poser hos POWER – så har støvmonstret under sofaen ikke en chance.

Læs mere
Surface Pro 4
Surface Pro 4

Kan du ikke bestemme dig for, om du skal investere i en tablet eller en laptop? Med Surface Pro 4 fra Microsoft behøver du slet ikke vælge, men kan i stedet få begge dele – og lidt til. Nu kan du tegne, skrive og arbejde så effektivt som muligt, uanset hvor du er.

Læs mere
Xbox One S
Xbox One S

Den kendte og elskede Xbox One-konsol er krympet, men indeni er den ikke bare den samme – den er bedre.

Læs mere
Bluetooth og elektronik
Bluetooth og elektronik

Trådløs teknologi er måske ikke ligefrem et nyt fænomen, men ikke desto mindre er Bluetooth-teknologien nøjagtig lige så relevant for moderne elektronik, som den var for 10 år siden. Hos POWER har vi altid det nyeste Bluetooth-udstyr i vores sortiment, så du altid kan have hænderne fri til andre formål.

Læs mere
Huawei P9 Lite
Huawei P9 Lite

Uforlignelig elegance, saft, kraft og personlighed. Huawei har endnu en gang begået en genistreg med P9 Lite, som ubesværet slutter sig til en række af innovative telefoner, der giver konkurrenterne både sved på panden og nervøse trækninger. Sig hej til morgendagens smartphone, der er lige så imponerende, som den stilfuld.

Læs mere
Huawei P10 Lite
Huawei P10 Lite

En banebrydende smartphone, der sætter nye standarder for design, rå kraft og kvalitet. Det kan nemt komme til at lyde som en forfærdelig kliché, men når det gælder den fantastiske P10 Lite fra Huawei, er det ikke desto mindre den skinbarlige sandhed. Denne telefon kommer du ganske enkelt ikke uden om.

Læs mere
Huawei P10
Huawei P10

Hvis du aldrig før har overvejet at investere i en smartphone fra Huawei, så behøver du ikke længere en undskyldning for at tage springet. Med P10 er der for alvor lagt i kakkelovnen til en mobiloplevelse ud over et sædvanlige – og så er den i øvrigt også en fryd for øjet.

Læs mere
MacBook Air
MacBook Air

Hellere lille og vågen end stor og doven. En bærbar computer skal først og fremmest være, ja, bærbar, men den skal også kunne yde, når det gælder. Med en MacBook Air får du alt det bedste fra Apple til en brøkdel af prisen – og så er den utrættelig som bare pokker.

Læs mere
MacBook
Apple MacBook

Stilrene linjer, fremragende fleksibilitet og formidabel ydeevne. En MacBook er ikke bare en bærbar computer, men også et ikonisk symbol på den totale sejrsgang, som Apple har gået over hele verden. Er du endnu ikke hoppet med bølgen, så kan du heldigvis sagtens nå det endnu – vi lover, at du ikke kommer til at fortryde det.

Læs mere
Nintendo Switch Konsoller
Nintendo Switch

Nu er det slut med at sidde limet fast til fladskærmen derhjemme, imens du visner som en anden stueplante. Nintendo har langt om længe taget konsollen ud af stuerne og med udenfor i den virkelige verden – med Nintendo Switch bliver gaming til en social begivenhed, der samler både venner og familie til sjov og underholdning.

Læs mere
PlayStation 4 Pro
PlayStation 4 Pro

Hold på hat og briller, for nu går det løs – den næste generation af next generation konsoller er nemlig landet. Aldrig før har spiloplevelsen været så nærværende og livagtig, og du vil dårligt have lyst til at lægge kontrolleren fra dig, når du først har samlet den op. Med PlayStation 4 Pro er det ingen grænser for morskaben.

Læs mere
PlayStation 4
PlayStation 4

Indlevelse, fordybelse, spænding, tempo og sjov. Den næste generation af konsoller fra Sony sætter nye standarder for moderne spiloplevelser, både hvad angår kraft, ydeevne, detaljegrad, grafik og flydende gameplay. Med en PlayStation 4 træder du ikke bare ind i en anden verden – du erobrer den og gør den til din egen.

Læs mere
PlayStation
PlayStation

PlayStation-serien fra den japanske elektronikgigant Sony er en række af hæderkronede konsoller, der måske ikke ligefrem behøver nærmere introduktion, men det fortjener de nu alligevel.

Læs mere
XBOX
Xbox

På trods af, at Xbox-serien egentlig ikke har så forfærdeligt mange år på bagen, har den alligevel på ganske kort tid formået at sætte sig tungt på en betragteligt stor del af markedet.

Læs mere
Samsung QLED 8K - Q900R
Samsung QLED 8K - Q900R

Samsung QLED 8K Q900R giver dig næsten ufattelig virkelighed, som om du selv befinder dig på stedet og oplever detaljer så livagtige, at du næsten kan røre ved dem.

Læs mere
Jeg vil starte min morgen med friskpresset juice – hvad skal jeg bruge for at komme i gang?
Jeg vil starte min morgen med friskpresset juice – hvad skal jeg bruge for at komme i gang?

Saftpressere varierer blandt andet i størrelse, effektivitet og pris. Så hvordan finder du en saftpresser bedst egne til dine behov? Du har i dag en masse valgmuligheder, og det er ikke altid let at finde den rette. Her har vi samlet en guide til at hjælpe dig med at vælge.

Læs mere
HTC U12+
HTC U12+

Et helt nye design med interaktive knapper og kanter, som byder på nye intelligente måder at interagere med din telefon på der ikke begrænser sig til knapper og touch.

Læs mere
GoPro HERO7
GoPro HERO7

Fantastisk stabilisering. Kraftfulde Smart-capture-funktioner. Robust og vandtæt uden ekstra krop. Dette er HERO7 Black - det mest avancerede GoPro kamera nogensinde. Med HyperSmooth-stabilisering får du gimbal-lignende videokvalitet - uden at skulle bruge gimbal.

Læs mere
AEG-ovne med damp
AEG-ovne med damp

Ved at købe en ovn med damp får du saftigere bagværk samt mere møre og sprødere stege – stort set alle dine yndlingsretter bliver bare endnu mere lækre.

Læs mere
Hvilken slags kaffemaskine skal jeg have?
Hvilken slags kaffemaskine skal jeg have?

For mange er kaffe en vigtig del af en god morgen, en succesfuld arbejdsdag eller effektiv studietid. I dag er der et ubegrænset antal forskellige apparater og maskiner på markedet til at lave den perfekte kop kaffe. Så hvordan finder du den kaffemaskine, der bedst dækker dine behov? Vi har sammensat en vejledning til at hjælpe dig til at træffe det rette valg.

Læs mere
Apple Watch Series 4
Apple Watch Series 4

Her er Apple Watch Series 4. Nytænkt og redesignet helt fra bunden, så du kan være endnu mere aktiv, leve sundere og nemmere holde forbindelsen.

Læs mere
iPhone Xʀ
iPhone Xʀ - Kommer snart!

iPhone Xʀ har en 6,1" Liquid Retina-skærm – branchens mest avancerede LCD-skærm.1 Avanceret Face ID. Den smarteste og stærkeste chip i en smartphone. Og et helt banebrydende kamerasystem. Den fås i seks nye flotte farver.

Læs mere
iPhone Xs & iPhone Xs Max
iPhone Xs & iPhone Xs Max

iPhone Xs er alt det, du elsker ved iPhone – bare lidt større. Begge størrelser (5,8" og 6,5")1 har Super Retinaskærm. Avanceret Face ID. Den smarteste og stærkeste chip i en smartphone. Og et helt banebrydende dobbeltkamerasystem.

Læs mere
iPad
iPad

En iPad er uden tvivl det det helt naturlige førstevalg for fleste, når der indkøbes en ny tablet til arbejdet, til studiet eller bare til sjov og ballade.

Læs mere
Samsung Galaxy S9
Samsung Galaxy S9

Stærk ydeevne, imponerende rå kraft, et triumferende smukt design og et forrygende lille kamera, der kommer til at tage dit livs bedste billeder

Læs mere
Samsung Galaxy A5
Samsung Galaxy A5

Dette er en telefon, du absolut ikke har lyst til at gå glip af – og det behøver du heldigvis heller ikke.

Læs mere
Samsung Galaxy A3
Samsung Galaxy A3

Pålidelig, stærk, stilsikker. Folkene fra Samsung ryster aldrig på hånden, når de sender en ny smartphone på markedet.

Læs mere
Philips Senseo kaffemaskine
Philips Senseo kaffemaskine

Den eneste 3-i-1-kaffemaskine til både filterkaffe og kaffepuder.

Læs mere
Samsung 8K TV
NYHED - Samsung 8K TV

Se det nyeste skud fra stammen. Samsung 8K QLED TV.

Læs mere her
NVIDIA GeForce RTX 2080
NVIDIA GeForce RTX 2080

NVIDIA® GeForce® RTX leverer den ultimative PC-spiloplevelse. RTX-grafikkort er drevet af den nye NVIDIA Turing™ GPU-arkitektur og den revolutionerende RTX-platform og kombinerer raytracing i realtid, kunstig intelligens og programmerbare skygger. Det er en helt ny måde at opleve spil på.

Læs mere
Philips SpeedPro Max
Philips SpeedPro Max

Den hurtigste ledningsfri støvsuger

Læs mere
Huawei p9
Huawei P9

En genistreg, der løfter niveauet for, hvad en smartphone kan være. Så kort kan Huawei P9 beskrives.

Læs mere
Garmin Vivofit
Garmin Vivofit

Hos POWER har vi mange forskellige Vivofit-modeller på lager til både børn og voksne, så hele familien kan få kridtet skoene og komme ud over stepperne.

Læs mere
8K TV Hvad er 8K?
8K TV - Hvad er 8K?

Hvad er fremtidens TV? 8K? Her forsøger vi at forklare dig hvad 8K er, hvornår det kommer og hvad det betyder for dig.

Lær mere
Philips  vakuum blender
De nye vakuum blendere fra Philips

Høj hastighed og vakuum er nogle af de nye features som vinder frem når det gælder om at holde på mineraler og vitaminerne i en smoothie eller andet der kan blendes.

Læs mere
Terrassevarmere
Terrassevarmere

Fortsæt de dejlige sommeraftener med en terrassevarmer. Nyd lune aftener sammen med din familie og venner på terrassen til efteråret. I Power har vi et stort udvalg af terrassevarmer med forskellige monterings muligheder.

Læs mere
Miele W1 vaskemaskiner
Miele W1 vaskemaskiner

Miele W1 vaskemaskiner - brillerer med fordele, der ikke lader meget tilbage at ønske

Læs mere
Google Chromebook
De nye Chromebooks er her

Uanset om den skal bruges til arbejde, underholdning eller noget midtimellem, er der en Chromebook, der er helt rigtig for dig.

Læs mere
Samsung QLED TV 2018
Samsung QLED TV 2018

Stilrent design, som byder på enestående seeroplevelser

Læs mere
Garmin
Garmin til alle behov

Hos POWER finder du et stort udvalg af Garmin produkter.

Læs mere her
LG Styler
LG Styler

Opfrisk dit tøj med damp. Tar bort allergener og dårlig lukt og retter ut rynkene.

Læs mere her
LG TwinWash
LG TwinWash

Med LG TWINWash, der er udstyret med den geniale LG TWINWash Mini, kan du vaske to separate maskiner vasketøj samtidigt.

Læs mere
Den perfekte oplevelse: VM i fodbold 2018
Den perfekte oplevelse: VM i fodbold 2018

Så er der ikke længe til, at vores danske drenge rejser mod Rusland for at gøre hele nationen stolte! Verdens største fodbold tunering for landhold afholdes om ganske få dage, og Danmark har med Åge Hareide i spidsen kvalificeret sig til den store fodbold fest. Vi håber og tror på drengene, der med mod og gejst måske kan vende hjem til hyldest på Rådhuspladsen.

Læs mere
Vifter og aircondition
Vifter og aircondition

På varme sommerdage er der hurtigt uudholdelige temperaturer. POWER har en række produkter, der kan hjælpe dig med at opnå et bedre indeklima. Vi har flere typer produkter, der opfylder forskellige behov, så du vil kunne tilbringe selv de varmeste sommerdage.

Læs mere
Miele Scout RX2
Miele Scout RX2

Hils på din nye favoritmedhjælper i hjemmet - Miele robotstøvsuger Scout RX2. Robotstøvsugeren kan styres med en app på din mobiltelefon, uanset hvor du er, og tilmed give dig et komplet overblik over dit hjem ved hjælp af kameraerne på støvsugeren. Med det smarte navigationssystem og kompakte design manøvrerer robotstøvsugeren nemt omkring i dit hjem, hvor den gør effektivt rent, mens du kan bruge tiden på andre, sjovere gøremål. Sådan bliver rengøringen legende let.

Læs mere
Købsguide til mobiltelefoner
Købsguide til mobiltelefoner

Hvad skal du være opmærksom på når du køber en mobiltelefon?

Læs mere her
Tips til køb af TV
Tips til køb af TV

Hvordan vælger du det bedste TV til dig selv? Den ultimative guide til køb af nyt TV. Vi har listet 10 Tips der forhåbentligt kan hjælpe dig, til at vælge det helt rigtige TV.

Læs mere
Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular)
Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular)

Nu kan du lade telefonen blive derhjemme og stadig holde forbindelsen – uanset hvor du er.

Læs mere her
Asus ZenFone 5 | 5Z
Asus ZenFone 5 | 5Z

Med Zenfone 5/5Z i lommen har du altid en intelligent følgesvend, uanset situationen.

Læs mere her
MieleCM5-CM7
Helt perfekt kaffe

Miele ved, hvor vigtig en god kop kaffe er. Derfor har vi gjort det endnu enklere for dig. Mieles fritstående espressomaskiner kombinerer førsteklasses kvalitet med høj brugervenlighed og perfekt kaffearoma. Du kan nu nyde en helt perfekt kop kaffe – lige når du har lyst.

Læs mere
Sådan får du den perfekte oplevelse: VM Ishockey 2018 i Danmark
Sådan får du den perfekte oplevelse: VM Ishockey 2018 i Danmark

Så er der ikke længe til, at vi i Danmark skal stå for et af verdens største sportsbegivenheder. VM 2018 i ishockey skal nemlig afholdes i Danmark – og det bliver ikke bare stort, det bliver kæmpe stort!

Læs mere
GoPro
GoPro

GoPro Inc. ændrer den måde brugere dokumenterer og deler meningsfulde livserfaringer på. Dette gør vi ved enkelt at lade brugeren filme og tage billeder af sig selv optaget af sine yndlingsaktiviteter for at skabe engagerede film og billeder fra deres liv som de kan dele med resten af verden. Vores kunder er nogle af verdens mest aktive og engagerede mennesker.

Læs mere her
GoPro Hero
GoPro Hero

HERO har touchskærm og en rubust vandtæt konstruktion som gør det enkelt at tage fantastiske billeder og videoer fra dine eventyr.

Læs mere her
GoPro Fusion
GoPro Fusion

Fusion giver dig mulighed for at filme og tage billeder i 360 graders format.

Læs mere
iPhone 8 & iPhone 8 Plus (Product) Red
iPhone 8 & iPhone 8 Plus (Product) Red

Design i glas. Avancerede kameraer. A11 Bionic-chip.

Læs mere
Doro 8035
Doro 8035

Når en ny smartphone fungerer anderledes, end du er vant til, kan det være en udfordring – lige meget hvor gammel du er.

Læs mere her
BeYou
BeYou - Det er på tide at vælge computer på en ny måde.

Få inspiration til at vælge din Thin & Light computer

Læs mere her
Sony Xperia XZ2
Sony Xperia XZ2

Sony Xperia™ XZ2 er spekket med Sonys nyeste teknologier, som leverer en underholdningsoplevelse, der rører dine sanser på en helt ny måde, når du spiller spil og ser film.

Læs mere her
TP-Link Deco M5 mesh
TP-Link Deco M5 mesh

TP-Link Deco M5 er en wi-fi-løsning til hele hjemmet, som giver dig et stabilt netværk uanset dit hjems størrelse eller konstruktion.

Læs mere her
NOOA
NOOA

NOOA blev grundlagt med en rå vision. Lavet med kærlighed for stil og velvære, og et snert af den nordiske kultur.

Læs mere her
Pandekagedagen 2018
Pandekagedagen 2018

Tag børnene med, og lav sjove, søde og festlige pandekager den 13. februar!

Læs mere
Sunde og friske juice-opskrifter
Sunde og friske juice-opskrifter

Se sunde og friske juice-opskrifter, som gør det lidt nemmere at komme op på de anbefalede 6 frugter om dagen

Læs mere
Sunde madmuffins
Fyld maven med lækre og sunde madmuffins

Har du ikke altid lige tid til at smøre madpakke i den nogle gange hektiske morgen eller mangler du måske bare lidt inspiration til at frisk det hele lidt op? Så er vi klar til at give dig nogle yderst appetitlige råd.

Læs mere
Samsung Galaxy A8
Samsung Galaxy A8

Med Samsung Galaxy A8 får du alt, hvad du ønsker dig. Og måske lidt til. Det dobbelte selfiekamera får det bedste frem i dig, uden filter.

Læs mere
Gadgets til den ultimative fest
Gadgets til den ultimative fest

Få endnu mere sjov til festen med smarte, sjove og praktiske gadgets.

Læs mere
Premium Picture Experience - Kalibrering
Få den optimale oplevelse ud af dit nye TV

Når du har købt et nyt TV så er det vigtigt at få det mest optimale ud af det. Med POWERS Premium Picture Experience sikrer vi, at du får det bedste ud af dit nye TV.

Læs mere
Sådan laver du den fedeste julefest
Sådan laver du den fedeste julefest

Skal du arrangere årets julefest og trænger du til nogle tips, skal vi nok hjælpe dig! Se vores tips til den store julefest her!

Læs mere
Julegaver til under 500 kr
Julegaver til under 500 kr

Mangler du ideer til årets julegave? Så kan du med alt sandsynlighed finde et lækkert produkt at ønske dig her!

Lære mere
Kom med på sundhedsbølgen - Track din aktivitet
Kom med på sundhedsbølgen - Track din aktivitet

Vi danskere er om nogen kommet med på en fitness-bølge uden lige, der de seneste par år har taget befolkningen med storm. Det gælder om at være mest trænet, spise sundest og, ja, egentlig bare være den sundeste version af sig selv. I takt med dette bliver det mere og mere moderne at være i topform, og samtidig holde styr på, hvordan ens aktivitetsniveau egentlig står til. Derfor giver vi, i samarbejde med Samlino.dk, en forklaring på, hvad aktivitetstrackere er, og giver et bud på, hvilke der er næsten uundværlige for dig, der nyder at være aktiv, og konstant holde styr på, hvordan det går for dig.

Læs mere
24 små julegaveideer
24 små gaver til julekalenderen

Vi har samlet 24 gaveideer til årets julekalender, se alle produkterne her!

Læs mere
Tør luft giver tør hud - Sådan bevarer du fugtigheden
Sådan undgår du tør hud i den kolde vinterluft!

Kulden er her og luftfugtigheden har sænket sig, hvilket ofte fører til tør hud og statisk hår. Vi har derfor samlet en række tips til hvordan du undgår dette og ikke mindst hvordan du kan beskytte huden i vinterhalvåret.

Læs mere
LG OLED Perfekt som intet andet fjernsyn
LG OLED: Perfekt som intet andet fjernsyn

Perfektion, som ingen anden fjernsynsteknologi tåler sammenligning med. Den bedst tænkelige oplevelse får du med LG's OLED-fjernsyn, der understøtter alle aktuelle HDR-formater i 4K-opløsning.

Læs mere
Philips Star Wars
Philips Star Wars The Last Jedi shavers edition!

Nu er den her endelig, Philips barbermaskine til den ultimative Star Wars fan. Alle barbermaskiner er designet med en særlig Star Wars karakter i tankerne

Læs mere
Lysterapiprodukter - bringer lys i mørket
Lysterapiprodukter - bringer lys i mørket

Manglen på sollys i de mørke efterårs- og vintermåneder påvirker vores energi- og aktivitetsniveauer. Produktionen af melatonin, et hormon, der regulerer vores naturlige søvncyklus, øges, når mørket falder på. Efterhånden som vi kommer tættere på de lange mørke nætter, der er typisk i Danmark, kan vi registrere, at vores årvågenhed falder og vores morgener bliver anstrengende på grund af manglen på naturligt lys. Det er fordi vores kroppe har brug for lys, så vi kan være sunde og friske. Heldigvis er der nemme og effektive måder at bekæmpe træthed og tristhed skabt af de mørke efterårs- og vintermåneder.

Læs mere
Google WiFi
Google WiFi

Google Wifi er en type Wi-Fi, der er kompatibel med alle internetudbydere, og som giver dig fuld dækning i hele dit hjem.

Læs mere
Tag vare på mundhygiejnen efter Halloween-festen
Tag vare på mundhygiejnen efter Halloween-festen

Vi nærmere os med små skridt årets største udklædnings dag, nemlig Halloween! I Danmark markerer flere og flere dagen i oktober, hvor børn klæder sig ud og går fra hus til hus med forhåbningen om godterier.

Læs mere
5 grunde til du bør anskaffe dig en Sodastream
5 grunde til du bør anskaffe dig en Sodastream

Her er 5 grunde til hvorfor du bør anskaffe dig en Sodastream!

Læs mere
RetroPie
Alt du behøver for at lave en RetroPie

RetroPie giver dig mulighed for at gøre din Rasberry Pi til en retro spillemaskine. Spil dine favorit arkadespil og andre klassiske PC-spil med minimal opsætning. Se vores tips her!

Læs mere her
Forkæl dig selv med et perfekt tilberedt æg!
Forkæl dig selv med et perfekt tilberedt æg!

Vi er utroligt mange der sætter pris på et lækkert æg til morgenmaden, men det er desværre ikke altid lige let at få det tilberedt præcis som man vil have det. Har du også problemer med at få det helt blødkogt eller smilende? Her får du en række tips til både opskrifter og udstyr du som kan sørge for den perfekte tilberedning.

Læs mere
Få den bedste streaming oplevelse
Få den bedste streaming oplevelse

Der findes utroligt mange forskellige måder at streame indhold på, og på grund af dette er det næsten blevet mere almindeligt at streame underholdningen, end det er at se det gennem de traditionelle TV-kanaler. Stream indhold med Chromecast eller Apple TV - ligemeget om du har Smart-TV eller ej!

Læs mere
Nescafe Dolce Gusto Colors
Dolce Gusto Colors

Dolce Gusto Colors er den nye kapselmaskinen fra De'Longhi.

Læs mer her
De bedste gadgets til din smartphone
De bedste gadgets til din Smartphone

Der findes et hav af fede gadgets! Det er dog ikke alle gadgets der har den store funktionalitet, og det kan måske være svært at gennemskue præcis hvile gadgets du har behov for? Vi har derfor i samarbejde med Samlino fundet en række funktionelle gadgets, som skal gøre din mobil endnu smartere.

Læs mere
GoPro Hero 6
GoPro Hero 6

HERO6 Black forvandler dine eventyr til utrolige QuikStories direkte på telefonen.

Læs mere
Dette bør du se efter ved køb af ny opvaskmaskine
Dette bør du se efter ved køb af ny opvaskmaskine

Vasker din nuværende opvaskemaskine ikke godt nok, eller er det på tide med en opgradering? Her får du hjælp til hvad du bør kigge efter og tænke på, når du skal købe dig en ny opvaskemaskine!

Læs mere
iPhone X
iPhone X

iPhone X. Du bliver glad for at se dén. Den bliver glad for at se dig.

Læs mere
Apple Watch Series 3
Apple Watch Series 3

Smart aktivitets-coaching. En forbedret Puls-app. Dine bedste spillelister – lige på håndleddet.

Læs mere
iPhone 8 & iPhone 8 Plus
iPhone 8 & iPhone 8 Plus

Design i glas. Avancerede kameraer. A11 Bionic-chip.

Læs mere
Sony Xperia XZ1
Sony Xperia XZ1

Fang helt utrolige øjeblikke med Motion Eye™-kamera og den nyeste hukommelsestilknyttede sensor fra Sony.

Læs mere
Polar A370
Polar A370

Polar A370 er et flot, sporty og vandtæt aktivitetsur, der giver dig fingeren på pulsen døgnet rundt – med løbende pulsmåling, avanceret søvnregistrering og Polars unikke træningsfunktioner.

Læs mere
Find den rigtige kaffemaskine til dit forbrug
Find den rigtige kaffemaskine til dit forbrug

Er der noget bedre end en kop friskbrygget kaffe? Uanset hvordan du ønsker at tilberede din kaffe, så kan vi hjælpe dig med at finde din nye kaffemaskine. Se alle vores anbefalinger her!

Læs mere
Tips til opbevaring af din vinkollektion
Tips til opbevaring af din vinkollektion

Danskernes interesse for vin er vokset bemærkelsesværdigt i de senere år. Lysten til at rejse og smage god mad og vin har gjort at mange er mere velinformeret, når det kommer til vin

Læs mere
Samsung Galaxy Note 8
Samsung Galaxy Note8

Galaxy Note8 er nøglen til en større mobil oplevelse. Infinity-skærmen skaber en følelse af grænseløse former.

Læs mere
Hårpleje
Hårpleje før, under og efter sommerferien

Sol og badning slider på håret. Her viser vi dig hvordan du kan pleje dit hår før, under og efter sommerferien!

Læs mere
Sådan behandler du stegepanden
Sådan behandler du stegepanden

Stegepanden er køkkenets vigtigste redskab. Er du glad for at lave mad, er det vigtigt med ordenligt køkkenudstyr, og en solid stegepande er derfor et væsentligt element for at lykkedes med madlavningen.

Læs mere
Sous vide eller Slow cooker?
Sous vide eller Slow cooker?

Der findes utroligt mange begreber indenfor madlavning, og Sous vide og Slow cooker er to af dem. Her forklarer vi forskellen, og det unikke ved de to metoder som giver maden ekstra god smag!

Læs mere
Derfor bør du vælge en køkkenø
Derfor bør du vælge en køkkenø

En køkkenø giver dig den ekstra plads du er på jagt efter i dit køkken, samtidig med at den kan fungere som et socialt samlepunkt i dit hjem. Se alle vores køkkenø-tips her!

Læs mere
DAB bliver til DAB+
DAB bliver til DAB+

Den 1. oktober 2017 skifter det digitale radioformat fr​a DAB til DAB+. Hvad betyder skiftet for dig og kan din radio tage det nye format? Læs med her og find ud af, om du og din radio er klar til DAB+

Læs mere
Find vaskemaskinen der passer bedst til dit behov
Find vaskemaskinen der passer bedst til dit behov

Her finder du nyttige tips til, hvad du bør have med i overvejelserne, inden du går på indkøb efter en ny vaskemaskine.

Læs mere
Print direkte fra mobilen
Print billeder ud direkte fra mobilen

Med en lille smart fotoprinter kan du få dine bedste billeder ud på papir, på ganske få sekunder - helt uden at tilkoble din computer!

Læs mere
Værd at vide om droner
Alt du skal vide om droner

Vi har samlet et udpluk fra vores sortiment af droner og ikke mindst, vigtig viden omkring flyvning med droner - kig med og blive klar til leg!

Læs mere
NIKON D5600
Nikon D5600 løfter kreativiteten

Nikons DSLR-kamera D5600 er det perfekte kamera til aktive fotografer, der gerne vil hæve deres fotografiske færdigheder op på et højere niveau.

Læs mere
NIKON D3400
Del straks dine billeder med Nikon D3400

En måde at få mest muligt ud af dine sommerminder er at fotografere og dele dine oplevelser med venner og familie.

Læs mere
Samsung Family Hub
Family Hub - hjemmets nye midtpunkt

Family Hub er et nyt, spektakulært køle-/fryseskab med en touchskærm, der gør det muligt at håndtere dine madvarer, kommunikere med familien og se underholdning.

Læs mere
DJI Phantom 4
Udvid fantasien med Phantom 4

DJI Phantom 4 lader dig flyve og optage video med suveræn præcision. Slip for at tænke på at ramle ind i uønskede objekter og følg motiver i bevægelse med denne nye drone fra DJI!

Læs mere
Hurtigere internetforbindelse
Hardware der gør din internetforbindelse hurtigere

Den hastighed du har valgt i dit internet abonnement er selvfølgelig afgørende for, hvor hurtigt din netværksforbindelse er. Men der er også en række ting du selv kan gøre for, at sætte tempoet på forbindelsen op samt udvide rækkevidden for dit internet. Her får du tre typer hardware, der gør dit internet hurtigere!

Læs mere
Tag de bedste billeder
Sådan tager du de bedste billeder

Er du træt af uklare og kedelige billeder og ved du ikke helt hvordan du kan tage de bedste billeder? Så læs videre her!

Læs mere
Tænk
Se Forbrugerrådet Tænks store test af vaskemaskiner

Det er let at finde gratis test på nettet. Men de kan være betalt af producenterne bag produktet. Forbrugerrådet Tænks test er altid uvildige og grundige. Hverken staten, producenter eller andre betaler. Alle test finansieres af medlemskontingenter. Derfor skal man være medlem for at læse en test.

Læs mere
Hjemmelavet is
Hjemmelavet is er både lækkert og ganske enkelt at lave!

Her er opskrifter og instruktioner om hvordan du kan lave forfriskende og lækker is helt selv, både med og uden en ismaskine.

Læs mere
Spinning Sommer
Spinning Sommer

Sommerens nye trend hjælper dig med at fokuserer samtidig med den underholder dig. Her kan du læse mere om dette nye fænomen "Fidget Spinner"!

Læs mere
HTC U11
HTC U11

Et smukt og slankt design uden skæringer giver en buet flydende overflade.

Læs mere
Sankt Hans
Alt du behøver til en god Sankt Hans aften

Sankt Hans aften nærmer sig og det skal fejres med bål og ikke mindst hyggeligt selskab og god mad og drikke. Find alt det du har brug for, til at fejre aftenen her!

Læse mere
Smart TV indhenter Flow-TV
Smart TV indhenter Flow-TV

Smart TV er ved at indhente det traditionelle Flow-TV. Men hvad er forskellene og fordelene egentlig? Find ud af det lige her!

Læs mere
Enkle og brugervenlige tablets
Enkle og brugervenlige tablets til ældre

At benytte en tablet og få glæde af den, behøver slet ikke være vanskeligt. Se vores anbefalede tablets til ældre her!

Læs mere
Vælg den rigtige TV størrelse
Vælg den rigtige TV størrelse

Det første man bestemmer sig for når der skal købes TV, er som regel skærmstørrelsen. Læs vores guide til, hvordan du vælger den helt rigtige størrelse!

Læs mere
LG OLED W7
LG Signature OLED TV W

For at fokusere på indbegrebet af TV har vi med LG SIGNATURE OLED TV W taget alle de elementer, som forstyrrer seer- og lytteoplevelsen væk.

Læs mere
Rejsetilbehør
Fuldend rejseoplevelsen

Kunne du bruge lidt hjælp til, hvad der skal med i bagagen? Tjek alle de gode tips til, at få en komplet rejseoplevelse.

Læs mere
Tour de France
Lev som en franskmand under Tour de France

Følger du med i årets Tour de France? Her er opskriften på, hvordan du kan leve som en rigtig franskmand i Danmark under årets løb.

Læs mere
GoPro KARMA
GoPro KARMA - mere end bare en drone

Stabiliseret video, så selv de sædvanlige videoer ser fantastisk. Nyd video af professionel biograf kvalitet, uanset om du er til fods, cykling eller løb med dine børn i parken.

Læs mere
Sony OLED A1
Sony Bravia OLED A1

Dette er Sonys OLED-model A1, hvor skærmen er højttaleren.

Læs mere
Samsung Galaxy S8/S8+
Samsung Galaxy S8/S8+

Omsluttende infinity-skærm - Grænseløs oplevelse

Læs mere
Apple iPhone 7/7 Plus (PRODUCT)RED
Apple iPhone 7/7 Plus (PRODUCT)RED

Når du køber iPhone 7/7 PLUS (Product)RED Special Edition, giver Apple et direkte bidrag til Den Globale Fond til bekæmpelse af aids.

Læs mere
Vandtæt mobil
Hvad betyder IP-certificeringen på din mobilen egentlig?

De nye mobiltelefonene i dag reklamerer ofte med at de er vandtætte, vandresistente eller stænksikre, men hvad betyder IP-certificeringen egentlig? Tjek det ud her!

Læs mere
Smart køkken
Få et smart køkken med dette køkkenudstyr

Et køkken er ikke et rigtig køkken uden smart og brugervenligt udstyr - der findes uendelig mange ting til køkkenet som gør hverdagen lettere og mere enkel.

Læs mere
3 simple tips til at spare energi
3 simple tips til at spare på strømmen

Læs mere om hvordan du kan spare energi og strøm i dit hjem året rundt.

Læs mere
Samsung QLED TV
Samsung QLED TV

QLED står naturligvis for en fantastisk billedkvalitet, men Samsung QLED er så meget mere end det.

Læs mere
Mobilen går forrest i den digitale udvikling
Mobilen går forrest i den digitale udvikling

Mobiltelefonen er det første, vi kigger på, når vi står op, og det sidste vi kigger på, inden vi lægger os til at sove. Vi kigger nærmere på danskernes mobilvaner.

Læs mere
Streaming i 4k-opløsning
Streaming i 4k-opløsning

4K-opløsning bliver mere og mere almindeligt ude i stuerne. Det er dog langt fra alle steder, hvor man kan opleve den fantastiske billedkvalitet.

Læs mere
Nokia 3310, version 2017
Nokia 3310, version 2017

Nu er Nokia klar med en smule nostalgi - Nokia 3310 er tilbage!

Læs mere
Huawei P10 – klar til april
Huawei P10 – klar til april

Huawei har lanceret endnu en mobil i deres efterhånden ganske store sortiment: Huawei P10.

Læs mere
Nyheder direkte fra MWC 2017
Nyheder direkte fra MWC 2017!

I disse dage er POWER til Mobile World Congress i Barcelona. Følg med her på siden for opdateringer og de nyeste trends og produkter.

Læs mere
Netværksforlænger
Få bedre dækning med en netværksforlænger

Oplever du ofte sløvt trådløst netværk? Så kan en netværksforlænger hjælpe dig!

Læs mere her
Trådløse højtalere
Trådløse højttalere til enhver anledning

Er du på udkig efter en brugevenlig højttaler med god lyd? Invester i en trådløs højttaler, som giver dig den bedste lydoplevelse!

Læs mere her
Vinylen vender tilbage
Vinylen vender tilbage

Vinylen er tilbage! Der er bare intet der giver den samme nostalgiske lydoplevelse som en pladespiller med vinylplader.

Læs mere her
Forskellen på pyrolytisk, katalytisk og damprens
Forskellen mellem pyrolytisk, katalytisk og damprens

Der findes forskellige typer af selvrensende komfurer og ovne. Her kan du få et overblik over mulighederne og læse om forskellen på selvrens med pyrolyse, katalyse og selvrens med vand.

Læs mere her
Nyt Køkken
Dette skal du have med i overvejelserne ved køb og planlægning af dit nye køkken

Vi har samlet en bunke tips og tricks til dig som er på udkig efter nyt køkken

Læs mere her
YouSee slukker for FM signalet
YouSee slukker for FM signalet

YouSee har annonceret, at de slukker for FM signalet. Det betyder, at hvis du høre radio gennem YouSee, så vil du ikke længere kunne nyde dine yndlings radioprogrammer fra d. 1. februar 2017.

Læs mere
Blueair New Classic
Tag kontrollen over dit indeklima

Den luft du indånder indendørs er ofte to til fem gange mere forurenet end luften udenfor. Tag kontrol over indeklimaet med disse produkter!

Læs mere her
Samsung Galaxy A5 og A3 2017
Samsung Galaxy A5 og A3 2017-serien

Så er den nye Galaxy A-serie her. Nu med bedre kamera, skarpere skærm og længere batteritid.

Læs mer her
Nyheder direkte fra CES 2017!
Nyheder direkte fra CES 2017!

I disse dage er POWER til verdens største teknologimesse, Consumer Electronics Show (CES) i Las Vegas. følg med her på siden for opdateringer og de nyeste trends og produkter

Læs mere
Årets produkt - iNPUT Awards
Årets produkt - iNPUT Awards 2016

Se nærmere på årets produkter, inden du beslutter du beslutter hvor du skal sætte dit kryds. Når du stemmer deltager du også i konkurrencen om fede præmier!

Læs mere
Julestemning til dit hjem
Julestemning til dit hjem

Juletid er hyggetid... og hvad er mere julet end, at lave julekager og julepynt. Vi har selvfølgelig også udstyret der kan gøre det nemmere for dig.

Læs mere
Huawei Mate 9 Pro
Mate 9 Pro, Huaweis nye flagskib

Design i verdensklasse, banebrydende hurtig hardware, hidtil uset ydeevne for både batterilevetid og opladning og betagende kameraegenskaber.

Læs mer her
SAMSUNG GEAR S3
Samsung Gear S3

Fyld dit liv med flotte og smarte dage. Med Gear S3 får du et tidløst design accessory med den seneste teknologi, som forenkler og forgylder din hverdag - og du har fuld kontrol over, hvad der sker i din telefon.

Læs mere
24 julegaver
24 små julegaver

Vi har samlet 24 små julegaveideer til under 150kr - perfekt som advents gave eller bare en budgetvenlig gave til juleaften.

Læs mere
OBH OptiGrill
OptiGrill – glæden ved perfekt grillet kød

Selvom de fleste af os har travlt i hverdagen, vil vi gerne spise sund, velsmagende og hjemmelavet mad. Tjek OptiGrill ud her!

Læs mere
5 ting der sker med din telefon i udlandet
5 ting der sker med din telefon i udlandet

Hvis du er så heldig at have plads i økonomien til regelmæssigt kan tage på ferie, så burde denne artikel være interessant for dig.

Læs mere
MacBook Pro
Nyhed: MacBook Pro

Se alle de nye funktioner på de nye 13" og 15" MacBook Pro - både med og uden Touch Bar

Læs mere
Halloween: 7 ting til festen
Halloween: 7 ting til festen

Halloween ligger hvert år d. 31. oktober. Så det er nu der skal skæres græskar, handles slik og finde det rigtige kustume. Selv hvis du ikke har børn..

Læs mere
Bag dit eget brød
Bag dit eget brød

Ser du på bagemaskiner som en 80’er ting? Så skal du se de nye modeller. For med større fokus på hjemmelavet mad og sunde brødvarianter, så har bagemaskinerne fået nyt liv.

Læs mere
Efterårsferie
Efterårsferie – få mest muligt ud af efteråret

Efterårsferien er tid til hyggelige turer og indendørshygge med familie og venner. Vi har derfor samlet lidt tips til, hvordan du kan få mest ud af efterårets aktiviteter. Uanset om du skal ud at rejse eller være hjemme.

Læs mere
Kurio Tab 2
Leg og lær med Kurio Tab 2

Nå har det kommet et nettbrett som er tilpasset barna! Her kan de leke samtidig som de lærer sammen med venner og søsken.

Læs mere
GoPro - Se livet fra nye vinkler
GoPro - Se livet fra nye vinkler

GoPro Hero 5 er nyeste generation af aktionkamera. Se alt om de nye modeller her

Læs mere
Vil du have mindst mulig støj i hjemmet?
Vil du have mindst mulig støj i hjemmet?

Vil du gerne blive lidt klogere på hvad lydniveauet og dB betyder for dine valg, så gør vi vores bedste for at forklare lidt mere om det her. Så du kan få et lavere støjniveau hjemme hos dig.

Læs mere
MobilePay
Nu kan du betale med MobilePay på POWER.dk

Det er let, hurtigt og selvfølgelig gratis for dig som kunde!

Læs mere
KYGO
KYGO

I POWER er vi stolte over at præsentere vores samarbejde med KYGO. Vi præsenterer her KYGO´s lydprodukter, hovedtelefoner og mobiltilbehør!

Læs mere
Udviklingen af elektronik i hjemmet
Udviklingen af elektronik i hjemmet

I dette blogindlæg har sammenligningsportalen Samlino.dk undersøgt udviklingen af familernes besiddelse af elektronik i hjemmet.

Læs mere
Oktoberfest
Skal du til Oktoberfest?

Har du lagt store planer for Oktoberfest? Så tjek vores tips til hvordan du får mest ud af festlighederne.

Læs mere
iPhone 7 & iPhone 7 Plus
Velkommen til iPhone 7 & iPhone 7 Plus

Den klareste og mest farverige iPhone-skærm nogensinde og den hurtigste ydeevne og længste batteritid i en iPhone.

Læs mere
4 ting du ikke vidste om kaffe
4 ting du ikke vidste om kaffe

Vidste du, at en varm kop kaffe kan gøre, at du opfatter andre mere generøse og hyggelige? Læn dig tilbage med en varm kop kaffe og...

Læs mere
Hvad er POWER?
Hvad er POWER?

POWER er stedet hvor du kan finde lave priser i et eldorado af elektronik, hvidevarer og gadgets. Med samme pris i butik og på net, der sikre dig et kæmpe udvalg til lave priser.

Læs mere
Nye Windows PCer
Her er de nye Windows 10 computere

De nye Windows computere byder både på elegant design og kraftige maskiner. Se de populære nyheder her.

Læs mere
A+++ fremfor A: Så meget kan du spare
A+++ fremfor A: Så meget kan du spare

Energimærkningen af hårde hvidevarer er en EU-ordning der er sat i verden for at begrænse Europas elforbrug. Se forskellen på A+++ fremfor A her

Læs mere
Spar tid i hverdagen
Spar tid i hverdagen med disse produkter

Med de rigtige produkter, kan springe over hvor gæret er lavest. Så du kan bruge din tid på sjovere ting. Vi har derfor samlet nogle af vores smarteste produkter her

Læs mere
Find den mobil der passer til dig
Find den mobil der passer til dig

Det kan være svært, at finde ud af hvilken mobil man skal vælge, når den gamle skal skiftes ud. Vi har derfor lavet et let overblik - alt efter funktioner og pris.

Læs mere
Støjreducerende høretelefoner
Støjreducerende høretelefoner til jobbet, skolen og på farten

Har du brug for ro, når du arbejder, læser eller bare skal slappe af, så er støjreducerende høretelefoner en rigtig god investering!

Læs mere
2016 - alle tiders bærår
2016 - alle tiders bærår

Sylte- og bærsæsonen er i fuld gang og i år er et helt fantastisk bærår. Overalt bugner det af vilde bær - i skove, på enge og i krat.

Læs mere
POWER satser endnu mere på eSport
POWER satser endnu mere på eSport

POWER satser endnu mere på eSport og vi er stolte over at være ny sponsor for CS:GO teamet TRICKED!

Læs mere
OL i Rio 2016
Oplev Rio og OL 2016 hjemme i stuen

Faklen er tændt og sommerens OL i Rio er startet. Er du en af de mange som ønsker, at følge med hjemmefra, har vi mange produkter, der kan øge hyggen.

Læs mere
Ondt i ryggen eller nakken?
Ondt i ryggen eller nakken?

Mange af os er plaget af stive muskler og ondt i ryggen. Heldigvis er det muligt at få nogle produkter, der kan lindre spændingerne og de stive muskler.

Læs mere
Få SU'en til at række længere
Få SU'en til at række længere

Uanset om du flytter til et nyt sted eller det er første gang du flytter hjemmefra. Er der mange ting, der skal på plads og lige så mange ting, du skal overveje at anskaffe.Det kan være dyrt, især når man er studerende og på SU. Vi har samlet en række gode tips og gode produkter til få penge!

Læs mere
Tilbehør til din computer
Alt du har brug for til din computer, når du starte studiet

Har du alt du mangler til din computer, inden skolestart? Vi har samlet nogle af vores mest populære produkter fra trådløse mus til routere og software.

Læs mere
Guide til tørretumblere
Guide til tørretumblere

Tjek vores fantastiske udvalg og få hjælp af vores hvidevarerspecialister til, at vælge den rigtige maskine til dit behov. Se mere information her.

Læs mere
Guide til vaskemaskiner
Guide til vaskemaskiner

Tjek vores fantastiske udvalg og få hjælp af vores hvidevarerspecialister til, at vælge den rigtige maskine til dit behov. Se her, hvad du skal overveje.

Læs mere
Find den rigtige computer til skolestart
Find den rigtige computer til skolestart

Skal du starte på nyt studie eller har du brug for en ny computer til skolestart? Så læs videre, hvor vi har samlet en lang række computere, alt efter dit behov.

Læs mere
Nintendo Classic mini - NES
Forudbestil Nintendo Classic NES

Nu kan du endelig spille de mest populære Nintendo retro klassikere igen.

Læs nærmere
Pas på dine feriebilleder
Pas på dine feriebilleder

Uanset om man har været på ferie eller til fest, er det altid dejligt at kunne finde billederne frem og mindes tilbage.

Læs mere
Giv dig selv spa oplevelsen derhjemme
Giv dig selv spa oplevelsen derhjemme

Forkæl dig selv med en lækker spa oplevelse – derhjemme! Vi har samlet lidt tips, til hvordan du kan forkæle dig selv her

Læs mere
Pokemon GO
Dette er godt, når du er på Pokémon GO jagt

Pokémon Go er endelig kommet til Danmark, og hvis du vil rejse ud i det blå for at fange de små, så har vi samlet lidt smart udstyr her

Læs mere
Hvad er e-sport
Hvad er e-sport?

Er du lidt usikker på hvad eSport egentlig er, så se her

Læs mere
Polaris
AMD Radeon based on Polaris Architecture

Vi nærmer os lanceringen af AMD Radeon grafikkorte bygget på den utrolige Polaris arkitektur.

Læs nærmere
LG Turbowash
Turbowash fra LG

Med TurboWash fra LG kan du vaske dit tøj rent på kun 59 minutter. Vasker du 4 maskiner i ugen sparer du næsten 2,5 time og på et år udgør det næsten en hel arbejdsuge – og hvem vil ikke have denne tid til andre sjove oplevelser.

Læs mere
Hverdagsaktiviteter
Fysisk aktivitet er godt for dig. Med eller uden personlig træner

Ønsker du at komme i lidt bedre form? Lad dine hverdagsaktiviteter vise vejen! Alt hvad du behøver er, at ændre din tilgang en smule. Så er du faktisk allerede i gang.

Læs mere
Tips til festival
Tips til festivaler

Sommerens festival sæson er startet, og for at du kan huske alt hvad du har behov for, har vi lavet en liste over forskellige must-haves, du som minimum burde overveje.

Læs mere
Asus Zenbook
Asus Zenbook - hurtig, slank og lækker

Asus Zenbook er både let, slank og hurtig. Se mere om denne skønhed her

Læs mere
Undgå madspild
Undgå madspild med disse tips

Med korrekt opbevaring og brug af køleskabet, kan du undgå at smide mad ud. Det kan også betyder store besparelser - både for pengepungen og miljøet.

Læs mere
Sportshøjdepunkter
Bliv klar til sommerens sportshøjdepunkter

For alle sportsglade mennesker, venter der en fantastisk sommer. Startende med EM i fodbold og Le Mans efterfulgt af Tour de France og EM i atletik og så kulminerer det hele til OL i Rio.

Læs mere
Bilferie
Få mest ud af ud af den lange køretur

Inden i tager ud på en lang biltur, så er det en god ide, at tjekke du har husket alt. Vi har derfor samlet nogle tips, til at få mest muligt ud af turen.

Læs mere
Flyrejse
Få en behagelig flyvetur

Flyveture kan være både lange, besværlige og ubehagelige. Men vi kan hjælpe dig med, at få en så behagelig flyvetur som muligt, blandt andet med støjreducerende hovedtelefoner!

Læs mere
Lær din drone at kende
Lær din drone at kende

Med en dronepilot uddannelse fra WeFly bliver du i stand til at flyve, hvor hobby dronepiloter ikke må flyve. Se mere om hvordan du kan gøre det lige her

Læs mere
KitchenAid
KitchenAid universet

Har du også altid været fascineret af KitchenAid designet, så kan du lige her se vores store og farverige udvalg af de flotte KitchenAid produkter.

Læs mere
8 tips til den perfekte festdag
8 tips til den perfekte festdag

Uanset om det er dåb, konfirmation, rund fødselsdag eller den helt store bryllupsdag, så er der nogle grundting, der bare er dejligt at have på plads.

Læs mere
Tips til dig med pollenallergi
Tips til dig med pollenallergi

Højsæsonen for pollenallergi nærmer sig. Se vores tips til en lettere hverdag for alle med allergi her

Læs mere
Hold let din bil ren
Hold let din bil ren

En lille bilstøvsuger, gør det nemt og enkelt, at holde bilen ren for sand, småsten og andet snavs. Se vores udvalg af håndstøvsugere til bilen her.

Læs mere
Bikini klar
Kom bikinisæsonen i forkøbet!

Bikinisæsonen starter før du tror. Det er derfor allerede nu, du skal starte forberedelserne. IPL hårfjerning er nemt og effektivt - nu kan du klare det i hjemmet.

Læs mere
Samsung AddWash
Vaskemaskinen som giver dig en ny chance

Du har lige sat en vask over, og så finder du sokken under sofaen, som skulle have været med i vasken. Kender du situationen? Det er ikke længere et problem.

Læs mere
Juicepresso fra Witt
Slowjuicer som også laver smoothie

Server lækre, sunde juice, smoothies, sorbet is og andre kolde desserter med en Witt Smoothie Juicepresso.

Læs mere
Røgalarmer
Røgalarmer: 4 spørgsmål og svar

Har du sikret dit hjem med røgalarmer, eller overvejer du det? Vi har listet fire af de vigtigste ting, du skal vide om røgalarmer nedenfor.

Læs mere
Udendørs forårsrengøring
Udendørs forårsrengøring

Kom nemt og hurtigt i gennem den udendørs klargøring, så du kan bruge sommeren på at nyde din have.

Læs mere
Mød LG's nye UHD TV
Mød LG's nye UHD TV

I foråret 2016 lanceres LG sin nye UH850 serie. Med forbedret billedekvalitet samt helstøbt og ultra tynd skærm, får du et lækkert TV at se på – både tændt og slukket!

Læs mere
Konfirmationsgave guide
Konfirmationsgave guide

Det er traditionens tro blevet tid til at en ny generation skal inkluderes i de voksnes rækker. Vi har listet nogle af vores mest populære produkter. Uanset budget.

Læs mere
iPad Pro
Endnu mere alsidig med iPad Pro

9,7" iPad Pro kombinerer bærbarhed og ydeevne på en måde, som ikke er set før.

Læs mere
Så nemt er juicing
Så nemt er juicing

Sund juice er ikke bare forfriskende og sundt. Med den rigtige juicer, kan det også gøres hurtigt og helt nemt. Se nogle lette tips lige her

Læs mere
Lad robotten klare græsplænen
Lad robotten klare græsplænen

Nyd sommeren på terrassen, imens din robot plæneklipper klare arbejdet for dig. Læs her, hvor nemt du kan slippe for de sure pligter.

Læs mere
iPhone SE
iPhone SE

iPhone SE er den stærkeste 4" telefon nogensinde. Det populære design indholder avancerede kameraer og imponerende processorkraft.

Læs mere
Nilfisk Smart
Vask dine vinduer effektivt med en Nilfisk Smart

Foråret er her og solstrålerne er begyndt at bryde igennem vinduerne. Efter en lang vinter, er det nu tydeligt at se hvor der trænger til forårsrengøring.

Læs mere
Få inspiration til valg af vaskemaskine og tørretumbler
Få inspiration til valg af vaskemaskine og tørretumbler

Vi ved, at det kan være noget af en jungle, at finde den rigtig vaskemaskine og tørretumbler. Vi har derfor samlet et overblik over nogle af vores samt markedets mest populære produkter.

Læs mere
Påskeferie guide
Påskeferie guide

Uanset om påsken skal bruges hjemme eller nydes med en ferie, så har vi samlet lidt tips til at få mest muligt ud af din Påske.

Læs mere
Komplet huskeliste til LAN- og computer-parties
Komplet huskeliste til LAN- og computer-parties

Der er meget at tænke over, når du skal til et LAN party eller computer-party, for ikke at nævne en masse bære rundt på! Her vil vi hjælpe dig med at huske alle de ting, du har brug for.

Læs mere
Hvordan bliver du streaming gamer
Hvordan bliver du streaming gamer

Vil du være med på trenden med at livestream, mens du spiller? Så giver vi her en guide til, hvordan du nemt og hurtigt kommer i gang. God fornøjelse!

Læs mere
Elektriske tandbørster kan forebygge blødning fra tandkødet
Elektriske tandbørster kan forebygge blødning fra tandkødet

Hvis man har et blødende tandkød, får bakterierne i munden en direkte vej ind i blodomløbet. Med god mundhygiejne forebygger man blødende tandkød, og kan dermed forebygge andre sygdomme.

Læs mere
Nespresso Prodigio
Nespresso Prodigio med Bluetooth-opkobling

Den nye Nespresso kaffemaskine giver dig blandt andet mulighed for at planlægge kaffebrygningen via en app. Her er den nye Nespresso Prodigio!

Læs mere
Guide i Philips Hue universet
Guide i Philips Hue universet

Philips Hue er Philips' eget lyssystem som består af lamper og lyskilder - med både farvet og hvidt lys. Alt kan styres fra mobilen, eller fra lysafbryderne du placerer, hvor du vil

Læs mere
Sådan sparer du energi og strøm i hjemmet
Sådan sparer du energi og strøm i hjemmet

Spar energi og strøm - og gør miljøet og din tegnebog en tjeneste. Læs mere om hvordan du kan spare energi og strøm i hjemmet!

Læs mere
Forstå energimærkninger for støvsugere
Forstå energimærkninger for støvsugere

Siden september 2014 har nye støvsugere fået energimærkningen på sig. Men hvordan skal man egentlig forstå energimærkningen? Se det hele her

Læs mere
Vælg energirigtigt
Vælg energirigtigt

Vi danskere bruger i gennemsnit 14% af vores strøm på køl og frys, så der er meget at spare ved at tænke energi - både i hverdagen, og når du køber nyt.

Læs mere
Nyt TV? Her er 4 spørsmål og svar
Nyt TV? Her er 4 spørgsmål og svar

Vi har listet 4 vigtige ting, der er godt at tænke over inden man køber nyt TV. Alt fra skærmstørrelse til Smart TV og integreret tuner.

Læs mere
Sådan klarer du forårsrengøringen
Sådan klarer du forårsrengøringen

Det kan virke uoverskueligt at komme i gang. Læs her nogle tips til at få hjemmet klar til solstrålerne.

Læs mere
Mobile World Congress
Mobile World Congress

Få overblikket over alle nyheder fra MWC i Barcelona - artiklen opdateres løbende

Læs mere
Smarte løsninger til småbørnsforældre
Smarte løsninger til småbørnsforældre

Når man venter barn, eller netop har fået et barn, er der mange ting at tænke på. Her er lidt tips som vil gøre forældre rollen lidt enklere.

Læs mere
Samung Galaxy S7 edge / S7
Samung Galaxy S7 edge / S7

Nyt, flot design med afrundede kanter og bløde linjer. Vælg mellem Galaxy S7 med flad skærm eller Galaxy S7 edge med buet skærm.

Læs mere
YouSee slukker signalet
YouSee slukker signalet

YouSee har annonceret, at de slukker for det analoge signal på deres kabel-tv. Se her, hvad det betyder for dig og hvordan du undgår sort skærm

Læs mere
Det vidste du måske ikke om Valentinsdag
Det vidste du måske ikke om Valentinsdag

Har du nogensinde tænkt på hvordan Valentinsdag traditionen opstod? Den hyggelige dag med romantikken og kærligheden i fokus har mange legender bag sig.

Læs mere
Hils på LG V10
Hils på LG V10

Den helt nye LG V10 - Parat til dig. Lær meget mere om de nye funktioner og alle de seje muligheder med den nye smartphone fra LG. LG V10 – Be you.

Læs mere
Vinterferie guide
Vinterferie guide

Det er snart vinter ferie og uanset om du skal på skiferie, til varmere himmelstrøg eller bare være hjemme. Så kan det være en god ting, at styr på hvad du mangler af udstyr.

Læs mere
Den perfekte Super Bowl oplevelse
Den perfekte Super Bowl oplevelse

Har du ikke mulighed for at rejse til Minneapolis. Så kommer vi med vores bud, på alt det du behøver for den perfekte Super Bowl oplevelse i hjemmet.

Læs mere
Sjove facts om Super Bowl
Sjove facts om Super Bowl

Se sjove og hurtige facts om Super Bowl. Så du nemt kan lyde som den alt vidende ekspert, når du sidder med vennerne og ser årets finale.

Læs mere
Ultimativ gaming oplevelse
Ultimativ gaming oplevelse

Spiller du mere end Candy Crush på din mobil eller Farmville på Facebook? Så er en gaming computer nok det helt rigtige.

Læs mere
God lyd - uanset hvor du er
God lyd - uanset hvor du er

Uanset om det er musik på farten, den ultimative film oplevelse, eller du vil have bilen til at pumpe tunge beats, så kan den gode lyd, gøre det hele endnu federe

Læs mere
Restsalg
Restsalg

Her kan du altid finde en skarp pris, på produkter der er ved at udgå fra vores sortiment. Det betyder ikke at det er dårlige produkter, blot at vi kun har få tilbage

Læs mere
Indendørshygge
Indendørshygge

Det er for længst blevet koldt. Så når vinden suser udenfor og sneen falder, så er det godt at lune sig indenfor med en masse hygge.

Læs mere
Suppe er et sundt, godt og nemt middagsalternativ
Så enkelt laver du hjemmelavet suppe

Her i vinterkulden kan hjemmelavet suppe være et godt og enkelt middagsalternativ. Her giver vi dig 3 af vores egne favoritopskrifter og tips

Læs mere
Smart at have i huset når du skal lave suppe
Smart at have i huset når du skal lave suppe

Her viser vi dig en række køkkenredskaber som er gode at have i huset hvis du skal lave en super sund og nærende grønsagssuppe i vinterkulden.

Læs mere
Fastelavn
Imponer med lækre fastelavnsboller

Søndag 26. februar er det fastelavn. Inviter familie og venner på lækre fastelavnsboller med fyldig creme.

Læs mere
Sådan får du mest muligt ud af dit nye TV
Sådan får du mest muligt ud af dit nye TV

Mange spørgsmål dukker op, når det nye TV er kommet på plads i hjemmet. Vi har samlet nogle gode råd til dig, for at sikre, at du får det maksimale ud af dit nye fjernsyn!

Læs mere
Find det rigtige sportsur og aktivitetsmåler
Find det rigtige sportsur og aktivitetsmåler

Der findes rigtig mange typer af aktivitetsmålere, sportsure og SmartWatches. Så for at du lettere kan finde det, der passer bedst til dig, har vi lavet en lille guide.

Læs mere
Få en sundere livsstil
Få en sundere livsstil

Nu er vi kommet ind i et nyt år, derfor er der mange der fokuserer på at leve lidt sundere. Vi har derfor samlet lidt tips.

Læs mere
Er du den næste danmarksmester i Excel?
Er du den næste danmarksmester i Excel?

Er du eller en i dit netværk Excel-haj? Microsoft søger nemlig deltagere til det første danmarksmesterskab i Excel nogensinde.

Læs mere
Vask dit træningstøj korrekt
Vask dit træningstøj rigtigt

Hvad skal der til for at holde på farver, form og træningstøjets tekniske funktion længst muligt?

Læs mere
Sådan undgår du, at din mobil løber tør for strøm
Sådan undgår du, at din mobil løber tør for strøm

Vi har alle været i den irriterende situation, hvor vi virkelig havde brug for strøm på telefonen. Læs her, hvordan du kan undgå at løbe tør.

Læs mere
Et smartwatch holder dig opdateret på farten
Et smartwatch holder dig opdateret på farten

Smartwatches er populære og kommet for at blive. Men hvad kan de egentligt bruges til, de intelligente ure?

Læs mere
Hold varmen i vinterkulden
Hold varmen i vinterkulden

De kolde dage og nætter er kommet til Danmark. Men der findes heldigvis mange måder, du stadig kan holde varmen på.

Læs mere
Forlæng velværefølelsen efter træning
Forlæng velværefølelsen efter træning

Følelsen lige efter du har trænet er fantastisk - endorfinerne bobler i kroppen og du føler dig afslappet. Endnu dejligere bliver det, når du forlænger velværen, når du er kommet hjem.

Læs mere
Sådan forbedrer du din TV-lyd
Sådan forbedrer du din TV oplevelse

Det rigtige tilbehør til dit fjernsyn kan gøre en dårlig TV-oplevelse god og en god TV-oplevelse endnu bedre. Når du vælger tilbehør, bør du derfor tænke på hvordan du bruger dit TV

Læs mere
Udforsk mulighederne med PlayStation 4
Udforsk mulighederne med PlayStation 4

Med en PlayStation 4 kan du naturligvis spille de bedste, nyeste og sejeste spil, men vidste du, at denne multimedieenhed også giver dig adgang til et væld af andre underholdningsmuligheder?

Læs mere
Tips til at spise og drikke mere frugt og grønt
Tips til at spise og drikke mere frugt og grønt

Er du usikker på, om du får de vitaminer og mineraler, du har behov for? Og har du svært ved at overholde nytårsforsættet om at leve det sunde liv?

Læs mere
Kom i gang efter juleferien
Kom i gang efter juleferien

Det kan nemt være hårdt at starte op med træningen efter Julen. Her viser vi nogle tips til hvordan du enkelt og effektivt kan komme tilbage i form.

Læs mere
Udstyr til din computer
Udstyr til din computer

Uanset om du skal bruge din computer eller bærbar til arbejde, skole eller privat, så får du mest ud af den, hvis du giver dig selv gode arbejdsvilkår. Vi har samlet nogle af vores mest populære produkter.

Læs mere
TomTom Bandit
TomTom Bandit Actionkamera

Aldrig har det været nemmere med den indbyggede medieserver! TomTom Bandit er det første 4K-actionkamera med indbygget medieserver nogensinde og lader dig redigere video, uden at du behøver at downloade den først.

Læs mere
Her er 2015’s bedste forbrugerelektronik!
Her er 2015’s bedste forbrugerelektronik!

Danmarks største gadgetmagasin iNPUT har i samarbejde med POWER kåret de allerbedste gadgets fra 2015.

Læs mere
Gør din spiloplevelse endnu federe
Gør din spil oplevelse endnu federe

Der findes mange forskellige typer tilbehør til konsoller, men fælles for dem alle er, at de sørger for en endnu mere komplet spil- og underholdningsoplevelse.

Læs mere
Tilbehør til din mobil
Tilbehør til din mobil

Står du og mangler det helt rigtige tilbehør til din mobiltelefon, så kan vi hos POWER helt sikkert hjælpe dig. Vi har tilbehør til afpilning af lyd, træning, opladning, lagring samt bil og foto-tilbehør til din mobil.

Læs mere
Få det meste ud af din køkkenmaskine
Få det meste ud af din køkkenmaskine

Har du lige fået en køkkenmaskine ind i køkkenet, så er det et godt tidspunkt at kigge på hvilke muligheder for tilbehør du kan få, for at få endnu mere ud af din køkkenmaskine.

Læs mere
Blender guide
Find den blender der passer til dig

Når du skal købe ny blender, skal du først overveje, hvad du skal bruge den til. Skal du kun lave smoothies af mange ingredienser, eller skal du også knuse is?

Læs mere
Tag de bedste julebilleder
Tag de bedste julebilleder

Er du træt af uklare og kedelige billeder, ved du ikke helt hvordan man tager de bedste billeder - så læs videre for nogle simple og gode tips!

Læs mere
Bladløse ventilatorer fra Dyson
Bladløse ventilatorer fra Dyson

Her kan du se mere om vores fire unikke ventilatorer fra Dyson - helt uden blade! Findes i både bord og gulv versioner.

Læs mere
Poseløse støvsugere fra Dyson
Poseløse støvsugere fra Dyson

En støvsuger har vi alle behov for i vores hjem. Uanset om det er stort eller lille hjem, så kommer der støv de underligste steder.

Læs mere
Star Wars hypen er her
Star Wars hypen er her

Den første film i den nye Star Wars-triologi, der foregår 30 år efter Star Wars: Episode VI – Return of the Jedi. Mere behøver man ikke at vide, som ægte Star Wars fan!

Læs mere
Bluetooth højtalere med dansende vand
Bluetooth højtalere med dansende vand

Denne Bluetooth højtaler spiller musik med dansende vand. Højtalerne har både vand og et farvet lys. Så når musikken spiller, pumpes vandet op og giver en fantastisk, farverig vandfontæne!

Læs mere
Årets mest praktiske gaveide til de mindste
Årets mest praktiske gaveide til de mindste

Giv de mindste en praktisk julegave - der samtidig er sjov og lærerig! Læs mere meget om Oral-B's børnevenlige elektriske tandbørste her

Læs mere
Sådan undgår du støv i hjemmet
Sådan undgår du støv i hjemmet

Vi kender alle sammen de små, irriterende nullermænd, der har en mani med at gemme sig i krogene igen ligeså snart, man vender ryggen til. Støvsugeren er det ultimativt bedste våben mod dem. Men ved du egentlig, hvor ofte du også bør støve af, eller hvorfor støvsugerposen bør skiftes, før den er fuld?

Læs mere
Nem og sund babymad
Nem og sund babymad

Med en blenderen, foodprocessoren og råkostapparatet i en køkkenmaskine er det både nemt, hurtigt og billigt at lave babymaden selv.

Læs mere
Hvilken vaskemaskine skal jeg vælge?
Hvilken vaskemaskine skal jeg vælge?

Er det svært at vælge ny vaskemaskine? Få styr på de mange forvirrende begreber her!

Læs mere
Hvilken tørretumbler skal jeg vælge?
Hvilken tørretumbler skal jeg vælge?

Uanset om du skal købe din første tumbler, eller den gamle skal skiftes ud, kan du med fordel se vores 4 hurtige tips her

Læs mere
Doro
Smartphones som er til at forstå for alle!

Velkommen til DORO - kloge løsninger til en smartere generation.

Læs mere
Movember
Har du det fedeste Movember-skæg?

Årets mest behårede måned, står for døren. Vær med til at øge bevidstheden om mænds sundhed og vind præmier!

Læs mere
Hvordan er sikkerheden hos dig?
Hvordan er sikkerheden hos dig?

Hjemmesikkerhed og overvågning behøver ikke at være kedeligt, og et overvågningssystem kan bruges til meget mere end at fange tyve.

Læs mere
Lumia 950 og Lumia 950 XL
Lumia 950 og Lumia 950 XL

Stærke funktioner, flot design og den bedste Windows 10-oplevelse – en telefon der virker som en PC og gør hvert øjeblik til en oplevelse.

Læs mere
Selfiestang
Hvad er en selfiestang? Og hvordan skal man bruge den?

Selfiestænger bliver bare mere og mere populært. Men hvilken skal du vælge? Bliv skarp på selfiestænger lige her!

Læs mere
Lysterapi
Sæt lys på hverdagen - året rundt

Er det hårdt at komme op om morgen, når det er mørkt og koldt udenfor? Ved hjælp af wake-up lights og lysterapilamper kan de mørke måneder reddes fra generel træthed.

Læs mere
Grillsæsonen er i gang!
Grillsæsonen er i gang!

Grillsæsonen er igang! Hos os i POWER finder du alt du måtte mangle!

Læs mere
Forlæng de lune sommeraftener
Forlæng de lune sommeraftener

De lune og behagelige sommeraftener, som vi alle har savnet gennem vinteren, er her snart. Det er dejligt at sidde ude, til solen går ned i horisonten, men på et tidspunkt forsvinder lyset og varmen. Enten bag det store træ i haven, bag den alt for høje bygning overfor eller bag nabohusets tag.

Læs mere
Flyv sikkert og lovligt med droner
Flyv sikkert og lovligt med droner

Hvis du lige har købt en drone, eller stadig overvejer, så kan det klart anbefales og få et par tips med på vejen så du kan flyve sikkert og lovligt!

Lær mere
Skab wellnes-stemning med lækre produkter
Oplev wellness derhjemme

Følelsen efter endt træning er fantastisk – endorfinerne suser rundt i kroppen, og du føler dig afslappet. Hvorfor ikke forlænge denne følelse med lidt personlig pleje i badeværelset hjemme? Vi har udvalgt nogle produkter til din private, lille wellness.

Læs mere
Lav fantastiske 3D-prints
3D-printer hos POWER

3D-print er blevet kaldt en ny industriel revolution og er i fuld fart på vej ind i de private hjem. Luk op for kunstneren i dig – Se hvordan her!

Læs mere
Løb hurtigere med god musik
Løb hurtigere med god musik

Lytter du til musik, når du træner, og vil du have, at hovedtelefonerne er komfortable med god pasform og som sidder godt fast i ørerne?

Læs mere
Fitbit
Mød den nye Fitbit-familie

Fitbit – en serie af aktivitetsarmbånd, som giver dig fuldstændig kontrol og overblik over dit aktivitetsniveau, og som også har mange andre anvendelsesmuligheder.

Læs mere
Surf med på juicebølgen
Surf med på juicebølgen

I samarbejde med "juicedronningen" Carina Hultin Dahlmann deler vi her vores bedste råd, tips og opskrifter om juicing. Skal du også surfe på juicebølgen?

Læs mere
DAB-adapter til bil
DAB-adapter gør køreturen sjovere

Kilometer efter kilometer bag rattet kan gøres sjovere med en DAB-adapter!

Læs mere
Smarte tips til en sund livsstil
Smarte tips til en sund livstil

Mange ønsker at forbedre deres livsstil og blive en bedre udgave af sig selv. Vi giver dig tips til, hvordan du kan få en sund livsstil i en hektisk hverdag.

Læs mere
DAB-radio bedst i test
DAB-radio bedst i test

Amadeus' bestseller ADRBT 414 er bedst i test hos Politiken.dk. Amadeus' DAB-radio vinder testen på grund af god lyd og lækkert design.

Læs mere
Lyd i flere rum
Få lyd i flere rum

Multiroom er den engelske betegnelse for lyd i flere rum. Det betyder, at du kan spille den samme eller forskellig musik i ét eller flere rum. Multiroom-funktionen ligger i dag i mange produkter fra små, bærbare batteridrevne højttalere til de store hjemmebiografanlæg – du kan med andre ord sammensætte præcis de produkter, du har behov for.

Læs mere
Husk at tage backup!
Husk at tage backup!

Hvis uheldet er ude, og computeren går i stykker eller bliver vandskadet - så er der ikke meget, du kan gøre. Men er du klar over, at du også kan miste alt, hvis du bliver hacket eller angrebet af virus? En backup burde være en del af dine hverdagsrutiner

Læs mere
Google chromecast
Alt om Chromecast

Chromecast er en enhed på størrelse med en tommelfinger, som kobles til HDMI-indgangen på TV-et og bruges til at streame underholdning og forskellige applikationer fra Android-, iOS-, OS X-, Windows- eller ChromeOS-enheder.

Læs mere
4 Priser til LG ved EISA Awards 2015-2016
4 PRISER TIL LG VED EISA AWARDS 2015-2016

København, 18. august 2015 - LG Electronics vandt fire priser ved dette års udgave af den prestigefyldte EISA Awards.

Læs mere
Mød Galaxy S6 edge+
Mød Galaxy S6 edge+

Verdens første dual-edge skærm opstod, fordi der var et behov for at skabe noget helt nyt. Derfor blev Galaxy S6 edge skabt fra bunden. Og nu kommer der en opgradering.

Læs mere
Lån en trailer gratis hos POWER
Lån en trailer gratis hos POWER

Det kan være svært at få presset et køleskab, 50” fladskærms TV og en ny støvsuger ind i sin Fiat 500.

Læs mere
Hils på den nye Chromecast
Hils på den nye Chromecast

Nye design. Hurtigere AC WiFi. Hurtigere afspilning. En fantastisk let måde at streame din favorit underholdning til TV'et. Den nye Chromecast er helt sikkert noget for dig.

Læs mere
LG OLED
LG OLED: Perfekt billede på markedets tyndeste TV

På en OLED-skærm tændes og slukkes hver enkelt pixel separat. Det er grunden til, at OLED giver et bedre billede sammenlignet med et almindeligt tv. Sort bliver helt sort, og farverne bliver helt uforlignelige.

Læs mere
iPhone 6s og iPhone 6s Plus
iPhone 6s og iPhone 6s Plus

Det eneste, der er anderledes, er alting. iPhone 6s & iPhone 6s Plus er nu på lager hos POWER

Læs mere